2014 Şubat Anneleri

gözüm bir yandan sizde bir yandan da aşkı memnuda:)))) zavallı beşir ve aptal nihal:))))

hüzünbaz senin test için erken değilmi yaaa??? benim ilk doktorum 24 temmuz demişti ama bu doktorum birşey demedi....

elifceyhan bana laurana de kıss adımı söylersen kim olduğumu anlamazlar ayşe kim derler:))) seni şapşall anneeeee daha nelerini göreceğiz yavrularımızın:))) yine seninki üzmüyor seni benimki mubarek kusma bulantı yanma kabızlık herşeyi yapıyor bana:)))

ayyy maşallah ultrasonları görünce cok heyecanlandım
bende artık fasülye dışında bişi görmek istiyorum
zaten hiç bir hamilelik belirtisi yok eşim dalga geçiyo orda bi nokta vardı inanmıyorum bebişe diyo
bizdeinş bu gidişimizde görürüz artık miniğimizi
hayırlı haberlere çok sevindim Allahım hepimizi korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zaten hiç bir hamilelik belirtisi yok eşim dalga geçiyo orda bi nokta vardı inanmıyorum bebişe diyo
hayırlı haberlere çok sevindim Allahım hepimizi korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:9::9::9::9::9::9::9: benim eşimde öyle dedi bir yuvarlak D

gözüm bir yandan sizde bir yandan da aşkı memnuda:)))) zavallı beşir ve aptal nihal:))))

hüzünbaz senin test için erken değilmi yaaa??? benim ilk doktorum 24 temmuz demişti ama bu doktorum birşey demedi....

elifceyhan bana laurana de kıss adımı söylersen kim olduğumu anlamazlar ayşe kim derler:))) seni şapşall anneeeee daha nelerini göreceğiz yavrularımızın:))) yine seninki üzmüyor seni benimki mubarek kusma bulantı yanma kabızlık herşeyi yapıyor bana:)))

alışkanlık lauranacım:))))

aynen çiçemmm ama sorucam doktoruma

ya senin bebişin gelişimi geride felan değilse neden geç çağırdıı??? acaba ikili test değilde 4lü test mi yapcak direk sana????

hiç bilmiyorum ki :26::26:
kafam çok karışık son gittiğimizde sata göre bir hafta gerideydi doktorda o zaman yumurtlama döneminden kaynaklı olabilir dengeler ilerleyen haftalarda dedi ama yine de içim rahat değil
gittiğimde 9+3 dü ama 8+6 çıktı

ayyy ne güzelll yaaa keşke ben de belirtisiz sağlıklı hamilelik yaşasaydıım:))) asıl sana nazarrr :nazar:

sen de göreceksin fasulyeni bir bakmışsın patatese dönmüüşşşş:)))

Back
X