27 canim evet aliagada oturuyorum denk gelse gorusurduk canim ya
bakalım canım kısmet...belki tanışırız...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 canim evet aliagada oturuyorum denk gelse gorusurduk canim ya
bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))
evet canım bebe yağı ile her duştan sonra yağlanmak( tüm vücudu) sonra suyla hafifi durulanıp havluyla kurulanmak gerekiyormuş...vücut o değişime kendisini hazırlayacakmış bi süre sonra acıbadem sütü ile karna masaj yapıcaz ve karnımız kızarmaya başlayınca liyerac diye eczanede satılan bişi varmış onu kullanacakmışız...sıfır çatlakmış...
bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))
evet canım bebe yağı ile her duştan sonra yağlanmak( tüm vücudu) sonra suyla hafifi durulanıp havluyla kurulanmak gerekiyormuş...vücut o değişime kendisini hazırlayacakmış bi süre sonra acıbadem sütü ile karna masaj yapıcaz ve karnımız kızarmaya başlayınca liyerac diye eczanede satılan bişi varmış onu kullanacakmışız...sıfır çatlakmış...
şimdiden başlayalımmı
bakalım canım kısmet...belki tanışırız...:)
:) günaydınnnnn bende artık kabullendim bulaantıları :)
senin bilgileri iyiymiş canım ben daha hiç birşey bilmiyorum valla çalışmaktan araştıramıyorum bile, ama tek rahatlığım var ablam aktarda çalışıyor o artık verecek ne gerekiyorsa o zaman sizinlede paylaşırım inşallah
evet canım öyle sanırım bu arada ilk zaman belli olur demi yani ultrasında kalbini duyduğumuz zamanda belli olurdu tam bilmiyorum da
olsun canım biz paylaşırız sende faydalanırsın işte...
evet canım ilk zamanlar kesenin içinde bebeği gördüğümüzde belli olurda yada pıt pıt zıplayan kalp 2 veya 3 çıkardı diye düşünüyorum ve koca topikte hiç yok sanırım ama olsun tek tek daha güzel![]()
en azından daha iyi bakabiliriz canım, gerçi olduğunda allah koyalığını verir ama hayırlısı herkezin hakkında
sanırım o konuda çok şanslıyım canım acayip empati kuan bi doktorum var eşim bile şaştı kaldı biz sormadan ne sormamız gerekeceğini bildiği için o söylüyor ve sadece dinliyoruz hiçbişey sormaya gerek kalmadan çıkıyoruz...Allah razı olsun kadından ama hastası çok o biraz sıkıntı oluyo randevu da almış olsak beklemek zorunda kalıyoruz
ben çıkıyorum kuzular kendinize iyi bakın canim
kızlar ben çıkıyorum ve yarın akşam ancak tekrar gelirim aranıza sanırım...kuzularınıza da kendinize de ii bakın...Allaha emanet olun hepiniz...benim yarın sınavım var hepinizden dua istiyorum bu sene atanayım artık hayırlısıyla inş...hepiniz benim için bi ayetel kürsi okuyabilirseniz çok sevinirim...sağlıcakla kalın öpüldünüz meleklerin güzel annişleri...
kızlar ben çıkıyorum ve yarın akşam ancak tekrar gelirim aranıza sanırım...kuzularınıza da kendinize de ii bakın...Allaha emanet olun hepiniz...benim yarın sınavım var hepinizden dua istiyorum bu sene atanayım artık hayırlısıyla inş...hepiniz benim için bi ayetel kürsi okuyabilirseniz çok sevinirim...sağlıcakla kalın öpüldünüz meleklerin güzel annişleri...
ayyy ben bir keresinde 3 saat bekledim de bir daha gitmedim o doktora çok zor beklemek yaaa....
ben çıkıyorum kuzular kendinize iyi bakın canim