2014 Şubat Anneleri

selam herkese bende bulantı çekenlerdenim hiç bişey yiyemiyorum arada halsizliğim oluyo tansiyonum düşüyo inş bir an önce düzelir :26:

Kızlar az önce doktordan geldim. çok şükür fasulyemizin kalbini duyduk. kesenin içinde minicik görünüyordu.

Kahve akıntım devam ediyor zaten bi iş yapmıyordum tamamen istirahate çekildim.

bir sorunda bebeğim 6+1 görünüyor.gebelik hesaplayıcısındada 7+3 görünüyor. yani sat asıl 18 mayısken 29 mayısmış gibi 10 gün geriden gidiyor. yumurtam inatçı olduğu için geç döllenme olmuş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim:44: varmı benle aynı sorunu yaşayanlar.sat gününü 28 mayıs sayıcaz dedi doktorum, doğumun biraz daha geç olcak dedi..

b12 düşüktü 12. haftadan sonra iğne olucam şuan vurunamazmışım.. küçük olması endişelendirdi beni umarım kazasız belasız atlatırız. pcde çok oturamıyorum fırsat buldukça gelcem kendinize iyi bakın, benim gibi gebeliği geç seyredenlerden moral bekliyorum :54:

Gözün aydın canım, geç döllenmeden kaynaklı bir iki hafta oynayabilir endişelenme bak iyiymiş bebişin..

selam herkese bende bulantı çekenlerdenim hiç bişey yiyemiyorum arada halsizliğim oluyo tansiyonum düşüyo inş bir an önce düzelir :26:

İnşallah düzelir canım.. Ben de 2 gün iyiydim nazarım değdi kendime.. Ne zamandır süt yumurta yiyemiyordum bugün yedim ama yemez olaydım kötü oldum:(

Kızlar az önce doktordan geldim. çok şükür fasulyemizin kalbini duyduk. kesenin içinde minicik görünüyordu.

Kahve akıntım devam ediyor zaten bi iş yapmıyordum tamamen istirahate çekildim.

bir sorunda bebeğim 6+1 görünüyor.gebelik hesaplayıcısındada 7+3 görünüyor. yani sat asıl 18 mayısken 29 mayısmış gibi 10 gün geriden gidiyor. yumurtam inatçı olduğu için geç döllenme olmuş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim:44: varmı benle aynı sorunu yaşayanlar.sat gününü 28 mayıs sayıcaz dedi doktorum, doğumun biraz daha geç olcak dedi..

b12 düşüktü 12. haftadan sonra iğne olucam şuan vurunamazmışım.. küçük olması endişelendirdi beni umarım kazasız belasız atlatırız. pcde çok oturamıyorum fırsat buldukça gelcem kendinize iyi bakın, benim gibi gebeliği geç seyredenlerden moral bekliyorum :54:

Canım benim de normalde 25 Nisan SAT olması gerekirken doktor 2 Mayıs olarak hesaplıycaz geç döllenme olmuş dedi. Hiç takma kafana önemli birşey değil.

GELDİM YAZDIKLARINIZ OKUDUM YAZICAKLARIMI UNUTTUM KIZLAR YA :) forum bayaa hızlı ilerliyo yetişemiyorum :)

kızlar ya ben şuana kadar hiç kusmadım ama sürekli midem bulanıyor, bişey yediğim zaman kustum kuscam oluyorum ama daha kustuğumu göremedim, neden böyle oluyor anlamıyorum bir türlü sizce normalmidir

kızlar ya ben şuana kadar hiç kusmadım ama sürekli midem bulanıyor, bişey yediğim zaman kustum kuscam oluyorum ama daha kustuğumu göremedim, neden böyle oluyor anlamıyorum bir türlü sizce normalmidir

Normal canım ya herkeste farklı oluyormuş. Ben de sabah kalktığımda boş mideyle öğürüp duruyorum. Sonra akşama kadar arada bir bulantı gelip gidiyor. Ama benim kuzenim de mesela aynı dönemde hamile kaldı, istifra etmekten evden çıkamıyor o derece yani.

merabalar kıslaaar nasılsınız??? bugün çok mide bulantım var yaaa:((( bu arada sarı akıntım gelliyor normal mi bu koku yok.....önceden progestan içiyorum diye heralde diyordum en son dün gece içtim ilacı ve artık içmeyecem yine de geldi korkuyorum:((((

merabalar kıslaaar nasılsınız??? bugün çok mide bulantım var yaaa:((( bu arada sarı akıntım gelliyor normal mi bu koku yok.....önceden progestan içiyorum diye heralde diyordum en son dün gece içtim ilacı ve artık içmeyecem yine de geldi korkuyorum:((((

biz iyiyiz canım inşallah sende iyi olursun, korkma kafanı rahat tut desemde olmıcak canım biliyorum ama sen yinede içini ferah tut allah hayırlı kapılar açar inşallah

Canım yokmsun bugün ortalarda merak ettik seni. Progestan kullanıyorum ben de ama sarı değil beyaz akıntı geliyor.

kalp atışını gördük çok şükür :52::52: sinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi :52: doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik

canım merak ettim bende seni sarı akıntının benden gelmediği gün yok valla doktora söledim onun için fitil verebilirim ama ilk 3 ay olmaz dedi çok sallamadı bişi değil galiba

Back
X