2014 Şubat Anneleri

cok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak

Canım inşallah bu acın son olsun, Rabbim tez zamanda seni bebeğine kavuştursun, tekrarlanan düşüklerle farklı tetkiklet yapıyorlar bildiğim kadarıyla, hakkında hayırlısı olsun..

Merhaba arkadaslar bugun de ruh gibiydim kac hafta oldu hala keseyi yolku goruyorlar ama bebek yok ne yapacagimi da bilemiyorum cumartesi gidicem tekrar dun cok umutluydum yine bos keseyi gorunce ekranda yikildik vajinalde de gorunmuyo artik umudum kalmadi gibi kendisi dussun kurtaj olma diyor doktorum kendiliginden nasil duser ki offf cildirmak uzereyim

Selam kizlar girmeyeli baya oldu oglum hastalandi hastanelerde surunduk cok sukur smdi iyiyiz ben bittim ama bebisi kalp atisini duyduk bizden hanerler bu kadar
bebegini kaybeden annelere Allah.sabir vrrsin vardir bi hayri elbet meleklerimizle dualarim..

listede ben yokum sosyoloji arkadaştan ricam benide listeye eklermisin..

Yaş: 37 , 3.çocuk , doğum tarihi: 20 şubat 2014 , istanbuldan katılıyorum :8:

elıfım cnm anlatamam sana ne kadar mutlu oldgumu rabbım kucagınada nasıp eder ınsalla
dr a gıttınmı kese kalp atışı gordunuzmu
cok güzel hber cnm nasıl oldu nazlı bebıkın

saol cnm ahhh nazlı bebişim beklemediğim zamanda oldu lh hormonum yüksek diye dr.glukofen verdi 2 ay içtim bide baktım hamileyim şaştık inanamadık testler testler ben hala karıştığını falan düşünüyorum eşim saçmala vakti gelmiş demek var tosun ALLAHIM neler neler çok şükür kesede kalp atışıda duyuldu elhamdülillah hatta 1sn cik dinletti bilem kuzum benimmmmm RABBİME şükürler olsn...

kıslar selamm hastaneden geliyoruz teyzeleri bebişimin kalp atışlarını gördüm nasılda heyecenlı atıyordu anlatamam yanlız doğum haftam 24 şubat yazıyodu bebişte 6 mm doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi bir önceki düsük oldugu için gelişimine bakalım dedi kalp atısından sonra düşük olma ihtimali düşüyor diye biliyorum.hayırlısı bakalım:16:

Tebrikler cnm inşallah sonuna kadar böyle güzel ilerler gebeliklerimiz. Bebeğini kaybeden arkadaşlara da sabırlar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Benim de ilki boş GEBELİKTİ. 3 ayı doldurana kadar çok umutlanmak istemiyorum burdan arkadaşların yaşadıklarına da şahit oldukça. 6 hafta bittiğinde gitmiştim kalp atışını duymuştum çok şükür, şimdi çok merak ediyorum büyüdü mü diye.
6+1 de 3mm di benim senin tam olarak kaç cnm gebelik haftan.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler :16: İnşallah çok güzel ve sağlıklı bir şekilde hamilelik sürecimizi tamamlayıp, bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız....:16::16::16:

CANIM biraz geç oldu başda söylemedim ama beni de ekler misin yaş 28 ilk gebelik Ankara teşekkürler:)

cok üzgünüm arkadaslar sizleride etkilemek istemiyorum hakkinizi helal edin doktordan geldik bbebgim gelismemis 7 haftaliken gitigimizde 5milimdi 9 haftalik oldu su an sadece iki hafta icinde 1milim büyümüs gelismemis yarin kürtac olcagim rabbimsabir versin bu ikinci kürtac olacak

çok üzüldüm inanki son günlerde hep kötü haberler aldık..allahım sabır ve güç versin en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah..

Merhaba arkadaslar bugun de ruh gibiydim kac hafta oldu hala keseyi yolku goruyorlar ama bebek yok ne yapacagimi da bilemiyorum cumartesi gidicem tekrar dun cok umutluydum yine bos keseyi gorunce ekranda yikildik vajinalde de gorunmuyo artik umudum kalmadi gibi kendisi dussun kurtaj olma diyor doktorum kendiliginden nasil duser ki offf cildirmak uzereyim

canım bencede müdahele ettirme rabbimsen umut kesilmez inşallahhhhh

mrb haziran doğumumuz aynı gün ne hoş son adet tarihin ne cnm hayırlı olsun burada bebişin

sanada slm canım evet doğum tarıhimiz aynı.benim son adet tarihim 15 mayıs senin canım seninde mi öyle.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasib eder inşallah :54:

Tebrikler cnm inşallah sonuna kadar böyle güzel ilerler gebeliklerimiz. Bebeğini kaybeden arkadaşlara da sabırlar diliyorum. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Benim de ilki boş GEBELİKTİ. 3 ayı doldurana kadar çok umutlanmak istemiyorum burdan arkadaşların yaşadıklarına da şahit oldukça. 6 hafta bittiğinde gitmiştim kalp atışını duymuştum çok şükür, şimdi çok merak ediyorum büyüdü mü diye.

CNM BENİM 5+5 DE 9.2 mm di şuan 6+5 im ben bebeğin boyuna göremi son adet tar.göremi anlamadım bebeğe göre dr.öle dedi ama adet tar. göre 8 haftalığım senin son adet tar. ne

sanada slm canım evet doğum tarıhimiz aynı.benim son adet tarihim 15 mayıs senin canım seninde mi öyle.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasib eder inşallah :54:

benim 4 mayıs cnm adete göre 8 haftalığımda ama bebeği ölçüp ultrason kağında 6+5 dedi dr görümcemide 1 hafta geç çıkartmış aynı dr anlamadım ki

CNM BENİM 5+5 DE 9.2 mm di şuan 6+5 im ben bebeğin boyuna göremi son adet tar.göremi anlamadım bebeğe göre dr.öle dedi ama adet tar. göre 8 haftalığım senin son adet tar. ne

Benim sat 16 Mayıs cnm. Ya herkesin benden yüksek gibi, hayırlısı olsun

kızlar ölüyorum heyecandan biliyosunuz pazartesi 2 kanamam oldu yarın gidicem rabbim nolur bebeğimin atan kalbini göster bana hayırla rabbim.eşimde gelemeyecek rabbim yardım et

canım ultrason eren gösteriyo 6+5 haftalık sanırsam benm hesabıma gore 7+3 bügün bakalım hayırlısı inşallah sende duyarsın ilk gebelıgımde kalp atışı yoktu ekranda hemen gördüm heyacanla atıyodu:)
CANIM biraz geç oldu başda söylemedim ama beni de ekler misin yaş 28 ilk gebelik Ankara teşekkürler:)
ankaranın neresindesin canım hangi doktora giidiyosun cok sevindim :):16:
kızlar ölüyorum heyecandan biliyosunuz pazartesi 2 kanamam oldu yarın gidicem rabbim nolur bebeğimin atan kalbini göster bana hayırla rabbim.eşimde gelemeyecek rabbim yardım et
rabbim gönlüne göre verir inşallah canım duyarsın sende:):16:

canım ultrason eren gösteriyo 6+5 haftalık sanırsam benm hesabıma gore 7+3 bügün bakalım hayırlısı inşallah sende duyarsın ilk gebelıgımde kalp atışı yoktu ekranda hemen gördüm heyacanla atıyodu:)

ankaranın neresindesin canım hangi doktora giidiyosun cok sevindim :):16:

rabbim gönlüne göre verir inşallah canım duyarsın sende:):16:

Batıkentte oturuyorum koru hastanesi aydan biri ' ye gidiyorum cnm. Sen nerde oturuyorsun :)

Back
X