• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????

Ben de aynı durumdayım ya, sağlıklı olsun da bebişler her gebelikte bulantı olacak diye birşey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. ;)

kızlar
afedersiniz ama günlerdir tıkır yıkır çalışan bağırsak sistemim bugün greve girdi
bildiğiniz 1.5 kilo fazlam var dünden beri:)
karnım 5 aylık gebe karnı ki normalde hiç yoktu
şiştim gaz da var
okadarki akşam yemek yemek için acıkmam lazımdı ama yer yok acıkmıom da:D
bidahaki doktora gidişimde kabızlık için ilaç kesin isticem
yoksa perişan olcam.

bazımızda giren mideden geri dönüo
benim gibi bazısında da işte giren çıkmak bilmio:D
canım bende kabız olmuşumm açıkçası çok kötüyüm
Lütfen dua edin bu bebeğim benim le kalsın pzt gideceğim doktora allahim sen koru yarabbim 2 kez bu aciyi yasatmA

canım içini ferah tut allahın izniyle bişey olmazzzzzzz kendine iyi bakkk

bundan önceki tüp bebek denememizdede 15 yumurta büyüdü 15de büyümeye meyilliydi iptal edildi hemde 100lük vurmuştum iğneleri bu seferkinde 50 vurundum 3 yumurta olmuştu çatlatma iğnesini vurmayı unutunca kendiliginden catladı tüp bebek iptal oldu ama hiç ummadıgım anda hamile oldugumu ögrendim çok şükür allah tamamına erdirsin gül kokusunuda duyalım inşallah:31:

Amin inşallah Allahım hepimize nasip etsin..saatini beklemiş senin bebiş de süpriz yapmış gerçekten:)

Merhaba arkadaşlar bu arada ben de bugun leke geldi kan ddgil amA cok korkuyorum

Bende kanama olmuştu, dr progestan iğne ve dinlenme vermişti, hiç korkma , gebelerin çoğunda kahve akıntı oluyor..

Merhabalar herkese bugun once koyu bi kac damla akintim geldi sonra kanama ama her saat 1 er damla olacak sekilde. Tutunma kanamasi icin 7. Hafta gec degil mi kizlar :( Lutfen dualarinizda banada yer verin kizlar ne yapicam bilmiyorum, doktoru aradim dusecekse de yapicak bisey yok dedi, progesteron veriyolarmis dedim o dusugu engellemez dedi. Caresiz bekliyorum. Allah yardimcimiz olsun..

günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????

Aynı sekildeyim canım dun hatatta esime sordum neden bisey hiisstmıyorum dıye :)) rabbım hayırlı sekılde ılerletsın dıye dua edıyorum
Farkettıgım tek sey ıkı hafta once cok ıstahsızdım 10 gunde bı kılo gıtmıstı ama sımdı gayet ıyıyım kahvaltı olsun azda olsa yıyebılıyorum :) ayrıca bıkac gundur gogusumun ucu coksertlesıyo tepe gıbı oluyo sankı emzırcem:))))

Ptesı ıkıncı randevum var ınsallah guzel seyler duymayı nasıp eder rabbim icini rahat tut demekki bazı ınsanlarda degısıklık olmuyor:nazar:

k

sen naspıosun peki
valla bugün de tık yok
epeydir böyle sıkıntı olmuodu
evde duphalac şurup var
internetten baktım gebelere doktorlar vermiş
ondan içicem şimdi
bide 3 4 kuru kayısı sabah yiyin üstüne 1 bardak ılık su için diolar
ama evde kayısı bitti (o bitti ben kabız oldum rastlantımı bilmem)
önce ilacı içiyim çok işe yarıo çünkü sonra da bugün kayısı alıyim yiyip su içicem hergün

Kızlar bisey sorcam aranızda CLEXANE VURULAN VAAR MI ? Dun 21. İgnemi vuruldum fakat iki gundur gobekten giremedi hele dun aksam bes kez yer degistim ilk kez boyle oldu batmıyorrrrrr ? Eski iyilesen yerin tam yanına yaptım baktım yarısı gırdı esım dayan az kaldı hadiii felan diyince birden zort diye iceri kactı hıc anlamıyorum neden boyle zorlanıyorum

Ayrıca :16: BACAKTAN VURAN VAR MI ? Tam olarak ıc bacak mı neresi

gunaydınn şubat anneleri bugun nasılsınız? bende her sabah nezle hali var .. ara ara bulanıyorum geçiooo sürekli uykum var...canım sürekli tatlı bişiler istiyo yıyorum yedıkten sonra pişman oluyorummm çünkü bulandırıyor tatlı:))

canım içini ferah tut allahın izniyle bişey olmazzzzzzz kendine iyi bakkk

kavun ye cm.gerçekten çok işe yarıyor ama abartma hem çok şekerli hemde bu seferde cırcır olursun.bir dilim falan yiyebilirsin

merhaba arkadaşlar,
lütfen bu durumu yaşayan varsa bana cevap yazsın kesem var 15 mm beslenme yolk sanırım o da var ama bebek yok hem karından hem de vajinal bakıldı ama yok:(( aynı durumu yaşayan yok mu arkadaşlar?

gunaydınn şubat anneleri bugun nasılsınız? bende her sabah nezle hali var .. ara ara bulanıyorum geçiooo sürekli uykum var...canım sürekli tatlı bişiler istiyo yıyorum yedıkten sonra pişman oluyorummm çünkü bulandırıyor tatlı:))

Günaydınn .kahvaltıdan sonra öğürdüm ama çıkmadı o daha kötü :( sağlık olsunda napak .nrkny 84 doğumlumusun ?geçen gün 28 yaş yazmışsıncin takvimi için ondan sordum .. :))

günaydın arkadaşlar ya benim dünden beri midem bulanıyor ama kusamıyorum geçmesi için yapabileceğim bişeyler varmı ya hiçbirşey yiyemiyorum çokta açım ......

sen naspıosun peki
valla bugün de tık yok
epeydir böyle sıkıntı olmuodu
evde duphalac şurup var
internetten baktım gebelere doktorlar vermiş
ondan içicem şimdi
bide 3 4 kuru kayısı sabah yiyin üstüne 1 bardak ılık su için diolar
ama evde kayısı bitti (o bitti ben kabız oldum rastlantımı bilmem)
önce ilacı içiyim çok işe yarıo çünkü sonra da bugün kayısı alıyim yiyip su içicem hergün
canım bende kaysı yedi ama bi faydasını görmedimm bilmiyorum ne yapıcam
kavun ye cm.gerçekten çok işe yarıyor ama abartma hem çok şekerli hemde bu seferde cırcır olursun.bir dilim falan yiyebilirsin
sağol canım deniyecemmm inşallah işe yarar

kızlar çin takvimine baktınızmı??

merhaba arkadaşlar,
lütfen bu durumu yaşayan varsa bana cevap yazsın kesem var 15 mm beslenme yolk sanırım o da var ama bebek yok hem karından hem de vajinal bakıldı ama yok:(( aynı durumu yaşayan yok mu arkadaşlar?

Benim bir arkadasimin basina gelmisti doktoru bos gebelik demis bir hagta bekleyelim olmazsa haftaya geldiginizde aliriz demiş.hazırlanıp gitmisler aldirmaya diye sonra bir bakiyorlarki bebek orada kocaman oluvermis . Yani boyle seyler oluyor sen icini rahat tut kese duzgun yerde olduktan sonra elbet olur Alllahin izniyle...

Back
X