2014 Şubat Anneleri

al benden de o kadar yaaa nasıl üzmüşüm annemi yazık kadına:) bir de evde doğurmuş beni canlı canlı atmışlar dikişini neler çekti bir de ben çektirdim gibi geliyor:(((( yaa radyasyon konusunda fazla pimpirikli olmamak gerektiğine inanıyorum ve ayrıca cep telefonları daha tehlikeli ve yine ayrıca cep telin çektiği her yerde radyasyon vardır.....abartmanın alemi yok bence millete baksana bir sürü hameli topiği var hadi bizim doktor birşeye demedi bunca hamileyi uyaran hiç mi olmadı?? inşallah bir problem olmaz ama bence pireyi deve yapmamak lazım....

inşallah bişi olmaz ben kendim öğrenciler ,zletmiştim özellikle kablosuz internet çok zararlıymış ama rabbim korusun inşallah:)

kızlar bazılarınıza iğrenç gelecek ama ben deli gibi sulu yemek ve pilav yiyorum. bugün hem kuru fasülye hem nohut yahni ve yanlarında pilav yedim. hemde yanında kuru soğanla :9: öğlen fasülye şimdide nohut :9: :9:
et ve cevizde tiksindim 1 haftadır ikisi de yok hayatımda

yok yaaa ne iğrenci olsa da yesek:))))) sedaa resim göremedim ben:(((

kızlar hepnize selamlar:)
yarın doktora gidiyorum
9+5 olcaz inşallah
inşallah sağlıklıca büyüyordur bebeğim
ne bulantı ne kusma ne tiksinti var
bunlar olsa dert olmasa ayrı dert:S

sadece bool bool sivilcem var boynumda bile çıktı çıban gibi acıtıyorlar:(
neyse sağlıklı olsunda bebeğim geçer sivilcelerimde
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın:)
yarın iyi haberlerle gelirim inşallah

kızlar hepnize selamlar:)
yarın doktora gidiyorum
9+5 olcaz inşallah
inşallah sağlıklıca büyüyordur bebeğim
ne bulantı ne kusma ne tiksinti var
bunlar olsa dert olmasa ayrı dert:S

sadece bool bool sivilcem var boynumda bile çıktı çıban gibi acıtıyorlar:(
neyse sağlıklı olsunda bebeğim geçer sivilcelerimde
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın:)
yarın iyi haberlerle gelirim inşallah

inşallah güzelim çünkü kötü haber vermek yasak:)))) katiyen kabul etmiyoruz:))) o sivilceler var yaa ergenliğimde olmadı bu kadar nasıl da bozuldu güzelliğim:))))))) sırtlarımda ve omuzladımda daha fazla var.....

spse ben de eşime maraşta arkadaşım var artık diyorum hayırlı olsun diyor:))) bir kere de espirisine dondurma yollasın bare dedi ama inan tatlı olduğu için yiyemiyorum:(

inşallah güzelim çünkü kötü haber vermek yasak:)))) katiyen kabul etmiyoruz:))) o sivilceler var yaa ergenliğimde olmadı bu kadar nasıl da bozuldu güzelliğim:))))))) sırtlarımda ve omuzladımda daha fazla var.....

ergenliğim sivilceli idi:)
normaldede çıkar ama bu biraz fazla oldu
böyle dokundunmu acıyan cinsten
dudağımın dibinde burnumun altında boynumda yanaklarımda alnımda
hoşgeldin ergenliğim diyorum artık:)
hayırlı haberle gelirim inşallah
benimkide oynak olsun şeyini göstersin falan:1:
ay inşallah

neyse ben geldim hemen gidiyorum amaa
yemek yapmam lazım:)

ergenliğim sivilceli idi:)
normaldede çıkar ama bu biraz fazla oldu
böyle dokundunmu acıyan cinsten
dudağımın dibinde burnumun altında boynumda yanaklarımda alnımda
hoşgeldin ergenliğim diyorum artık:)
hayırlı haberle gelirim inşallah
benimkide oynak olsun şeyini göstersin falan:1:
ay inşallah

neyse ben geldim hemen gidiyorum amaa
yemek yapmam lazım:)

:))))) ayy benimki garip çıktı yaa öyle birşeyi belli değildi....neyse ben de çıkıyorum kızlar mutfağa geçme zamanı....

spse ben de eşime maraşta arkadaşım var artık diyorum hayırlı olsun diyor:))) bir kere de espirisine dondurma yollasın bare dedi ama inan tatlı olduğu için yiyemiyorum:(

kız valla gönderiirdim ama kuzenimde istedi istanbula kadar şpklamıyolar canım ya:(ancak kendi özel arabanla çok hızlı gidersen belki dayanır.al bendenede o kadar yiyemiyorum dondurma ttalı falan:)

yarın doktora gidicez kızlar sonunda bitti sayılı 15 gün lşafak sayar gb saydım özledim canımı:31: dua eder misiniz benim için çok heycanlıyımve korkuyorum tuhaf tuhaf şeyler geliyo aklıma çok sıcak bunaltıcı bi hava var yarın gzel haberler alsakta içim ferahlasa rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun meleklerimizi korusun :16:

ben bi iki haftadır alt üst durumdayım , siz napıyorsunuz kızlar ? Hiç bişey yiyemiyorum gücüm yok bu nedenlede işe de gidemiyorum dua edin :(

ben bi iki haftadır alt üst durumdayım , siz napıyorsunuz kızlar ? Hiç bişey yiyemiyorum gücüm yok bu nedenlede işe de gidemiyorum dua edin :(

ALLAH yardımcın olsun canım bende ve arkadaşların çoğuda çok halsiz ve çoğumuzda yiyemiyoruz ama ilk 3 ay bebği çok etkilemiyormuş merak etme

yarın doktora gidicez kızlar sonunda bitti sayılı 15 gün lşafak sayar gb saydım özledim canımı:31: dua eder misiniz benim için çok heycanlıyımve korkuyorum tuhaf tuhaf şeyler geliyo aklıma çok sıcak bunaltıcı bi hava var yarın gzel haberler alsakta içim ferahlasa rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun meleklerimizi korusun :16:

inşalalh canım keşek bir cihaz olsada elimizde hergün bebişe bi baksak dimi:)

kızlar bi kaç günönce bacağım kalp gbi atıyor demiştimya:) şimdi vucudumun heryerinde bu atmalar olmaya başladı çok değişik oluyor kolum bacağım karnım:) kalbim mi gezio benim ya:)

laurana akşam gelcenmi yarın kaçta gelcen haber ver

geldim arkadaşım:))) yarın bilmiyorum ki kaçta gelirim,bulantı durumama göre değişir o ama genelde öğlen 1den sonra burda oluyorum...koyu sarı akıntım devam ediyor ve koku yok,kaşıntı yok ama içimi rahatlatmak adına sabah erkenden doktora gidebilirim....hani iltihap felan varsa fitil verir belki,belki de su içsem geçer bilemiyorum işte:))) ayy bu arada eşime kızgınım ben de:((((

kızlar bi kaç günönce bacağım kalp gbi atıyor demiştimya:) şimdi vucudumun heryerinde bu atmalar olmaya başladı çok değişik oluyor kolum bacağım karnım:) kalbim mi gezio benim ya:)

hahahahah bence 3,5 atıyoruz:)))))) töbeee bak güldürdün beni:))))

Back
X