Merhaba arkadaşlar allak _bullak oldum ..sabretmeye çalışıyorum Rabbimin verdiği bu güzel hediye için güzel hayyaller kurmak istiyorum..ama aksilikler yakamı bırakmıyor...test sonrası ilk doktor keseyi göremedim bozulmuş gebelikden şüphelendim demişti.1 hafta bekledik başka bir doktora gittik ve şükür keseyi gördük yolk kesesinide...2 hafta sonra gel kalp atışınıda duyarız dedi....ama ben 1 hafta sonra çok rahatsızlandım ağrılarım oldu telofon açtım ...gerekli ilgi alakayı göremedim...22 saat ağrı çetim en sonunda serum verildi...ve o günden sonra bir daha o doktora gitmemem kararı aldım.......ayın 25 de ptesi günü başka bir doktor,a gittim...ultrasonda (vajinal)bebişim 3,9 ml olarak görüldü...ve 6 haftalık gebesin ..bebeğin çok minik daha büyük olması gerekiyordu ,kese büyümüş 20 ml gayet güzel bebek 5 ml olmadan kalp atışını ultrasonda göremem..4 gün sonra yine gel dedi...ist doktorumu aradım..onlar her zamanki gibi..olumlu konuştular ...ist çağırdılar onların cihazları ile 4 ml bebeğin kalp atışı görülebiliyormuş...ama riske atmak ve uzun yola çıkmak istemiyorum salı yada çarşamba ya kadar bekliycem ve tekrar en son gittiğim doktora gidicem...endişeliyim....dualarıma devam ediyorum..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...sizlerden öğrenmek istediğim şu;bebeğinizin kalp atışını duyduğunuzda bebişiniz kaç ml ve kaç haftalıkdı ..lütfen cevap yazın çok ihtiyacım var arkadaşlar sağolun![]()
öncelikle çok geçmiş olsun. ilgilenmeyen doktoru bırakmakla iyi etmişsin. bende 6 haftalığım. geçen hafta 5 haftalıkken 9 mm di. kalp atışı için c.tesi çağırdı. inş görürüz. ama oğlumun doktoru 8 haftalıkken çağırmıştı ve gayet güzel görmüştük. ama mm hatırlamıyorum acemiydik o zaman :) olumlu düşün ben hep öyle yapıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... güzel haberlerini alırız inş.