2014 Şubat Anneleri

canım bende dun basladım hatıme; bebegım ıcın, saglıcakla kucagıma alabılmek birde kolay ve saglıklı dogum ıcın inşallah...
cok yakın bır arkadasım soylemıstı de soyle bır sey var sıze bır danısayıım ben cd den takıp edıyorum yoksa kendım seslı olarak mı okumalıyım acaba hangısı dogru olur kı fıkrı olan varsa yazsın arkadaslar...

canım cd den takip edince kendin hatim etmiş kadar sevap almıyorsun mukabele gibi oluyor sevabı bildiğim kadarıyla tam anlamıyla hatim etmeiş olmak için kendin okumalısın.....yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar...

ayyyyyyyyyyyyy canım inşalalh bende yapıcam öğlen namazımada başlıyım inşalalh

inş canım Allah daim etsin inş ben elimden geldiğince her bişeyi yapmaya çalışıyorum ve elini karnına koyunca slaavat çekebilirsin sen sölemiştin zaten bana dimi Esmaül hüsnadan okumam gerekktiğini zaten sende yeterince biliçlisin canımmm:)

Merhaba arkadaslar benim terleyince gogus altimda mantar cikiyor yilda bir iki defa.dun mutfakta yemek yaparken terledim hem3n dus aldim ustumu degistirdim amanagile kucuk kucuk kizarikliklar basladi kasinmalar da:(boylr baslayip bi iki gune aziyor ve kac doktora gozuktum hicbir ilac fayda etmiyor .belki komik gelecek ama careyi solaryumda buldum hemen mantar ciktiginda 20 dk giriyorum ve bicak gibi kesiliyor.ama simdi hamileyim giremem solaryuma ilac da kullanamam ki zaten bir ise de yaramiyor dogal bir yontem bilen var mi lutfen yardim efdn:((

inş canım Allah daim etsin inş ben elimden geldiğince her bişeyi yapmaya çalışıyorum ve elini karnına koyunca slaavat çekebilirsin sen sölemiştin zaten bana dimi Esmaül hüsnadan okumam gerekktiğini zaten sende yeterince biliçlisin canımmm:)

ayyyyyyyyyy canım inşalalh yavrularımızla o şükre nail olabiliriz

Merhaba arkadaslar benim terleyince gogus altimda mantar cikiyor yilda bir iki defa.dun mutfakta yemek yaparken terledim hem3n dus aldim ustumu degistirdim amanagile kucuk kucuk kizarikliklar basladi kasinmalar da:(boylr baslayip bi iki gune aziyor ve kac doktora gozuktum hicbir ilac fayda etmiyor .belki komik gelecek ama careyi solaryumda buldum hemen mantar ciktiginda 20 dk giriyorum ve bicak gibi kesiliyor.ama simdi hamileyim giremem solaryuma ilac da kullanamam ki zaten bir ise de yaramiyor dogal bir yontem bilen var mi lutfen yardim efdn:((

ayyyyyyyyyyy canım kız bendekidemi mantar yoksa gebeliğimi ordan anladım göğüslerim nasıl bi şiş nasıl bir kaşınma oyyyyyyyy ölücem ölücem varya ama hep değil 2 günde bir.bir yarım saat kaşınıyor ama ölüyorum o zzman nasıl anlıycam mantar olduğunu ayyyyyyyyyyy nie oluyomuşki ya

Canım ya inşallah benimki de öyle olur. Valla razıyım midem bulansın, beter olayım ama iyi olduğunu bileyim ya. Birinin bebeğimin iyi olduğunu söylemesine o kadar çok ihtiyacım var ki:43:

valla canım merak etme bebeklerimiz iylidir, ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne bulantı ne de kusma var, tiksinme yok yani ultrasona gidip yavrumu görmesem hamile değilim zannediyoruzm çok rahatım allaha şükür ama işte miletten duyunca insan korkuyor

canım bende dun basladım hatıme; bebegım ıcın, saglıcakla kucagıma alabılmek birde kolay ve saglıklı dogum ıcın inşallah...
cok yakın bır arkadasım soylemıstı de soyle bır sey var sıze bır danısayıım ben cd den takıp edıyorum yoksa kendım seslı olarak mı okumalıyım acaba hangısı dogru olur kı fıkrı olan varsa yazsın arkadaslar...

canım oda çok iii ama kendin okuman iyiyse oku daha iii olur.izim binanın altında boş bir dükkan var orda mukabele yapılıyor ama orada ayaklarımın üstüne oturamam die gitmiyorum

yok güzelim sallamıyor merak etme çarçabuk varıyorsun ama ben de hem yükseklik hem de kapalı alanda kalma korkusu var ondan biraz zor geçiyor benim açımdan....neyse ben yıkanıp geleyim mis gibiii....

tamam kuzucum hadi bakalım bende yapcam birazdan ayrı düşünsek olur mu.ayyy heyecanlandım yaaaaaaaaaa:) o zman belki giderim ttaile:)

ederim tabi canim benim 1 ay olcak canım gormeyeli

Allah razı olsun canım annesi senin bebiş kocaman olmuş da ikili testi yapılacakmış benimkisi minik daha ondan sık çağırıyo doktor teyzesi...seninde test sonuçları ii çıkar inş canım merak ediyoruz nasıl yapıldığını bizi aydınlatırsın artık..

ayyyyyyyyyyy canım kız bendekidemi mantar yoksa gebeliğimi ordan anladım göğüslerim nasıl bi şiş nasıl bir kaşınma oyyyyyyyy ölücem ölücem varya ama hep değil 2 günde bir.bir yarım saat kaşınıyor ama ölüyorum o zzman nasıl anlıycam mantar olduğunu ayyyyyyyyyyy nie oluyomuşki ya

Ya kizariyor kabariyor ve durmadan kasiniyor.ben universitedeyken spora gidiyordum final donemiydi bi ara verip spora gittim orda da terledim eve gelip hemen dus almadim ustumu de degistirmedim kalan konumu bitiriyim oyle dus aliyim dedim ders calisirken ustumde kurudu terim ve seruven boyle basladi terleyip ustunde kuruyunca oluyor

kızlar bırde duydugum bır seyı daha soyliyim hamileliğiniz boyunca eğer 500 yasını şerif okursanız cocugunuz ahlaklı ve ıyı bır kışılıge sahip oluyormuş.Ben bildiğimi paylaşayım hepimizin evlatları inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.hamıle olan cok yakın bır arkadasım gul yasın tarzı kıtaptan okumus sanırım o yapıyor banada soyledı bende sıze...

Ya kizariyor kabariyor ve durmadan kasiniyor.ben universitedeyken spora gidiyordum final donemiydi bi ara verip spora gittim orda da terledim eve gelip hemen dus almadim ustumu de degistirmedim kalan konumu bitiriyim oyle dus aliyim dedim ders calisirken ustumde kurudu terim ve seruven boyle basladi terleyip ustunde kuruyunca oluyor

benimde altı hep yara oldu ayyyyyyyyyyyyyyyy bak şimdi yaaaaa .ocak annelerinde alt tarafı mantardan korumak için 2 kapak elma sirkesiyle 1 lt suyu karıştırıp orayı yıkıyorlarmış bende her duşta deniyorum biraz korksamda acaba orayada bi serpsekmiki:) bilemedim inş mantar değildir

Back
X