2014 Şubat Anneleri

duygudeniziçok geçmiş olsun kuzum.kasever nice yıllara bebişim
kızlar yani diğerleri nasılız bakam bugün??çok başım ağrıyor bir iki gündür

eşim iyi teşekkür ederim cnm atlattı sayılır.. benimde günüm günümü tutmuyor..bigün süper iyiyim bigün mide bulantısı alt üst edio.. bide sadece bir buçuk kilo aldım ama göbek çıktı 3 5 kilo almış gibi:( normal mi ki:)

bilmem sen bilirsin gaz göbeğimi yoksa bebiş göbeği mi???? benim daha hiç çıkmadı şükür kilo da almadım daha ama alacağım ve davul olacağım günler nasibimde varsa kaçınılmaz:)))

bilmem sen bilirsin gaz göbeğimi yoksa bebiş göbeği mi???? benim daha hiç çıkmadı şükür kilo da almadım daha ama alacağım ve davul olacağım günler nasibimde varsa kaçınılmaz:)))

valla gaz göbeği olunca daha bi çıkıoda normaldede çıktı biraz:) gerçi babamızı olumlu etkiliyor bu durum:) gidip gelip sevio:))

duygudeniziçok geçmiş olsun kuzum.kasever nice yıllara bebişim
kızlar yani diğerleri nasılız bakam bugün??çok başım ağrıyor bir iki gündür

nasıl olalım işte herzamanki halimiz....baş ağrısı ara ara bana da giriyor ama 1dk felan geçiyor sonra...ben mide yanmasından şikayetçiyim çok beter birşey yaaaa:((( boğazımdan alev çıkıyor gibi hissediyorum rabbim bu günlerimi gülerek hatırlayacağım günleri de göstersin:)))

sağol kuzummmm ben nescafe içiyorum çok şiddetlenince baka türlü geçmiyor.eşin ne ameliyatı oldu kuzum

böbrekte taş vardı baya büyümüştü onu aldılar..peşinede muhteşem biçimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı..onun tedavisini görüyor.. taş olayıda feci zor bişey doktoru aile dostumuz hem de dio ki eşinden önce doğum sancısı yaşadın onu çok iyi anlarsın bu acının kat katını yaşayacak çok ii bak ona:)) neyse çok şükür artık sorun yok özellikle böbreğe zarar vermeden aldılar.. kahve bende içiyorum o da kesiyor evet...;) ama anneler bazen tedirgin oluyor bebeğe kafein olmaz diye benim doktorum günde tek kahvenin bir zararı yok kendini hayattan ebedi soyutlama hasta değilsin hamilesin demişti gülerek:)

merhaba kizlar, ay bu haftasonu cok zor gecti, cumartesi kalabalik misafir vardi iftara, bi de haftasonu diye oruc tutayim dedim cumartesi pazar ama pazar gunu cok halszi dustum, sahura kalkiyoruz canim bi sey istemiyor, iftarda her sey kokuyor adini bile duymak istemiyorum bazi yemeklerin, acliktan 2 kilo vermisim haftasonu :53: heralde bi kac gune toparlarim... bi de baya bi gaz gobegim vardi, o da gitmis hicbi sey kalmamis incecik gorunuyorum aynada baktim da aa bu ben miyim dedm yani. boyum 165 iste kilomda dun iftardan once 61 geldi. cok da zayif bi insan degilim 63 filandim hep.

bugun sabah da kan vermeye gittik tiroid icin, normalde yeni doktora 29 temmuzda gidecektik, ama 10 gun gec oluyor diye eski doktor oncesinde buraya bi da gel dedi. 22 temmuz pazartesi gidices ins bebisimizi gormeye, bakalim insss buyumustur.. cok merak ediyorum. 1 hafta gecer ins cabucak....

duygudeniz cim esine gecmis olsun, benim babam da gecen hafta tas dusurdu, ameliyat dediler aslinda ona da ama biraz korktu bi de tas dustu kendiliginden son anda ameliyattan kurtuldu :) cok gecmis olsun cnm...

Allahim herkeslerin ibadetlerini kabul etsin ins, niyetimize gore muamele etsin bizlere. kapali olanlara guzel temsil etmeyi nasib etsin. ins Allah inanci olan herkes icin bu dualarim, onun disinda ne yapalim herkesin kendi karari, bizim ailede mesela ablam ve ben kapaliyiz, ama kucuk kiz kardesimiz acik, hem de baya acik, oruc namaz hicbi sey yok, ins hala inaniyordur diyorum ama bu konulari da acamiyorum pek.. Rabbim cumlemizin ailelerine hidayet versin, insanlik versin.. bizleri de hep sevdgi insanlarla karsilastirsin...amin..

ben islere bakayim ins gelirim yine sonra!!:10:

ya ben çok şeftali yiyom bebem tüylü olmaz demi:D soyarak yiyom ama :P

çok şekersin.benim de şu an tek severek yediğim ve kokusuna bayıldığım tek meyve.valla özellikle kabuklarını yiyorum aklıma da gelmiyor değil.sağlıklı bir kızım olsun da tüylü olsun .severim ben onun her tüyünü.:31:

merhaba kızlar
dün akşam ilk istiframı gerçekleştirdim süperdi sabah hatta öğlen oldu harika geçti yanmasız bulantısız ama şuan yine kötüyüm
aniden geldi wcye zor yetiştim sık kusan arkadaşlar nasıl denk getiriyosunuz orayı burayı batırmadan ben halı batmasın diye koşarken elbisemi batırdım sonrada attım çöpe gitti, klozetin içine denk getirmekte zor iş :26:

Bana da doktorum, çay kahve kolayı içmiyoruz, bol bol süt içiyoruz filan demişti ama sütü içebilmem ne mümkün...En son organik denemiştim, bi de Moova deneyeyim. Bende de o markaya karşı bir güven oluştu ..kaşarı çok güzeldi bu arada :40:

Güvenilir ürünler canım bana göre ama tabi herkesin kendi tercihi...peynir olarak da moova kullanıyorum ben sütünü de bi dene bakalım bana ii geldi valla..

maşallah maşallahh nice nice senelere olsun inş sağlık mutluluk ağız tadıyla...ve tabi minik bal arınlaa:)))

ahhh o acıkmalar ve hemen yemediğinde başlayan mide bulantıları:D bilmez miyimmmm:))

ömür boyu mutlu olsun ınsallh...seneye 3 kısılık tablo:))

evet onu soracaktım bende:))) Allah nice yıllar göstersin size sağlıkla,sıhhatle,mutlulukla ve bebişinizle:)))

teşekkür ederimmmmmmmmm:54::16::38:

Bana da eşim dahil...(pek batıl inancı yoktur) kestirme dediler ama uçlar tatil sonrası çok kötü olmutşu dayanamayıp kestirdim uçlardan, aslında hala saçım uzun ama çok mani oldular daha kısaltamadım :26: . Benim de sapır sapır dökülüyor...11.Haftadan sonra saçta dökülmeler, uzamalar dururmuş bakalım inşallah..
Şampuan için de çok formüllü olmayan hafif ürünleri deneyeceğim bende ..

off siz böyle dedikçe kestiremicem de sanırım ama ne yapayım çook ani oldu hamilelik hapı bıraktım doktora gittim artık bebek düşünüyorum diye bi bakmışım ki hamile kalmışım kuaföre gitmeye fırsat olmadı ki...:1:

bende de ilşkı sonrası hafıf khve lekenmem oldu gecn gun amadoktoru aramadım onemsemedım eskıden de olurdu dye hatrladım siz:2: sımdı ılac verdı dyon ???

Back
X