2014 Şubat Anneleri

bende aynen senin yazdıklarını yazacaktım arkadaşa ama bir test daha verdiğini (ki o test ismini hiç duymadım) onun 15 gün sonra çıkacağını söylemiş acaba diyorum başka bişimi demek istedi aslında bize o yüzden sustum geri yazmadım bişi

canım toksoplazla ıgg ve ıgm testleri var
ıgg daha evvel geçirdiğini gösterir eğer pozitif ise ama ıgm pozitif ise şuan aktif virüs var demektir
yani arkadaşın ıgm pozitif çıkmış olduğundan belirttiği testi yaptırıyor sanırım

benim de test souçlarım çıktı
cmv ıgg ve rubella ıgg pozitif gerisi negatif
yani bunları geçirmişim
toksoplazma malesef benim de negatif çıktı
doktor bana da dılarda salata yeme evde güzel temizle çiğköfte yeme
tam piştiğinden emin olmadığın eti yeme ve kedi elleme dedi
inşallah senelerdir geçirmediğim enfeksiyonu şu kalan 7 ayda da geçirmem

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. :16: İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz :21::16::16:
gecmiş olsun canım beklıyoruz tekrar bende diyodum sosyo nerelerde gözükmüyor diye k.i.b.:16:
bende çok özlüyorum özellikle ailemi bu aralar çok duygusalım inş bayramda gidicem ankarada kimsem yok çok özlüyorum bursayı hiç alışamadım buraya:((((
batıkentte oturuyodun dimi canım sen ya hangi hastaneye gidiyosun birde gaziyive yenimahalle devlet hastanesini duydunmu hiç nasıl acaba:16:

canım toksoplazla ıgg ve ıgm testleri var
ıgg daha evvel geçirdiğini gösterir eğer pozitif ise ama ıgm pozitif ise şuan aktif virüs var demektir
yani arkadaşın ıgm pozitif çıkmış olduğundan belirttiği testi yaptırıyor sanırım

benim de test souçlarım çıktı
cmv ıgg ve rubella ıgg pozitif gerisi negatif
yani bunları geçirmişim
toksoplazma malesef benim de negatif çıktı
doktor bana da dılarda salata yeme evde güzel temizle çiğköfte yeme
tam piştiğinden emin olmadığın eti yeme ve kedi elleme dedi
inşallah senelerdir geçirmediğim enfeksiyonu şu kalan 7 ayda da geçirmem
O TESTLERİ BİLİYORUM VE SANIRIM DEDİĞİN GİBİ AMA 15 GÜN SONRA ÇIKACAK OLAN NE Kİ?

O TESTLERİ BİLİYORUM VE SANIRIM DEDİĞİN GİBİ AMA 15 GÜN SONRA ÇIKACAK OLAN NE Kİ?

ben yine küçük bir araştırma yaptım toxo igm pozitif çıkarsa toxoplazma IgG avidite testi yapılıyormuş. bu teste göre enfeksiyonun vücutta mevcut mu olduğu yoksa kısa bir süre önce mi geçirildiği anlaşılıyormuş. Demek ki eğer vücütta enfeksiyon varsa ona göre tedavi yoluna gideceklerdir.

benim igm de igg de negatif çıktı, ondan demek ki bu testi yaptırmadık.

bu arada şampuan soran arkadaşlarada bir önerim var
şampuan araştırmanıza gerek yokk kızlar
çok yakında kullanmaya alışacağanız bebe şampuanlarına başlayın
paraben yok zararlı hiçbir madde yok
ben yaklaşık 8aydır johnson kullanıyorum hatta eşimde
yumaşacık oldu krem bile kullanmıyorum
ve saçlarım arttı yeni saç çıkarmaya birebir
hiç bitkiselmiş zararsızmış paranızı dökmeyin şampuana
en güzeli bebiş şampuanı

bu arada şampuan soran arkadaşlarada bir önerim var
şampuan araştırmanıza gerek yokk kızlar
çok yakında kullanmaya alışacağanız bebe şampuanlarına başlayın
paraben yok zararlı hiçbir madde yok
ben yaklaşık 8aydır johnson kullanıyorum hatta eşimde
yumaşacık oldu krem bile kullanmıyorum
ve saçlarım arttı yeni saç çıkarmaya birebir
hiç bitkiselmiş zararsızmış paranızı dökmeyin şampuana
en güzeli bebiş şampuanı

hımmm... haklısın, ben de geçen aradığım şampuanı bulamayınca bebe şampuanı almıştım demek ki farkında olmadan çok isabetli bir şey yapmışız... :)

Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Çok şükür kesede bişi yok ama rahimde sızıntı şeklinde kanama alanı görüldü,
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Yatak istirahati dedi, bol sıvı al dedi
Bide bugün 8+1 im
Bebiş 18 mm olmuş çok şükür. Sizin değerler nasıldı?
SİZDEN BANA VE BENİM GİBİ OLANLAR İÇİN DUA İSTİYORUM,

canım hamileymişsin ne güzel hayırlı olsun canım msj kutun dolu msj atamadım sana çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Bide bugün 8+1 im
geçmiş olsun canım bol bol dinlen kendini yorma

canım hamileymişsin ne güzel hayırlı olsun canım msj kutun dolu msj atamadım sana çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

canım beniiim:29:
şimdi diğer topiğe yazmıştım
demekki kalp kalbe karşı imiş
evet canım oldu sonunda:nazar:
Allahım sizlerede nasipe tsin inşallah
dulşarım sizin için artık inşallah tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu

canım beniiim:29:
şimdi diğer topiğe yazmıştım
demekki kalp kalbe karşı imiş
evet canım oldu sonunda:nazar:
Allahım sizlerede nasipe tsin inşallah
dulşarım sizin için artık inşallah tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu

sagol canım allah razı olsun :16::16::16: çok sevindim valla :16:

çok sık takip edemiyorum çünkü tatildeyim ve net imkanım sınırlı ama seviyorum bu forumu Ramazan Dualarınızda beni de unutmayın

Bide bugün 8+1 im

Canım hiç sıkma canını bende de hamileliğimin başından beri lekelenme tarzında kanamalar vardı. Doktor aynı senin gibi kese etrafında kanama görmediğini ancak yine de düşük tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi. Önce iğne yaptılar sonra da progestan kullanmaya başladım. Ben de vajinadan her gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. kanamam durdu çok şükür ama kutu bitene kadar devam edeceğim.

bende kullanıyorum progestan günümüzde çoğu hamileye veriyorlar demek ki 12. haftaya kadar kullandıracağım dedi doktorum bugun itibaren 11+2 günlüğüz
12+5 e kadar kullanacaksın dedi o gün ense kalınlığını ölçecek hayırlısı ...

kızlar epilasyon makinam bozuldu oda dayanamadı bana :37: ama 6 senedir kullanıyorum buzlu muzlusunu aldımda buzunu hiç kullanmadımdı öffss ya nabcam ben şey bölgesini yaptım bozuldu dişlisi bozuldu çalışıyo ama dönmüyo başı :27: zaten çok sır agdaya gitmek sitiyorumda günah diye gidemiyorum:17: nabcam ya öfss tamirede götürülürmü böle alet ayss utanırım ben:30: bereket işim bitmişti geri kalanıda şey yapıverdim ayy daha teravi kılıcam :52:

Haksever şimdi yazdıkların ve avatarındaki sevişme sonrası sigara içen çifti örtüştüremedim ben birbiriyle . Ağda yaparken bir yerlerin gözükür diye günah ise burada apaçık bunlardan bahsetmek de günah değil midir?
Ben günah olduğunu düşünmüyorum bu arada..:40:

Merhaba kızlar, sizlerde iştah problemi yaşıyor musunuz?Hiç birşey yiyemiyorum ağzım bantlı gibi açamıyorum su dahi içmek istemiyorum sabahtan beri azıcık pide yedim zorla, hergünüm böyle geçiyor.Ev kokuyor gibi geliyor, mutfak berbat halde eşim zavallı oruçlu oruçlu iş yapıyor ne kadar zormuş hamilelik.sizdede var mı böyle şeyler?

Bide bugün 8+1 im

slm benim bebiş 8+1 iken 12.5 mm dedi doktor şuan 8+5 oldum acaba gelişimi normalmiki

valla kanmam olunca yasakladı doktor ama biz zaten doğal bir yasak getirmiştik aramıza korkuoduk galiba hiç konuşmadıkta.zaten adamdan tiksiniyorum kendimden bile varyaaa yazık hiç böle hiçbir kokuya tahammül kalmadı

canım benim ilkinde ben de dediğin gibiydim köşe bucak kaçıyordum o kokular yok mu yaklaşsa fena oluyordum. Ama erkeklere çok hissetttirmemek lazım sonuçta hamilelik uzun sürüyor :) ben geçende çocukcağızı devre dışı bırakmıştım tamamen, sonra doğum oldu bu sefer iyicene bebekle bütünleştim bi süre koptuk anlcıanız, toparlanmak kolay olmadı.
Bu sefer ben biraz daha iyi olmakla birlikte şimdide eşim kendni çekiyor, bakalım nasıl geçecek bu sefer..ben şu bulantılar geçince kısmetse arayı soğutmamamk istiyorum :30:

Back
X