2014 Şubat Anneleri

aman yapcak olan herzaman yapar allah şeytana uydurrmasın :19:

zaten kadınalr üzerinde anket yapmışlar ingilize sormuşlar kocan aldatsa nabarsın boşarımdemiş,fransıza sormuşlar donuna kadar alırım süründürürm demiş,türk kadınına sormuşlar BENİM KOCAM YAPMAZ DEMİŞ:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 756242

aman yapcak olan herzaman yapar allah şeytana uydurrmasın :19:

Zaten kadınalr üzerinde anket yapmışlar ingilize sormuşlar kocan aldatsa nabarsın boşarımdemiş,fransıza sormuşlar donuna kadar alırım süründürürm demiş,türk kadınına sormuşlar benim kocam yapmaz demiş:9::9::9::9::9:Eki Görüntüle 756242

heheh ay aynen yaaaaaaaaaaaaa :)

canlar gece beni bir üşüme tuttu bir terleme titreme sıtma gibi ama ateşim varmıydı bilmiyorum üzerimi degiştirdm sucuk gibi olmuştum sonrada cok üşüdüm hiç uyuyamadım sabah kalktım araştırdım biraz epey korktum bebeğe bi zararı olduysa diye.ilk defa başıma geldi nerden kaptım ben bu sıtmayı allahım cok tedirginim sorabileceğim siz varsınız sadece hamileyken böyle olan varmı aranızda bugun doktora gidicektim allahtan 12 de randevum vakit gecmez artık off yaa.idrar yollarında enfeksiyonda yapabiliyormus benimde cok az bi kaşıntım vardı oda geçti sayılır acaba o mu yaptı allahım sabır ver ...:2::2:

canlar gece beni bir üşüme tuttu bir terleme titreme sıtma gibi ama ateşim varmıydı bilmiyorum üzerimi degiştirdm sucuk gibi olmuştum sonrada cok üşüdüm hiç uyuyamadım sabah kalktım araştırdım biraz epey korktum bebeğe bi zararı olduysa diye.ilk defa başıma geldi nerden kaptım ben bu sıtmayı allahım cok tedirginim sorabileceğim siz varsınız sadece hamileyken böyle olan varmı aranızda bugun doktora gidicektim allahtan 12 de randevum vakit gecmez artık off yaa.idrar yollarında enfeksiyonda yapabiliyormus benimde cok az bi kaşıntım vardı oda geçti sayılır acaba o mu yaptı allahım sabır ver ...:2::2:

Korkma canim nobet gelmis sana .Banada oldu 10 gun once nasil usume anlatamam arastirdim nette hamilelikte oluyormus.

Korkma canim nobet gelmis sana .Banada oldu 10 gun once nasil usume anlatamam arastirdim nette hamilelikte oluyormus.
ama ilk defa oldu bende cok korktum bebegime bi zarar vericek diye uyuyamadım kalktım tekrarladımı sende peki yada doktora sordunmu canım .bende kaşını vardı o mu yaptı anlamadımkı sende bişey varmıydı oldugunda cevabn için teşekkur ederim
:16:

uyss çok şeker ya bikaç haftada bile farkediyo ben anlamıyorum ama abi yada abla olcaksınız topikte siz büyüksünüz bizimkilerden ay herşeyi daha belli rabbim kucamıza almayı nasip etsin çok güzeller :31: siyah beyaz belli belirsiz resimlere bakıp sanki tombik yanaklı çocuk sever gb oluyorum ya elimden düşmüyo bizimkininde fotorafı canım benim:49:

maşallah aldıkalrın çok güzel sankim erkek cicileri gb:1: kız gelirse erkek olanlara yollarsın artık:34::16:

bu arada senin niye bisürü kürkün vayyyy ya bizim bitanecikim bilem yok hem biz kışın o sogukta kocaman göbegimizle donarken sen ohh üst üste giyersin artık:17::1::1::9:

Evet bizim sıpa 2 hafta öndeymiş gerçi doğuma yakın kimin abi abla olacağı pek belli olmaz inşallah hepsi zamanında doğar.
bende böyle seviyorum sürekli evde ultrason kağıtlarımız asılı heryerde geçtikçe öpüyorum seviyorum konuşuyorum :9::9::9:
seninde bir sonraki açık görüşte böyle kocaman olacak hazırlıklı ol ağzın açık kalmasın benim öyle oldu :1::1::1::1:

teyzemin oğluşu olacak ona veririm kızım olursa böyle alıyorum kendime diye ama dağıtabilirim de valla bana belli olmaz daha güzellerini bulup veririm :1::1:

50 bin mesajım var patron bana kıyak geçti sen hamilesin aman üşüme dedi :1::1::1: doldurdu kürkleri :1::1::1::1:

------------------------------------------------------------------------------------

bugün yemek için yanıma şeftali , domates , hurma , leblebi , kek getirdim gün içinde 2 saatte bir yemem lazım bulantıyı da kusmamı da dengeliyor sizde taşıyor musunuz yanınıza

sosyoloji uzun zamandır yok sayfa sahibimiz :54:
sabah activia aldım ama yanımda hurma getirdim kabızlık için önce hurma yiyeceğim işime yaramazsa activia yerim :ssz: 6 aylık hamile gibiyim fena şiştim kabızlık mahvetti beni :ssz:

geçmiş olsun cnm banada ilk zamanlar ani üşüme terleme geliyordu bayadır yok ama hamileliktendir kötü bişey değildir sıkma canını hem zaten 12de randevun varmış sor bakalım dr ne diycek bende sormamıştım hiç

geçmiş olsun cnm banada ilk zamanlar ani üşüme terleme geliyordu bayadır yok ama hamileliktendir kötü bişey değildir sıkma canını hem zaten 12de randevun varmış sor bakalım dr ne diycek bende sormamıştım hiç

Herkese günaydın... bende hala arada bir üşüme nöbeti oluyor. gerçi sürekli kusmaktan içimde doğru düzgün birşey kalmadığından da olabilir diye düşündüm, çok üzerinde durmadım. geçen annemde olmuştu örttüm yorganları üzerime, eşim bir geldi dışarıdan sıcaktan ter içinde kalmış beni bir gördü yorganların altında, gözleri yuvalarından uğradı... :)

ilk sorum o olacak zaten varya daha önce başıma gelmediği için bilemedim ne yapıcağımı eşimde kaldırmadım deli gibi :46:kızacak bana uyanınca ateşime bakmak aklıma bile gelmedi ama yoktu sanırsam çunku uyandığımda teri atmıştım zaten sırılsıklam olmustum.inşallah bişey olmaz haber ederim buradan kızlar cok sagolun .

randevu sonrası güzel haberlerini ve ultrason fotoğrafını bekliyoruz canım...

Herkese günaydın... bende hala arada bir üşüme nöbeti oluyor. gerçi sürekli kusmaktan içimde doğru düzgün birşey kalmadığından da olabilir diye düşündüm, çok üzerinde durmadım. geçen annemde olmuştu örttüm yorganları üzerime, eşim bir geldi dışarıdan sıcaktan ter içinde kalmış beni bir gördü yorganların altında, gözleri yuvalarından uğradı... :)
günaydın cnm eşim saolsun işe giderken öyle gürültüler yaptıki uyutmadı erkenciyim bugün kızım uyuyor hala ama

:1::1: eşin alışsın bence her an herşey olabilir
ama evet sürekli kusan kişinin vücut dengesi bozuk olabilir ye çıkar ye çıkar sonuç üşür insan

ilk sorum o olacak zaten varya daha önce başıma gelmediği için bilemedim ne yapıcağımı eşimde kaldırmadım deli gibi :46:kızacak bana uyanınca ateşime bakmak aklıma bile gelmedi ama yoktu sanırsam çunku uyandığımda teri atmıştım zaten sırılsıklam olmustum.inşallah bişey olmaz haber ederim buradan kızlar cok sagolun .

belki üşütmen vardı terledin geçti kötü bişey değildir cnm bebiklerimiz sağlıkla doğsunda inş

ben de ilk defa oldu canım bu gece az önce de 20 gündür bulanan ve sadece öğürmekle yetinen midem çıkarttı en sonunda gece olan sıtmayla alakalı sanırsam bu kusmada yoksa ben kusamıyodum sadece bulanıyodu dua edin bana:((

geçmiş olsun canım dr gideceksin Allahtan iltihap falan olabilir mi ? inşallah çok önemki bişey değildir bana hiç olmadı

belki üşütmen vardı terledin geçti kötü bişey değildir cnm bebiklerimiz sağlıkla doğsunda inş
inşallah öyledir iyi düşünelim iyi olsun dimi:16:
randevu sonrası güzel haberlerini ve ultrason fotoğrafını bekliyoruz canım...
ay bebişimi göreceğim diye cok heyecanlanıyodum zaten yükleyebilirim umarım hemen atarım size daha minnak o teyzeleri :):16:

geçmiş olsun canım dr gideceksin Allahtan iltihap falan olabilir mi ? inşallah çok önemki bişey değildir bana hiç olmadı
inşallah canım allahtan randevu gunume denk geldi yosa başka doktara gitmek zorunda kalıcaktım daha cok tedirgin olacaktım rabbim bebeklerimizi bizlere bağişlasın:16:

Back
X