- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
sağol hajım .şimdi taşoyum (taş gibiGünaydın kızlar
Hajım geçmiş olsun şimdi nasılsın :26:
siz öğretmen miydiniz hüzünbaz?
evet lipciğim.eşimde öğretmen.sen de öğretmenmiydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol hajım .şimdi taşoyum (taş gibiGünaydın kızlar
Hajım geçmiş olsun şimdi nasılsın :26:
siz öğretmen miydiniz hüzünbaz?
mutlaka bazı yaptıkları batıyor.
bizimki de yap yap dedi evlendiğimden beri daha kızıma bir çöp almadı almasını da inan beklemiyorum bile
kendim istedim kendim doğurucam gücüm yettikçe herşeyini de alırım düşündüğümde batan şeyler oluyor ama sallamıyorum
kimse için üzemem kendimi.
aynen yaaa.zate bu yaşta zorlukla çocuk yaptım.öptürmem bile küçükken![]()
mutlaka bazı yaptıkları batıyor.
bizimki de yap yap dedi evlendiğimden beri daha kızıma bir çöp almadı almasını da inan beklemiyorum bile
kendim istedim kendim doğurucam gücüm yettikçe herşeyini de alırım düşündüğümde batan şeyler oluyor ama sallamıyorum
kimse için üzemem kendimi.
kayınvalidemi sevmesem de yapacağımı iyibilirim ama yukarda Allah var işte.
evine gideyim yerimdem kaldırmaz beni çayımı bile ayağıma getirir hamileyim diye , yemeğe gelicez diyim mutlaka sevdiğim yemekler olur 4 yıldız hayatlarındayım çok şükür idare ediyoruz işte allah beterinden korusun
canım bizimki sağolsun kendine yakından ev tutturdu ben bakarım diye nişanlıyken biz evi tuttuk görümcen 2 gün sonra ben hamileyim dedi, sonra doğurdu falan o doğurdu kaynanam başladı bi bebekten siz yapın şöyle böyle bende korunmayı bıraktım hemen o ayda gebe kaldım ummadığım zamandı yani ben 4-5 ay olmaz diye düşünürken ben doğum yaptığımda görümcemin oğlu 10 aylıktı
sonra ben bakamam dedi tabi ben af edersin g.t gibi meydanda kaldım annemde uzak eve
3 ay sabah getir akşam götür ozaman arabamız yok babam bize arabasını verdi sanki mecburmuş gibi ben taşınalım anneme yakın diyorum hala eşim yok diyor taşınmıcaz burdan niye annesinin yanından uzaklaşcaz
neyse eni sonu resti bi çektim baktı iş ciddi kuzu kuzu taşınmayı kabul etti eşim üstelik benim kayınvaldemin orda verdiğim kira ozaman 500 dü annemlerin ordan 350 ye tutmuştum evi
ay içini döktüm kusura bakmayın kızlar ya dolmuşum
ay uyuzzzzzzzzzzzzzbak ne güzel ben söyleyeyim de dudağın uçuklasın....gideriz evlerine,sofrayı kurarken kaybolur,toplarken kaybolur....bulaşıkları makinesine diziyorum artık !!!! önceden elde yıkıyordum....sonra çay demlerim,durmadan çay taşırım bir kez de demez bu defa ben doldurayım otur....geçen misafirleri vardı gittiğimizde...nasıl sırtım ağrıyor ama farzımızı yerine getirdik gittik..okey oynuyorlar,oturduğu yerden şeftali vs vardı getirseydin....çaylar bitmiş ben uzanmıştım habire sesleniyorlar....yemekleri vardı...biz geçtik eşimle yedik...sonra misafiler gitmek bilemyince yemek olduğu halde döndü bana pilav yaparmsn dedi yemek çok dedim bende ama nasıl sinir oldumyaaahadi önceden neyse yapıyordum iyi kötü herdediğini de şimdi artık hamileyim biraz olsun özenmiyor ya...hala aynı devam...sonra eşim gidelim biz dedi,bu seferde nereye nereye....sizin misafirlerinize hizmet edip duracağım ben olur...
ne kusuru kuzummmm
enteresan olan genellikle erkeklerin ailelerine laf kondurmaması
canım bizimki sağolsun kendine yakından ev tutturdu ben bakarım diye nişanlıyken biz evi tuttuk görümcen 2 gün sonra ben hamileyim dedi, sonra doğurdu falan o doğurdu kaynanam başladı bi bebekten siz yapın şöyle böyle bende korunmayı bıraktım hemen o ayda gebe kaldım ummadığım zamandı yani ben 4-5 ay olmaz diye düşünürken ben doğum yaptığımda görümcemin oğlu 10 aylıktı
sonra ben bakamam dedi tabi ben af edersin g.t gibi meydanda kaldım annemde uzak eve
3 ay sabah getir akşam götür ozaman arabamız yok babam bize arabasını verdi sanki mecburmuş gibi ben taşınalım anneme yakın diyorum hala eşim yok diyor taşınmıcaz burdan niye annesinin yanından uzaklaşcaz
neyse eni sonu resti bi çektim baktı iş ciddi kuzu kuzu taşınmayı kabul etti eşim üstelik benim kayınvaldemin orda verdiğim kira ozaman 500 dü annemlerin ordan 350 ye tutmuştum evi
sende çiçemmmay çok tatlısın, öptür canım biraz büyüyünce ondan bir sey olmaz. yalnız öpmek isteyenler dışardan gelmişse ellerini yıkattır mutlaka.ya da ellerine bolca kolonya filan mı dökmek lazım bilemedim şimdi:)
bak ne güzel ben söyleyeyim de dudağın uçuklasın....gideriz evlerine,sofrayı kurarken kaybolur,toplarken kaybolur....bulaşıkları makinesine diziyorum artık !!!! önceden elde yıkıyordum....sonra çay demlerim,durmadan çay taşırım bir kez de demez bu defa ben doldurayım otur....geçen misafirleri vardı gittiğimizde...nasıl sırtım ağrıyor ama farzımızı yerine getirdik gittik..okey oynuyorlar,oturduğu yerden şeftali vs vardı getirseydin....çaylar bitmiş ben uzanmıştım habire sesleniyorlar....yemekleri vardı...biz geçtik eşimle yedik...sonra misafiler gitmek bilemyince yemek olduğu halde döndü bana pilav yaparmsn dedi yemek çok dedim bende ama nasıl sinir oldumyaaahadi önceden neyse yapıyordum iyi kötü herdediğini de şimdi artık hamileyim biraz olsun özenmiyor ya...hala aynı devam...sonra eşim gidelim biz dedi,bu seferde nereye nereye....sizin misafirlerinize hizmet edip duracağım ben olur...
canlarımmmm günaydınnn
gece kramp ile uyandım .sağ baldırım koptu sandım![]()
sağol hajım .şimdi taşoyum (taş gibi)
evet lipciğim.eşimde öğretmen.sen de öğretmenmiydin
harbiden bakarım demiş pat diye bırakmış ortada
bzim ev ikisinin ortasında geçen sene kv taşınalım dediler çok ailesi olmadığı için bize yakın olsun düşündüler
eşime açık açık dedim zaten onları sevdiğimi de bilir ama asla oturmam evi tuttukları anda ev bak bizde taşınıyoruz dedim
çünkü dipdibe ben yapamam bu benim ailem içinde geçerli sürekli afedersin kıçımın dibinde yok akşam bize gel yemeğe bize gel misafir geldi bize gel istemiyorum dedim
eşime söyledi mi söylemedi mi bilmiyorum ama taşınmadılar.
aha yazıyorum şuraya bizim oğlanlar hanımcı oluray uyuzzzzzzzzzzzzz
yok huzunbazım o enteresan değil gelenek sankitek umudum oğlumunda aynı babasına çekmesi bari ordan faydalanalım değilmi
![]()
kaç gündür benimle ilgilenmedin,burayı boşladn ondan oldu .ben biliyorumDoktoruna söyle mutlaka vitamin verir![]()
yük gülüm nerdeee? bankadayım ben ama çok şükür gişede değil, pazarlamada. annem öğretmen çok güzel meslektir:)
sende çiçemmmkimseye öptürmem.zaten benim ile ilgili atasözü bile var;görmemişin oğlu olmuş diye
yuhhh.serpil sen neden bu kadar hizmet ediyosun ki.bu kadarı bile çok
ettiriyorr....oraya gittik mi eşim yayılıp oturunca saatlerce...nolacak ki....eşim babama gittiğimizde sıkılmasın diye ben sabahtan giidyorum eşim geldikten sonra 1 2 saat en fazla oturup kalkıyoruz.....ama oraya gittyikmi 5 6 saat oturuyoruz....hele yeni evliyken bunun haftada 2 defa tekrarlandığını düşünsene....bir de yetmez onlar bize gelir tamam gelsinler de tadında görüşseydik olmazmıydı...aynı süre onlarda bizde otururdu..offff ne günler geçirdim beeboşanacaktık biz nerdeyse de rahat edecekti oğluyla koyun koyuna yatardı 24 saat geçirirdi oğlunu evde tutabilirdiyse
![]()
ay uyuzzzzzzzzzzzzz
yok huzunbazım o enteresan değil gelenek sankitek umudum oğlumunda aynı babasına çekmesi bari ordan faydalanalım değilmi
![]()
bak ne güzel ben söyleyeyim de dudağın uçuklasın....gideriz evlerine,sofrayı kurarken kaybolur,toplarken kaybolur....bulaşıkları makinesine diziyorum artık !!!! önceden elde yıkıyordum....sonra çay demlerim,durmadan çay taşırım bir kez de demez bu defa ben doldurayım otur....geçen misafirleri vardı gittiğimizde...nasıl sırtım ağrıyor ama farzımızı yerine getirdik gittik..okey oynuyorlar,oturduğu yerden şeftali vs vardı getirseydin....çaylar bitmiş ben uzanmıştım habire sesleniyorlar....yemekleri vardı...biz geçtik eşimle yedik...sonra misafiler gitmek bilemyince yemek olduğu halde döndü bana pilav yaparmsn dedi yemek çok dedim bende ama nasıl sinir oldumyaaahadi önceden neyse yapıyordum iyi kötü herdediğini de şimdi artık hamileyim biraz olsun özenmiyor ya...hala aynı devam...sonra eşim gidelim biz dedi,bu seferde nereye nereye....sizin misafirlerinize hizmet edip duracağım ben olur...
aha yazıyorum şuraya bizim oğlanlar hanımcı olur
kaç gündür benimle ilgilenmedin,burayı boşladn ondan oldu .ben biliyorum
kuzum bizim mesleğin zor yanları var ama bayan için ideal
aynen öyle yaptı
fakat iyikide öyle yapmış ozaman çok kızmıştım ama şimdi sonrları düşündümde iyikide bakmamış sürekli kavga ederdik oğluma bakmış olsaydı vede oğlum çok farklı bir huyda olurdu hoş o oğlumun huyunu (uslu olmasına rağmen) azcık yaramazlık yapsa hemen söylerde niye kendi yetiştirmedi benim annem yetiştirdi laf sölücek ya amannnnnnn buda ne kadar yaramaz olmuş der her fırsatta
sen en iyisini yapmışsın canım umarım mesafeniz hep korursun
ayy erkek milleti.kv den sonra bu sabah kocalarada gıcık aldım ha![]()