Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim iyi teşekkür ederim cnm atlattı sayılır.. benimde günüm günümü tutmuyor..bigün süper iyiyim bigün mide bulantısı alt üst edio.. bide sadece bir buçuk kilo aldım ama göbek çıktı 3 5 kilo almış gibinormal mi ki:)
bilmem sen bilirsin gaz göbeğimi yoksa bebiş göbeği mi???? benim daha hiç çıkmadı şükür kilo da almadım daha ama alacağım ve davul olacağım günler nasibimde varsa kaçınılmaz:)))
duygudeniziçok geçmiş olsun kuzum.kasever nice yıllara bebişim
kızlar yani diğerleri nasılız bakam bugün??çok başım ağrıyor bir iki gündür
saol canıum geçmiş olsun sanada.. valla ben başım tutunca uyuyorum duş alıp çok iyi geliyor..dene istersen..
duygudeniziçok geçmiş olsun kuzum.kasever nice yıllara bebişim
kızlar yani diğerleri nasılız bakam bugün??çok başım ağrıyor bir iki gündür
sağol kuzummmm ben nescafe içiyorum çok şiddetlenince baka türlü geçmiyor.eşin ne ameliyatı oldu kuzum
öpüyorum sizi canlarım. bizde iftar okunacak.eşime yemek hazılradım
kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı iftarlarrr:)
ya ben çok şeftali yiyom bebem tüylü olmaz demisoyarak yiyom ama
![]()
Bana da doktorum, çay kahve kolayı içmiyoruz, bol bol süt içiyoruz filan demişti ama sütü içebilmem ne mümkün...En son organik denemiştim, bi de Moova deneyeyim. Bende de o markaya karşı bir güven oluştu ..kaşarı çok güzeldi bu arada![]()
maşallah maşallahh nice nice senelere olsun inş sağlık mutluluk ağız tadıyla...ve tabi minik bal arınlaa:)))
ahhh o acıkmalar ve hemen yemediğinde başlayan mide bulantılarıbilmez miyimmmm:))
ömür boyu mutlu olsun ınsallh...seneye 3 kısılık tablo:))
evet onu soracaktım bende:))) Allah nice yıllar göstersin size sağlıkla,sıhhatle,mutlulukla ve bebişinizle:)))
Bana da eşim dahil...(pek batıl inancı yoktur) kestirme dediler ama uçlar tatil sonrası çok kötü olmutşu dayanamayıp kestirdim uçlardan, aslında hala saçım uzun ama çok mani oldular daha kısaltamadım :26: . Benim de sapır sapır dökülüyor...11.Haftadan sonra saçta dökülmeler, uzamalar dururmuş bakalım inşallah..
Şampuan için de çok formüllü olmayan hafif ürünleri deneyeceğim bende ..
benim 3 gün önce kanamam geldi biraz progestanı öyle verdi bana
sende de mi kanama falan olmuştu
bende de ilşkı sonrası hafıf khve lekenmem oldu gecn gun amadoktoru aramadım onemsemedım eskıden de olurdu dye hatrladım siz:2: sımdı ılac verdı dyon ???
kızlar ilk ve son 3 ay ilişki çok tehlikeli![]()