Canım dualarım seninle rabbime emanet et Allahın izniyle bişeycik olmaz.Bide sana bişey anlatmak istiyorum.Ben 15 günde bir kuran toplantısına yani tevhidlere katılıyorum orda kuran okuyoruz,ilahi okuyoruz,salavat getirip hatim falan bağışlatıyoruz hocamız dediki bugün allahın isimlerinin olduğu kitaptan size bişeyler paylaşıcam ve bu sizin neye ihtiyacınız varsa o cıkacak dedi.Kitabı aldı eline sırasıyla herkese sağmı solmu diye sordu neyse sıra bana geldi sağ taraf dedim ve bana çıkan Allahın ismi neydi biliyomusun ya mübdi ismi oldu.gebeliklerde düşük için 10 defa okunup karnında daire çizecekmişsin sonrada allah'a emanet edecekmişsin ben kaç defa yaptım sayısı bazı yerde 116 bazı yerde 90 bazı yerde 181 olarak geçiyo sen yapabildiğin kadar yap canım.ben yaptım ve hoca benim hamile olduğu hala bilmiyor ve o gün herkese gercekten okuduğu şeyleri bir duysan şaşırırsın kimin ne ihtiyacı varsa çıktı sanada şifa olması dileğimle.
gerçektenmi tüylerim diken diken oldu dün bir arkadaş daha yazmıştı galibe bu esmail hüsnayı canım allah razı olsun .rabbim bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin.ben normalde çocuk sevmeyen biri sanırdım kendimi ama bu çok başkaymış çok ağlamaktan helak oldum.benim arkadaşımın ablasının bir ay kanamsı olmuş başına yastık koymadan ayakları yüksekte yatmış şimdi kızı çok tatlı rabbim bizede sağlıklı hayırlı ver bebklerimizi rabbim amin