2014 Şubat Anneleri

hani muhabbetçiler neredesiniz kızlar?

ayy burdayım kıss ben muhabbete varım...sen yaşım ileri diyorsun ama benim halam yeni doğum yaptı ve 40 yaşında gerçi tüp bebek ama maşallah sağlıklı derin adında bir kızı oldu:) darısı senin başına...yaaa akşama eşim gelsin ultrason fotolarımızı koymaya başlayalım artıkın:))) bu arada ben istanbulda oturuyorum 28,5 yaşındayım :)) ilk bebeğim olacak ama 2. hamileliğim....çalışmıyorum ve aslında öğretmenlik yapıyoorum,branşım matematik ama kadrolu değilim maalesef....

aayyy ben bugün kusma ile başladım sabaha ama afedersiniz büyük tuvaletimi bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum bir de libidolarım tavan yapmış durumda ve doktor ilişki yasak diyo acaip zordayım....ayyy çok terbiyesizim:)))

aayyy ben bugün kusma ile başladım sabaha ama afedersiniz büyük tuvaletimi bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum bir de libidolarım tavan yapmış durumda ve doktor ilişki yasak diyo acaip zordayım....ayyy çok terbiyesizim:)))

ben kusma yasamadim hiç canim kabızlık bendede oluyo arada banada ilişki yasak ilk bebegi mi kaybettim 7 ci haftaken gelişmiş kalbi olusmadi diye kürtaj oldum bu 2 ci gebeliyim canim

slm kızlar bu gün iş yerinde bir deniyeyem dedim, gerçe yazdıklarınızı okuyana kadar öğlen bitti ama olsun, sizinle birşeyler paylaşmak çok güzel insan kendi gibi birileriyle olmaktan gerçekten çok hoşlanıyor, iyiki varsınız

Korkmayın arkadaşlar, beni anneciğim 40'ında doğurmuş sapasağlamım çok şükür :21: gerçi her zaman benden çok büyük abimin daha zeki olduğunu düşünmüşümdür :9:
Şaka bi yana korkmayın desem de bende bu sefer biraz tırsmıyor değilim ben de 34üm hakkımızda hayırlısı inşallah, kötü düşünmeyelimm :49:

beni de annem 38 yasında doğurmuş, hem astım hastasıymış o zaman da hem de bilmeden 4 iğne vurunmuş.. cevredekiler aldır sağlıksız olur vs dediyse de annem babam dahil kimseyi dinlememiş.. gecen anlattı tekrar dedim iyiki parcalamamışsınız beni :(( Allah saglıklı evlat versin bizlere de inşallah, oldu mu oluyor işte:)) çok şükür hiçbir hastalıgım vs yok şimdilik:)

$Snapshot_20130710.webp işte benim bebişim geçen cuma 8+3 demişti doktor dün 9+0 olması gerekiyordu ama 9+3 dedi anlamadım neyse:)

ben kusma yasamadim hiç canim kabızlık bendede oluyo arada banada ilişki yasak ilk bebegi mi kaybettim 7 ci haftaken gelişmiş kalbi olusmadi diye kürtaj oldum bu 2 ci gebeliyim canim

ya benim de ilk bebeğim düştü maalesef hem de oturduğum yerde nasip kısmet inşallah Allah bizi bir daha evladımızla imtihan etmez:((( ilişki bana da yasak...Allah kusmayı yaşatmasın çok zor zaten....oh ne güzel sen 1.trimestri atlatıyorsun darısı ikili testine::)

ay kuzucuğuma bak cok tatlı:)

tabi tatlı olacak köyün en güzel kızının kızı:)))) bir de buna kocamın güzelliği eklenince görün bakın ne afat birşey çıkacak ortaya:))) sen de koysana ben labtobun kamerasıyla çektim:) göbişimi de çekimmi kolay oluyormuş:)))

ya kızlar sizin muhabbet çok iyi ya ama benim işe dönmem gerekiyor, ben yokken kaynatmayın , akşama bekliyorum hepinizi,dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

ya benim de ilk bebeğim düştü maalesef hem de oturduğum yerde nasip kısmet inşallah Allah bizi bir daha evladımızla imtihan etmez:((( ilişki bana da yasak...Allah kusmayı yaşatmasın çok zor zaten....oh ne güzel sen 1.trimestri atlatıyorsun darısı ikili testine::)

kontrole gittim zaman yapılacak ikili test canim bakalim

ayy burdayım kıss ben muhabbete varım...sen yaşım ileri diyorsun ama benim halam yeni doğum yaptı ve 40 yaşında gerçi tüp bebek ama maşallah sağlıklı derin adında bir kızı oldu:) darısı senin başına...yaaa akşama eşim gelsin ultrason fotolarımızı koymaya başlayalım artıkın:))) bu arada ben istanbulda oturuyorum 28,5 yaşındayım :)) ilk bebeğim olacak ama 2. hamileliğim....çalışmıyorum ve aslında öğretmenlik yapıyoorum,branşım matematik ama kadrolu değilim maalesef....

Bizimki tüp bebek değil geç evlendik. Amin inşallah canım. İstanbul'da ne taraftasın, benimki ilk bebek ilk hamilelik. Öğretmenlik bayanlar için güzel meslek hele de kadrolu olsan süper olurdu canım. bak bize çalış çalış bir de bu sıcakta işyerinde üfff... :(

Back
X