kocaman olmuşşşşşş maşallah annesiii
hep birlikte sağlıklı sıhhatlı kusursuz kucaklarımıza alalım inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaman olmuşşşşşş maşallah annesiii
maşallah kıs elleri kolları ne güzel görünüyor:)rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) kafası felanda çok şeker duruyor yaa anaaam yeriiim onuuuuuuuuuuu
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alır büyütürüz
sanada canim nasılsın
benide ikili test için bu hafta çağırdı erken gibi sanki:26:
maşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
aynen tatlımkafam çok karıştı yaaa benimkide geç çağırdı hemde sizlere göre baya geç :26:
11 ile 14 . Haftalar arasında yapılabiliyo ikili test ben de yarın gidicem kısmet olursa
kafam çok karıştı yaaa benimkide geç çağırdı hemde sizlere göre baya geç :26:
ayyy maşallah ultrasonları görünce cok heyecanlandım
bende artık fasülye dışında bişi görmek istiyorum
zaten hiç bir hamilelik belirtisi yok eşim dalga geçiyo orda bi nokta vardı inanmıyorum bebişe diyo
bizdeinş bu gidişimizde görürüz artık miniğimizi
hayırlı haberlere çok sevindim Allahım hepimizi korusun![]()
gözüm bir yandan sizde bir yandan da aşkı memnuda:)))) zavallı beşir ve aptal nihal:))))
hüzünbaz senin test için erken değilmi yaaa??? benim ilk doktorum 24 temmuz demişti ama bu doktorum birşey demedi....
elifceyhan bana laurana de kıss adımı söylersen kim olduğumu anlamazlar ayşe kim derler:))) seni şapşall anneeeee daha nelerini göreceğiz yavrularımızın:))) yine seninki üzmüyor seni benimki mubarek kusma bulantı yanma kabızlık herşeyi yapıyor bana:)))
alışkanlık lauranacım:))))
gözüm bir yandan sizde bir yandan da aşkı memnuda:)))) zavallı beşir ve aptal nihal:))))
hüzünbaz senin test için erken değilmi yaaa??? benim ilk doktorum 24 temmuz demişti ama bu doktorum birşey demedi....
elifceyhan bana laurana de kıss adımı söylersen kim olduğumu anlamazlar ayşe kim derler:))) seni şapşall anneeeee daha nelerini göreceğiz yavrularımızın:))) yine seninki üzmüyor seni benimki mubarek kusma bulantı yanma kabızlık herşeyi yapıyor bana:)))
ya senin bebişin gelişimi geride felan değilse neden geç çağırdıı??? acaba ikili test değilde 4lü test mi yapcak direk sana????
ayyy maşallah ultrasonları görünce cok heyecanlandım
bende artık fasülye dışında bişi görmek istiyorum
zaten hiç bir hamilelik belirtisi yok eşim dalga geçiyo orda bi nokta vardı inanmıyorum bebişe diyo
bizdeinş bu gidişimizde görürüz artık miniğimizi
hayırlı haberlere çok sevindim Allahım hepimizi korusun![]()