2014 Şubat Anneleri

nasılsınız arkadaşlar bayağıdır yazamadım bugün komşumun bebek mevlüdü vardı oraya gittim cinsiyetleri değişenler olmuş geçmişe biraz göz attım

çok komiksin canım ya güldürdün beni akşam akşam :)

Günaydın günaydın günaydın keyifli pazarlar benim güzel hamişlerim.Evinizden huzur mutluluk bereket hiç eksik olmasın, ağzınızda hep bal tadı olsun inşallah

Günaydın anneler

Dün bizimde kontrolümüz vardı.Bizim cinsiyet değişmedi ama

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu arada söylemeyi unuttum benimde bir oğlum olacak inşallah hayırlısı ile..

bu arada gördüm bazı bebişler karar değiştirmişler cinsiyet konusunda

dün bi gezdim bi gezdim kaç saat inşallah bebiş ii dir hem geziyom hemde içim gidiyo korkudan bişi olmaz demi kızlar..

Bende çok gezdim dün İyidir bence

anketi erkek olrak nasıl işaretlicem yaaaa:) kız olarak işaretledim değişemiyorum.kızıma bisürü cici alım:) adını ela koydum :) şimdi napcam artık erkek ismi arıyorum yardım edin kızlar.rbbim sağlığını daim etsin oyyyy kurban olurum

Dın dın dın günaydınnnn
Hepinize hayırlı Pazarlar...Öğlen oldu ama ben daha yeni kalkıyorum tatilimin son günü uyuyayım bari dedim offf yaaa yarın iş başlıyo
Hadin toplanın gelin de kahvaltı yapalım

Günaydın canım bende yeni kalktım pc başında yapıyorum kahvaltıyı :) yarın okul başlıyooo maraton başlıyooo kızım 2. sınıfa gidicek bu sene. geçen sene çok çok çok yorucuydu ..bak aklıma geldi içim karardı gene

1. sınıf her zaman zordur canım ama bundan sonra rahat edersin geçen yıl gibi olmaz merak etme...Sen tecrübeli annelrdensin yani ne güzel 2. çocuk biz daha yolun başındayız..

Ocak'a kadar çalışacağız artık ondan sonra doğum izniyle geçer bakalım önemli olan gelecek yıl bir de ben ailemden uzaktayım kimsecikler yok burda bebişime bakacak oyy oyy kızlar dua edin de bu sene Ankara'ya gidebileyim yaa hamilelerin duası kabul olurmuş..

Ne diyelim hayırlı olsun :) Dr.lar 16. haftası öncesi yanlış tahminde bulunabiliyor.
Erkek ismi bulmak daha zor geliyor bana da, bizde daha bulabilmiş değiliz, tamamen eşime mi bıraksam diyorum yok ı ıh bi iki öneri de bulundu beğenmedim :26: Bende sabah biraz dolaplarla uğraştım, yeni yavruya yer açmak lazım

Canım bende Ankara'ya gitmeyi çok istiyorummm. inşallah beraber taşınırız.. Çok dua ediyorum.. Kv. lerle oturduğum için artık ayrı bir düzen kurmak istiyorum. eşimin iş için uğraştığı yerler var. inşallah olumlu sonuç alır giderim..

İnşallah bu sene rahat ederiz. gerçi öğretmenimiz aşırı mükemmeliyetçi hep daha iyisini istiyor ama çoğu şeyleri atlattık bu sene rahat ederiz inşallah.. Tatil boyu bulantıdan yattığım için tatilimizde pek verimli geçmedi ama şükür hiç unutmamış konuları kızım..

ayy canımm senin yapcağın ilk iş o kıyafetleri bana yollamak sonra oğluşun için alışveriş yapmak heheheh benim eğer oğlum olacak olsaydı adını tuna koyacaktım ama alternatiflerim de vardı,mete,oğuz,emir,kağan,tuğrul,akın gibi.....tabii yine de sen bilirsininnn

ayy yarın ne güzel iş başı var ben yatmaktan bıktım çünküüüsen yat ben çalışayım olur mu evin nerde bu arada kahvaltı denince akan sular durur bendeee bayılırımmmmmm

hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun da bizim de%90 kız dedi alsam mı eşya beklesem mi bilemiyorum

kızlar nasıl herkes, gezmelrde mi?
ben kustum yine sölemesi ayıp..sabahtan beri halszdim bi tuhaftım zaten, şimdi de başım ağrıyo mızmızım yani..Banyo yapcam ona bile üşeniyorum. Ne olcam ben böyle, annem bizdeydi ama gidecek yarın, o gidince kendimi nası toplıcam bilmem
Ben daha Elevit almıyorum.. bugün yarın başlıuycam da...acaba halsizliğim de vitaminsizlikten midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…