Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bisey sorcam aranızda CLEXANE VURULAN VAAR MI ? Dun 21. İgnemi vuruldum fakat iki gundur gobekten giremedi hele dun aksam bes kez yer degistim ilk kez boyle oldu batmıyorrrrrr ? Eski iyilesen yerin tam yanına yaptım baktım yarısı gırdı esım dayan az kaldı hadiii felan diyince birden zort diye iceri kactı hıc anlamıyorum neden boyle zorlanıyorum
AyrıcaBACAKTAN VURAN VAR MI ? Tam olarak ıc bacak mı neresi
Günaydınn .kahvaltıdan sonra öğürdüm ama çıkmadı o daha kötüsağlık olsunda napak .nrkny 84 doğumlumusun ?geçen gün 28 yaş yazmışsıncin takvimi için ondan sordum .. :))
Benim bir arkadasimin basina gelmisti doktoru bos gebelik demis bir hagta bekleyelim olmazsa haftaya geldiginizde aliriz demiş.hazırlanıp gitmisler aldirmaya diye sonra bir bakiyorlarki bebek orada kocaman oluvermis . Yani boyle seyler oluyor sen icini rahat tut kese duzgun yerde olduktan sonra elbet olur Alllahin izniyle...
Merhabalar herkese bugun once koyu bi kac damla akintim geldi sonra kanama ama her saat 1 er damla olacak sekilde. Tutunma kanamasi icin 7. Hafta gec degil mi kizlarLutfen dualarinizda banada yer verin kizlar ne yapicam bilmiyorum, doktoru aradim dusecekse de yapicak bisey yok dedi, progesteron veriyolarmis dedim o dusugu engellemez dedi. Caresiz bekliyorum. Allah yardimcimiz olsun..
merhaba kızlar ben tatilden döndüm
en son 15 gün önce yazmıştım içten kesenin altında kanamam varmış dinlenmem lazımmış diye bol bol dinlendim ve tekrar kontrole gittiğimde kanama falan yoktu vücut emmiş kanı çok sağlıklı görünüyor herşey dedi şimdilik çok şükür herşey yolunda .
ama ben yemek yiyemiyorum hala tostla peynir karpuzla besleniyorum aşırı yanmam var ama oda geçicek inşallah .
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepinize sağlıklı hamilelikler![]()
QUOTE=iklim slm senine ayni haftadayiz benimde haftaya persembe terminim bebgimin kalp atisini duymadim Doktor ulrasalda gösterdi ama dinletmedi bebegin ne Kadar büyümüs kacinci hafta duydun bebeginin kalp atisini?
QUOTE=iklim slm senine ayni haftadayiz benimde haftaya persembe terminim bebgimin kalp atisini duymadim Doktor ulrasalda gösterdi ama dinletmedi bebegin ne Kadar büyümüs kacinci hafta duydun bebeginin kalp atisini?
canım benim doktorumda dinletmedi özellikle sesi kalbi tam gelişsin sonra dinleriz dedi bende çok duymak istiyorum ama doktoruma güvenip sabırla bekliyorum
7. haftada gördüm ilk kalp atışını geçen çarşamba tam 9 haftalıkken tekrar gördük ama duyamadık çok fazla ses göndermem lazım o yüzden dinletmiyorum dedi doktorum
oncelıkle merhaba bı sorum olacakk.. ıdrar yolu enfeksıyonum varmıs aıle hekımım soyledı augmentın adında bı antıbıyotık verdı, aslında ıdrarımda yanmam da var rahatsız olmuyo degılım, ama antıbıyotıgı ıcmeyede korktum kadın dogumcuya gıtmemede 3hafta var :/ sızlerde bı danısmak ıstedım.. tedırgınımm cokk..
kalp atışını baya erken duyduk burayada yazmıştım ama tam gununu unuttum valla şimdi :44:
bu arada bende duymadım ultrasonda gösterdi iyi makineleri olması gerek sanırım
bende 7 hafta sadece kalp atisini gördüm ultrasaldan lamba gibi yanip sönüyodu ama anlamadim benim doktorumda Kücük dedi tam gelisin dinletirim dedi Allah izin verirse haftaya persemde sabirla bekleyecegim rabbim sahlikla kucagimiza almayi nasip etsin.
günaydın şeker anneler
dün kontrole gittik kalp atışını dinlemeye bebek daha çok ufak vajinal bakalım diye tutturdu dr olmaz dedim konuşurken birden işte gördüm dedi baktık pıt pıt zıplayan bişey var kesenin içinde :) eşimle ikimizde gördük tamam kalp atışını gördük 6+6 idi dün..
neyse ama olumsuz bişiler söyledi dr kesenin etrafında kanama olmuş dedi ben hiç gelen kan görmedim dedim olsun 15 gün yat bol bol dinlen dedi nasıl olabilirki pelinle daha 22 aylık ve bildiğin yaramaz bende annemlere gidiyorum bugün onlar peline bakar ben dinlenirim ..
böyle kanaması olan kimler var kesenin altımı ne dedi neden kanamışki düşük tehditimi?
günaydın şeker anneler
dün kontrole gittik kalp atışını dinlemeye bebek daha çok ufak vajinal bakalım diye tutturdu dr olmaz dedim konuşurken birden işte gördüm dedi baktık pıt pıt zıplayan bişey var kesenin içinde :) eşimle ikimizde gördük tamam kalp atışını gördük 6+6 idi dün..
neyse ama olumsuz bişiler söyledi dr kesenin etrafında kanama olmuş dedi ben hiç gelen kan görmedim dedim olsun 15 gün yat bol bol dinlen dedi nasıl olabilirki pelinle daha 22 aylık ve bildiğin yaramaz bende annemlere gidiyorum bugün onlar peline bakar ben dinlenirim ..
böyle kanaması olan kimler var kesenin altımı ne dedi neden kanamışki düşük tehditimi?
tesekkür ederim bastan okudum ama gözden kacirdim galiba.
canım sıkıntı yapma sakın ha görmüşsün ha duymuşsun inan aynı şey yeterki sağlıklı olsunlar
altta yazımı paylaştım cnm
geçmiş olsun isim olarak hatırlayamadım ama ilk kızımda bendede yanma vardı dr fitil tarzı bir ilaç vermişti mecbur kullandım ve çok iyi geldi kullanmak zorundayız çünkü o iltihap bebeğe zarar veriyor
seni çok iyi anlıyorum bende çeşitli tedaviler sonucu ilkine kavuştum 2.süpriz oldu olmayan şey kendiliğinden oldu kısmet işte yeterki sağlıkla doğsunlar acılarını görmeyelimevet haklisin ben 4 kere tüb bebk dendedik doktorlar normal yolla hamile kalamsin dediler rabbimin mucizesi sükürler olsun hamile kaldim o yüzden bu Kadar heycanliyim rabbime sükürler olsun allahin iziyle saglikla kucagimiza almayi nasip eder .aminn