2014 Şubat Anneleri

Sosyoloji ben ozel mesaj attim ama sanirim gormediniz yada gelmedi.ben birde buradan yazayim bilgilerimi
Beray27 ilk bebegim Canakkale yas 27 tahmini doğum tarihi 20 Şubat
Listeye eklenmek dilegiyle...

Bizim de ilk, 3 aşılamam vardı önceden de, inşallah herşey yolunda gider, bugün 9 haftalık olduk, ya sizz, ben istanbulluyum ama eşimin işi sebebiyle adanadayız burda olduk tedaviyi çok şükür pozitif oldu.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

bende 9. haftaya girdim yeni 20 mayısta transfer olmuştu inşallah mutlu sona ulaşrız hepimiz :nazar:

Kizlar trt1'de bir programda doktor hanim gunde 3 bardak sut 3 bardak yogurt dedi. Tiksinti ve kusmaktan kim bu kadar yiyebilir ki? Suan yiyemeyenlerin cocugunda sorun olur mu sizce? Halterci falan olmak lazim bana cok fazla geldi.

kızlar günaydınlar nasılsınız....
ben dün doktora gittim bana umut var dedi.....
ağladım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
hcg 19167...progesteron 26.6
umudumuz varmış yani...

günaydın kızlar,

sabah sabah bir talihsizlik yaşadım. göbeğime çay döküldü hemde yeni katmıştım çok sıcaktı. yandım ya kıpkırmızı oldu su topladı. buzda yok işyerindeyim. bebeğimi etkilemez dimi ya çok korktum:43:

Çok geçmiş olsun canım:( yok canım o çook derinlerde..silverdin stilex sür bol bol..

kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibi :( yarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı:(

Canım geçen gün ben de öyle oldum bol bol su içerek atlattım.. Ama geçmiyorsa antibiyotiğin bir zararı yok korkma..

günaydın kızlar..çok bitkinim..midem ağrıyor..herşeyden midem bulanıyor..2 lokma yesem sanki tabağı yemiş gibi oluyorum..geçsin artık bu günler..ilk gebeliğimde bu kadar değildi..oğlan çok yoruyor beni..babasıyla aramıza yatıyor..yataktan kaç kere düşecek gibi oldum..sabahları küçücük alanda yatmaktan belim ağrıyarak kalkıyorum..ev işiydi yemekti inanın dert oluyor..o kadar halsizimki..şunları yazarken bile çok efor sarfediyorum..

Allah kolaylık verdin canım.. Çocuklar hissediyor.. Ablamın oğlu da öyle olmuştu çok da kıskandı başta ama şimdi nası seviyo kardeşini:)

Bu sabah tek doz 25 mg. aldım bakalım nasıl olacak, hatta ben neden hamile kalmadan önce kan testi olmadım neden 5. haftaya kadar bekledim diye hayıflanıyorum şimdi yarın 6 hafta olacak, ilaca da dün başladım inşallah geç kalmamışımdır :18: Doktorum birşey olmaz ama şimdiden sonra her gün iç aksatma endişe etme, çok yüksek değerlerde bile olan hamileler vardı ilaçlarını düzenli içtiler nur topu gibi bebekleri var şimdi dedi :nazar:
Yine de ben geç kan testi yaptırdım die kızdım biraz kendime, neyse :44:
Bu arada benim değerim 4, doktor 1 hafta sonra 1.5 doz kullanalım, 1 ay sonra da test yapıcaz tekrar dedi ben de o zaman ilaca gerek kalmaz belkide dediğimde. Yok hamilelik sonuna kadar devam edelim dedi.
Belkide benim bu yorgunluklar ilacın yan etkisi değil, hamileliğin bilinen etkisi :49:

Hiç merak etme düşün ben günde 150 mg alıyorum, yorgunluk hamilelik belirtisidir.. Dozun düşüklüğü de halsizlik yorgunluk yapar ama dr.un ayarlamış dozu..

kızlar günaydınlar nasılsınız....
ben dün doktora gittim bana umut var dedi.....
ağladım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
hcg 19167...progesteron 26.6
umudumuz varmış yani...

ne için umut canım

Kizlar trt1'de bir programda doktor hanim gunde 3 bardak sut 3 bardak yogurt dedi. Tiksinti ve kusmaktan kim bu kadar yiyebilir ki? Suan yiyemeyenlerin cocugunda sorun olur mu sizce? Halterci falan olmak lazim bana cok fazla geldi.

Bende günde 4 porsiyon süt/yoğurt/peynir diye biliyorum..midemiz düzelince yicez artık:( ben soğuk içiyorum sütü bir de yağsız tadı daha hafif..bebek bizden alacağını alıyor o eksik kalmıyor ama bizim depolar eksiliyor..

hanımlar 9 acill dün aksam yatacağım sıra ic camasırımda tam kırmızı deil böle sulanmıs gibi az bi kan lekesi gördüm sabaha kadar uyuyamadım. sabahda az bisey geldi baska gelmedi cok korkuyorum doktora gitmektende korkuyorum kötü bisey diecek die. bu durumla karsılasan var mı sizce normal mi?

sabah çay yerine süt, öğlen ve akşam yemeklerinde de yemeğin yanında ayran içeceğiz artık...

hanımlar 9 acill dün aksam yatacağım sıra ic camasırımda tam kırmızı deil böle sulanmıs gibi az bi kan lekesi gördüm sabaha kadar uyuyamadım. sabahda az bisey geldi baska gelmedi cok korkuyorum doktora gitmektende korkuyorum kötü bisey diecek die. bu durumla karsılasan var mı sizce normal mi?

canım geçmiş olsun bence doktora gitmende fayda var.

Sosyoloji ben ozel mesaj attim ama sanirim gormediniz yada gelmedi.ben birde buradan yazayim bilgilerimi
Beray27 ilk bebegim Canakkale yas 27 tahmini doğum tarihi 20 Şubat
Listeye eklenmek dilegiyle...

erhaba beray Çanakkale merkez mi? bende 1 ay sonra oraya yerleşecem eşimin işi nedeiylee Gelibolu ya bilirmisin hastane doktor konusunda bilgi verirmmisinn?

Canım bu ihmale gelecek bişey değil. Hemen doktoruna git. Ben de 2 hafta kadar önce 3-4 gün arayla aynı şekşlde lekelenme oldu. Doktor hemen iğne başladı. İstirahat verdi. Çok şükür geçti. İhmal etme canım. Ben 2 kayıptan sonra öksürmeye bile korkar hale geldim. İstirahat etmen, ağır kaldırmaman gerekiyor. Muhtemelen progestan başlayacaktır. Haberdar et bizleri de..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :16: İnşallah çok güzel ve sağlıklı bir şekilde hamilelik sürecimizi tamamlayıp, bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız....:16::16::16:

cnm banada bi kere oldu internette normal gibi karşılıyolar.kontrole gittiğimde doktorum bu durum hiç bi şekilde normal deildir dedi ama şükürler olsun bebişimin kalbini duydum rahatladım ama dikkat etmeye çalışıyorum ve progestan verdi bidaha olursa buna başla dedi. istirat verdi ve ayakta kalma ağır kaldırma dedi.sende dikkat et ve doktora git derim korkma bende korkuyodum için rahat etsin die doktora gitmeni tavsiye ederim

canım sakın ihmal etme mutlaka git doktora belki kurtarılabilir bir durumu kurtarılamaz hale getirebilirsin

canım hemen ama hemen git
pazartesi öğlen aynı şey oldu resmen jet hızıyla gittim doktor ameliyattaydı saatlerce ağlayarak bekledim.çok şükür bişi olmamıştı kalbi atıyordu ama halen ona bile inanmıyorum yarın tekrar gidicem hemen iğne vuruldum günde 3 kere progesteron içiyorum yatıyorum 3 gündür:( kalbim duracak gbi yarın için.malesef kanama hiçte normal bişi değilseni korkutmak istemiyorum sakin ol karnına dokun bildiğin sureleri oku bide dün bir arkadaş söledi sağolsun esmaül hüsnadan ya mübdi die elini gezdir karnında ve en acilinden doktora git.çoğu zaman kurtarılıyor ama zamanında müdaheleyle

Selam herkesee 1 gün gelmedik bir çok ilerleme olmuş sayfalarda :)) vajinal kaşıntı ve hafif bulantı dışında iyiyim çok şükür. haftaya cuma veya cumartesi gidicem bebişimin kalbini duymaya çok sabırsızlanıyorum.

sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı veya hangi aydan itibaren yaptırmak gerekiyor bilginiz var mı?

Back
X