2014 Şubat Anneleri

evet galiba biz biraz fazla eş severiz:))) bir de ben yay burcuyum rahatım bu konularda hiç utanmam çekinmem konuşurum tabi detay vermeden işte burda konuştuğum kadar belki diğer arkadaşlar sevmiyor olabilirler konuşmayı:)))

yakın gelmenin nedeni bu demekki bende koç burcuyum, valla allahın bildiğini kuldan saklıyamayız ki canım, bende konuşurum detay vermeden

aşk yarası buu ilaç kapatmaaaz verdiğin teselli beni avutmaaaz,dermanı yardadır sende bulunmaz boşuna benimle uğraşma doktor derim bende:))) Te Allam arabeske bilem bağladım:)

:):):) ne diiimki kuuzm valla bilemiorum ikimizi karıştırsalar normal olurmuşuz ilk defa bi konuda farklı düşünüyoruz

sorma canım geçen sene bizde oruç tutuyorduk ben o zamanda çalışıyordum ama böyle olmuyordum, bunları uykusuz bırakmıcan yoksa programları karışıyor hemen

Aynen benimki de karıştı, işten geldi midem kötü dedim, yemeği ayarlamaya çalışıcam dedim.. Hemen yok ben sana annemi çağırayım demedim mi diyor.. Sanki onun annesi benim annem gibi olacak.. Onun annesi gelse daha çok yoruluca .. Şindi yarı çıplak açıyotum klimayı yayılıyorum,evi bi topluyorum bi toplamıyorum e kayınvalide gelince mümkün mü.. Dedim amma meraklısın midene.. Sadece istediğin yemek olsun başka derdin yok dedim.. Sonra kıvırıyor yok ben seni düşünüyorum yoruluyosun diyor da ben tanımıyormuyum 10 yıllık adamımı..Yemek düşkünü işte:)

Aynen benimki de karıştı, işten geldi midem kötü dedim, yemeği ayarlamaya çalışıcam dedim.. Hemen yok ben sana annemi çağırayım demedim mi diyor.. Sanki onun annesi benim annem gibi olacak.. Onun annesi gelse daha çok yoruluca .. Şindi yarı çıplak açıyotum klimayı yayılıyorum,evi bi topluyorum bi toplamıyorum e kayınvalide gelince mümkün mü.. Dedim amma meraklısın midene.. Sadece istediğin yemek olsun başka derdin yok dedim.. Sonra kıvırıyor yok ben seni düşünüyorum yoruluyosun diyor da ben tanımıyormuyum 10 yıllık adamımı..Yemek düşkünü işte:)

evet mümkünse çekirdek ailemizi koruyalım:)

öyle canım insanın kendi annesi gibi olmuyor, yanında illa bir derli toplu durman gerekiyor, ne bileyim evin durumuna dikkat etmen gerekiyor zor yani dinlenmek gereken zaman da daha çok yoruluyorsun, valla allahtan bizimkinin öyle ısrarları yok hem kayınvalidem uzak hemde oruç ya rahatım ben

ya Allaha bin şükür benim kayınvaldem gelince annemden daha iyi bakıyor....yemek yapıyor ütümü yapıyor ben ayağa kalkınca kızıyor....suyumu bile getiriyor hatta benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlıyor keşke hep bende kalsa ama maalesef kalamıyor:(

ya Allaha bin şükür benim kayınvaldem gelince annemden daha iyi bakıyor....yemek yapıyor ütümü yapıyor ben ayağa kalkınca kızıyor....suyumu bile getiriyor hatta benden önce kalkıp kahvaltımı hazırlıyor keşke hep bende kalsa ama maalesef kalamıyor:(

valla benimkinin de hakkın yemiyeyim eğer gelse bakmaya hiçbirşey yaptırmaz ama ben rahat edemem, duramam yerimde

maşallah ne diim canım ama ben gelmesin daha çok istiom rahat edemiorum samimi değilim öle.

dişimi asla fırçalayamaz oldum hep kan kokusu gelior azıma burnuma çıkaracak gbi oluyorum çürümrz inşallah yaaa.kanamıor aslında

dişimi asla fırçalayamaz oldum hep kan kokusu gelior azıma burnuma çıkaracak gbi oluyorum çürümrz inşallah yaaa.kanamıor aslında

benimde sabahları aynı şey oluyor canım midem alt üst oluyor o yüzden işe bile geç gideyorum, ama fırçalamak zorundayım o yüzden dayanıyorum

Back
X