Yani normal mi diyosun? İnşallah öyledir ya. Hep okuyoruz orda burda o yüzden çok tedirgin oldum. Bugün çalışıyorum akşama nöbetçi bir doktor varsa gidip kontrol olayım bari.
aklında kalacağına gidip bi baktırıver canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani normal mi diyosun? İnşallah öyledir ya. Hep okuyoruz orda burda o yüzden çok tedirgin oldum. Bugün çalışıyorum akşama nöbetçi bir doktor varsa gidip kontrol olayım bari.
aklında kalacağına gidip bi baktırıver canım...
Kızlar günaydın. Ben 11. Haftaya girdim ama bütün hamilelik belirtilerin 2 gündür kayboldu. Ne mide bulantısı, ne göğüs ağrısı, ne karında şişlik. Çok korkuyorum ya :18:
günaydınlar hepinizee:))) güzelim sen de korkma sakın o paranoyayı ben de yapmıştım ve olabiliyormuş....doktor bana çok gülmüştü,herkeste illa 12 ya da 16 haftada geçecek diye birşey yok seninki geçmişse çok şanslısın demişti ve zaten sonra da pişman oldum cidden çünkü beyliğim 2 gün sürdü( sonra tekrar bulantılarım başladı
(((( geçeceği günü bekliyorum sabırlaaa....
Canım ya inşallah benimki de öyle olur. Valla razıyım midem bulansın, beter olayım ama iyi olduğunu bileyim ya. Birinin bebeğimin iyi olduğunu söylemesine o kadar çok ihtiyacım var ki![]()
günaydın arkadaşlar ya benim öyle aşırı mide bulantılarım felan yok sadece mide yanması gibi bişiler oluyo arada bu normal mi sizce doktora sormayı da unuttum bi dahaki randevum bi ay sonraya benim gibi olan var mı aranızda
çok normal güzelim yeri gelir bulanır yeri gelir yanar......hatta bazen ağrıyabilir bile:))) sen içini rahat tut bizler yeri geliyor bu muhteşem üçlüyü bir arada yaşayabiliyoruz![]()
yaa ne biliyim burda okuyorum herkesin midesi bulanıyo bende tık yok benmi anormalim acaba dedim:26:
yaa ne biliyim burda okuyorum herkesin midesi bulanıyo bende tık yok benmi anormalim acaba dedim:26:
midesi bulanmayanlarda var güzelim merak etme ve biz öylelerine şanslı grup diyoruz gözükme gözümüze:)))))) yalandan da olsaa ayyy benim de bulanıyor yiyemiyorum dee:)))))))))))))) şaka tabii ama şuan bir bulanmasa ne ziyafet çekerdim kendime var yaaa 2 kg verdim çok üzülüyorum![]()
midesi bulanmayanlarda var güzelim merak etme ve biz öylelerine şanslı grup diyoruz gözükme gözümüze:)))))) yalandan da olsaa ayyy benim de bulanıyor yiyemiyorum dee:)))))))))))))) şaka tabii ama şuan bir bulanmasa ne ziyafet çekerdim kendime var yaaa 2 kg verdim çok üzülüyorum![]()
aynen öyle güzelim ama ben bazen duymadığını bilsemde karnımla konuşuyorum bak anneni çok üzüyorsun ama bebeğim diyorum:)Valla canım iyiolsunlar da insan herşeyi razı oluyor. Yeter ki sağlığı yerinde olsun.
inş seninde geçer bi an önce canım yaa ben bi kere düşük yaşamıştım ondada midem hiç bulanmamıştı o yüzden korkuyorum birazcık da ondan değilse halimden memnunum yani :)
aynen öyle güzelim ama ben bazen duymadığını bilsemde karnımla konuşuyorum bak anneni çok üzüyorsun ama bebeğim diyorum:)
ben de bir kere düşük yaptım ve midem hiç bulanmıyordu hatta hiç birşeye tiksintim bile olmamıştı ve gayet sağlıklı ilerliyordu ya da doktor öyle diyordu,gerek tahlillerde gerek ultrasonda gelişimi haftasıyla uyumlu hatta ileriydi ve kalp atışını da erkenden duymuştuk derken 6+3 te kaybettim...biz 5 kardeşiz ve annemin hiçbirimizde midesi bulanmadı bu yüzden sen kime çektin diyor bana:)))
aynen öyle güzelim ama ben bazen duymadığını bilsemde karnımla konuşuyorum bak anneni çok üzüyorsun ama bebeğim diyorum:)
ben de bir kere düşük yaptım ve midem hiç bulanmıyordu hatta hiç birşeye tiksintim bile olmamıştı ve gayet sağlıklı ilerliyordu ya da doktor öyle diyordu,gerek tahlillerde gerek ultrasonda gelişimi haftasıyla uyumlu hatta ileriydi ve kalp atışını da erkenden duymuştuk derken 6+3 te kaybettim...biz 5 kardeşiz ve annemin hiçbirimizde midesi bulanmadı bu yüzden sen kime çektin diyor bana:)))
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün