tsh iyi gibi canım ... ama dozun için ilerde çoğaltma yapılaiblir...
hıc endokrıne gıtmedım , aıle hekımıyle goturuyoruz sımdılıkk :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsh iyi gibi canım ... ama dozun için ilerde çoğaltma yapılaiblir...
oyyyy masallahhhhayyy bılemedım kı... bende benımkını yukleyım becerebılırsen telden gırmeyı..
hıc endokrıne gıtmedım , aıle hekımıyle goturuyoruz sımdılıkk :44:
bugün menüsü kalabalıktı onlarla mı uğraşıoki:) ama yarın burdayım demişti inş sorun yoktur
kiloyu sorun etmemek lazım her şey bebişimiz için
maşallah ne kadrda belirgin ttalım
bence git canım..aksatma... bu arada yukarıya bir mesajına cvp yazdım görmedin sanırım.. bebişin boyu 28,4 mm ve ilk çocuğum sezeryan benimde.![]()
ayyy benim de kız kardeşim yok 4 tane erkek kardeşim var ne iyii olur:))))
telden ben yükleyemiyorum bir fikri olan var mıki
benimkide bir nokta gibiydi ama artık hareket bile ediyo boş gebelik diye cok korkuyordum ilk başlarda görünmeyince normaldı görünmemesi ama yazık bebegimizn cok evhamlı bi annesi olacakseninkide belirginlesmiştir böyle
geldin mi canim biz de 4 kiziz iyi oluyo canim ya
yükle yükle aramızda 3 gün var seninle ben gün farkıyla öndeyim ama doktorum 2 subat dedi tembelim 2 güün geriden geliyo :)
canım hayırlı olsun bebişin. benim 8 yaşında bir oğlum var ve naçizane fikrim bebişin erkek
Eki Görüntüle 753291 işte kızlar bu ben ve kocacıımmm:))) ortamızdaki de yiğenim![]()
Denıyorum canım, olmadı bırazdan kocıs yukler.. masallah heryerı bellı artık kac mılım.. sorma cnm evham benım ıkıncı adım :18::18: ama bunu tahmın olarak mı alırsın hıs olarak mı atmak olarak bncede erkekk![]()