kılı çok artanların oğlu olacak derler
ayyy benimde göbeğim kıllanıyor sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar arkadaslar bu gün doktora gittik hafifsarimsi akinti geliyodu icim rahatlasin dye gittim cok sükür hersey yolunda 8 gün vatdi kalp atisini duymamiza Doktor dinlatmedi ama kalbi atiyo dedi cok sevinmeyin kazammadiniz dedi böle demesi bile beni cok üzdü 4 kere tüb bebek denedik normal oldu bu bebegimiz acaba ters giden biselermi var yada Doktor hikayemini bildigi icinmi öyle söyledi piskolojik olarak mi cok sükür bunlarida yasadigim icin.
neden çok sevinmeyin dedi anlamadım ?kazanamadınız derken ne demek istedi acaba? bu arada benim kahve lekelerim sarımsı renge döndü, normal mi o zaman
bir kızım var oğlan da hiç fena olmaz hani ama yürekten tek dileğim eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek olsun da cinsiyetini rabbim ne uygun görürse seve seve kabulümüz
![]()
aynen benimde çok açık sarı beyaz gibi neden öyle oldu acaba belkide idrar yolları enfeksiyonu gibi bişi dimi anlayamadım senin bir firkrin varmı? Benimde kızım vaarr![]()
annelerr nasılsınız bugün?:)
hehehe ısırıyım dudilini ısır maşallah de ben de şoklardayım ama bulantıdan canım:)
![]()
kuzum ben hayattan bezmiştim on gündür bugün ne hikmetse.yalvarışlarım etkilimi oldu ajababu arada kızlar ya bulantıdan ben mahvoldum yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum afedersiniz ama kusamıyorum bu daha kötü.üstelık calışıyorum cantama kıraker kolanya alıp koydum zor geçiyor bu günlerim allah yardımcımız olsun ama bi taraftanda şukrediyorum şu an benim yerimde olmak isteyen bu mıde bulantılarını canı gönülden isteyen bir suru bebek özlemi ceken insanlar var o yüzden şükrettim ve kabullendim mız mız yapmıyorum artık![]()
ahahah ben komple lazer epilasyon yaptırdımkılı çok artanların oğlu olacak derler
meyveyi bende çok yer oldumkızlar mide bulantısını sodrum dr uma ne yapmalıyım diye sabahları uzun süre açkaldığımız için bulanıyormuş akşam yemeği ile yatmadan önce birşeyler ye dedi hatta mideniz iyiyse yatmadan önce de yiyebilirmişiz gün içerisinde uzun süre aç kalmamak gerekiyor sizi bilmem ama bende hamilelikten sonra iştah sıfır nasıl yapıcam bilmiyorum 7.haftadayız hep mide bulantısı neyse günde 4 porsiyon meyve ve haftada en az 2 kere et günde en azn 1 yumurta dedi abur cubur hamur işi bitki çayı yok
oyyyyyyy maşallahhhh teyzesi kurbanslm kızlar bende bugün bebiğimizin kesesini gördümmmmmm çok mutlu oldummmmmmmmmm
kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı![]()
İyi akşamlar hanımlar.. Sizler ve bebişleriniz nasıllar bakalım??
Benim sormak istediğim bir şey var.. Genital bölgenize ağda yaptırırken emla kullanıyor musunuz?? Bunu doktora danıştınız mı merak ediyorum da...
eboshcuğum emla nedir
Canım emla sürüldüğü yere geçici uyuşuluk veren bi krem.. Ağda zamanı kullanıyorum hiç ağrı hissetmiyorum.. ama hamileyken kullanıyor mu, bebişe zarar verir mi bilemiyorum.. Cuma günü doktora gittiğimde sorucam.. Benden önce soran vardır belki diye merak ettim..
ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı
ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı
kuzum ben lazer ep yaptırmıştım .inan bilmiyorum![]()
canım malatyada hangi dr gidiyosun
tabiki gelcek babası görmeden olur mu :))kızlar bişey sorcm biz 2 hafta sonra kalp atışını dinlycz siz eşlerinizide yanınızda götürckmisinz? benimki çok meraklıda
ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya bebişimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle :) ben bugün 5+5 haftalık hamileyim doktorum cumt gel kalp atışlarını duyalım dedi. bana çok erken gibi geldi. sizden kimler şimdiden kalp atışlarını duydu acaba çok merak ediyorum ? ve duyanlar vaginal ultrason mu baktırdı?[/QUOT
ben de şu an itibarıyla 6+0 oldum cumartesi gidecem inş. kalp atışına. aslında bana da erken geliyor ama çevremde her iki fikri de söyleyen var. inşallah duyarız