• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

iyi aksamlar arkadaslar bu gün doktora gittik hafifsarimsi akinti geliyodu icim rahatlasin dye gittim cok sükür hersey yolunda 8 gün vatdi kalp atisini duymamiza Doktor dinlatmedi ama kalbi atiyo dedi cok sevinmeyin kazammadiniz dedi böle demesi bile beni cok üzdü 4 kere tüb bebek denedik normal oldu bu bebegimiz acaba ters giden biselermi var yada Doktor hikayemini bildigi icinmi öyle söyledi piskolojik olarak mi cok sükür bunlarida yasadigim icin.

neden çok sevinmeyin dedi anlamadım ?kazanamadınız derken ne demek istedi acaba? bu arada benim kahve lekelerim sarımsı renge döndü, normal mi o zaman

kılı çok artanların oğlu olacak derler

:9::9::9: bir kızım var oğlan da hiç fena olmaz hani ama yürekten tek dileğim eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek olsun da cinsiyetini rabbim ne uygun görürse seve seve kabulümüz:emir_bebek:

neden çok sevinmeyin dedi anlamadım ?kazanamadınız derken ne demek istedi acaba? bu arada benim kahve lekelerim sarımsı renge döndü, normal mi o zaman

:9::9::9: bir kızım var oğlan da hiç fena olmaz hani ama yürekten tek dileğim eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek olsun da cinsiyetini rabbim ne uygun görürse seve seve kabulümüz:emir_bebek:

aynen benimde çok açık sarı beyaz gibi neden öyle oldu acaba belkide idrar yolları enfeksiyonu gibi bişi dimi anlayamadım senin bir firkrin varmı? Benimde kızım vaarr :1:

aynen benimde çok açık sarı beyaz gibi neden öyle oldu acaba belkide idrar yolları enfeksiyonu gibi bişi dimi anlayamadım senin bir firkrin varmı? Benimde kızım vaarr :1:

idrar yolları enfeksiyonu olsa idrar yaparken yanma acıma olması gerek :111: bir de benim kahve lekelerim vardı, adet yerine kahve leke gelmişti benden. o yüzden doktora gitmiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim, doktor kessi diye iğne ve progestan verdi, dün iğnemi vuruldum, ve yatmadan progestan ilacımı da aldım, bugün maşallah hiç kahve lekem gelmedi ama renk sarımsı bu kez deeeee, amaaaann onu düşün bunu düşün Allah korusun stresten gidecek bebek, en iyisi düşünmemek, iyi düşünelim iyi olsun

İyi akşamlar hanımlar.. Sizler ve bebişleriniz nasıllar bakalım??:emir_bebek::emir_bebek:
Benim sormak istediğim bir şey var.. Genital bölgenize ağda yaptırırken emla kullanıyor musunuz?? Bunu doktora danıştınız mı merak ediyorum da...

dilini ısır maşallah de ben de şoklardayım ama bulantıdan canım:):52:

:16:
hehehe ısırıyım du :D

bu arada kızlar ya bulantıdan ben mahvoldum yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum afedersiniz ama kusamıyorum bu daha kötü.üstelık calışıyorum cantama kıraker kolanya alıp koydum zor geçiyor bu günlerim allah yardımcımız olsun ama bi taraftanda şukrediyorum şu an benim yerimde olmak isteyen bu mıde bulantılarını canı gönülden isteyen bir suru bebek özlemi ceken insanlar var o yüzden şükrettim ve kabullendim mız mız yapmıyorum artık:16:
kuzum ben hayattan bezmiştim on gündür bugün ne hikmetse.yalvarışlarım etkilimi oldu ajaba :D
kılı çok artanların oğlu olacak derler
ahahah ben komple lazer epilasyon yaptırdım :D anlayamıcam demekki erkekse :D
kızlar mide bulantısını sodrum dr uma ne yapmalıyım diye sabahları uzun süre açkaldığımız için bulanıyormuş akşam yemeği ile yatmadan önce birşeyler ye dedi hatta mideniz iyiyse yatmadan önce de yiyebilirmişiz gün içerisinde uzun süre aç kalmamak gerekiyor sizi bilmem ama bende hamilelikten sonra iştah sıfır nasıl yapıcam bilmiyorum 7.haftadayız hep mide bulantısı neyse günde 4 porsiyon meyve ve haftada en az 2 kere et günde en azn 1 yumurta dedi abur cubur hamur işi bitki çayı yok
meyveyi bende çok yer oldum
slm kızlar bende bugün bebiğimizin kesesini gördümmmmmm çok mutlu oldummmmmmmmmm
oyyyyyyy maşallahhhh teyzesi kurban :nazar:
kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı:53:

İyi akşamlar hanımlar.. Sizler ve bebişleriniz nasıllar bakalım??:emir_bebek::emir_bebek:
Benim sormak istediğim bir şey var.. Genital bölgenize ağda yaptırırken emla kullanıyor musunuz?? Bunu doktora danıştınız mı merak ediyorum da...

eboshcuğum emla nedir

eboshcuğum emla nedir

Canım emla sürüldüğü yere geçici uyuşuluk veren bi krem.. Ağda zamanı kullanıyorum hiç ağrı hissetmiyorum.. ama hamileyken kullanıyor mu, bebişe zarar verir mi bilemiyorum.. Cuma günü doktora gittiğimde sorucam.. Benden önce soran vardır belki diye merak ettim..

ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı

Canım emla sürüldüğü yere geçici uyuşuluk veren bi krem.. Ağda zamanı kullanıyorum hiç ağrı hissetmiyorum.. ama hamileyken kullanıyor mu, bebişe zarar verir mi bilemiyorum.. Cuma günü doktora gittiğimde sorucam.. Benden önce soran vardır belki diye merak ettim..

kuzum ben lazer ep yaptırmıştım .inan bilmiyorum :53:

ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı

inan seni yürekten anlıyorum tatlım.doktorunla randevun ne zaman ona danışsan

kıyamam yaaa. Dilerim bulantıların en kısa zamanda geçer..

kuzum ben lazer ep yaptırmıştım .inan bilmiyorum :53:

Ben de bi ara yaptırdım lazer ama hamileliği düşününce geri bıraktım.. Şimdi ağdaya geri dönüş yapıcam.. Umarım kremin zararı olmaz da kullanırım.. Yoksa acısına zor dayanırımm:53:

Merhaba arkadaşlar allak _bullak oldum ..sabretmeye çalışıyorum Rabbimin verdiği bu güzel hediye için güzel hayyaller kurmak istiyorum..ama aksilikler yakamı bırakmıyor...test sonrası ilk doktor keseyi göremedim bozulmuş gebelikden şüphelendim demişti.1 hafta bekledik başka bir doktora gittik ve şükür keseyi gördük yolk kesesinide...2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi....ama ben 1 hafta sonra çok rahatsızlandım ağrılarım oldu telofon açtım ...gerekli ilgi alakayı göremedim...22 saat ağrı çetim en sonunda serum verildi...ve o günden sonra bir daha o doktora gitmemem kararı aldım.......ayın 25 de ptesi günü başka bir doktor,a gittim...ultrasonda (vajinal)bebişim 3,9 ml olarak görüldü...ve 6 haftalık gebesin ..bebeğin çok minik daha büyük olması gerekiyordu ,kese büyümüş 20 ml gayet güzel bebek 5 ml olmadan kalp atışını ultrasonda göremem..4 gün sonra yine gel dedi...ist doktorumu aradım..onlar her zamanki gibi..olumlu konuştular ...ist çağırdılar onların cihazları ile 4 ml bebeğin kalp atışı görülebiliyormuş...ama riske atmak ve uzun yola çıkmak istemiyorum salı yada çarşamba ya kadar bekliycem ve tekrar en son gittiğim doktora gidicem...endişeliyim....dualarıma devam ediyorum..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...sizlerden öğrenmek istediğim şu;bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda bebişiniz kaç ml ve kaç haftalıkdı ..lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var arkadaşlar sağolun:16:

ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya bebişimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle :) ben bugün 5+5 haftalık hamileyim doktorum cumt gel kalp atışlarını duyalım dedi. bana çok erken gibi geldi. sizden kimler şimdiden kalp atışlarını duydu acaba çok merak ediyorum ? ve duyanlar vaginal ultrason mu baktırdı?[/QUOT

ben de şu an itibarıyla 6+0 oldum cumartesi gidecem inş. kalp atışına. aslında bana da erken geliyor ama çevremde her iki fikri de söyleyen var. inşallah duyarız

bende aynı seyden muzdaribim aynı sekılde hamıle oldugumu ogrenmeden tam 5 gun once baslamıstı bulantılarım fakat ara ara oluyor neysekı devamlı degıl dii. Ama son uc gundur arttı sankı cok cok sık artık... :Bizde ne yapalım arkadasım bebeklerımız tek saglıklı sıhatlı olsunlarda katlanırız herseye sonucta anne olucaz Yüce YARADANIM izniyle inşallah...

Back
X