2014 Şubat Anneleri

size bi önerim olacak buradan takip çok zor oluyor. facede gizli gup yapsak oradan toplaşsak yaaa... bizim 2011 şubat anneleri diye vardı. kim ne yazmış nolmuş takip edemedim buradan. halbuki 1 bebekte yapabiliyodum yaşlanmışım galiba
:14:

biz burdan 1 sene boyunca mesajlaştık subat 2011 anneleriyle sonra face geçtik 2.5 senedirde oradayız daha zevkli ve güzel oluyor bence aç canım

katılmak isteyenler bana adreslerini yollasın kızlar ekleyim.

grup gizli kimse dışarıdan yazdıklarınızı falan da göremez :) buradan zaten devam ederiz ama face de daha sık görüşeibliriz

Kuzlar ben özelde bi doktora gidiyorum çok memnunum allah nasip ederse doğumuda onda yapmayı düşünüyorum . Doktorum yıllık izinde şimde gelir gelmez gideceğim . Perşembe gününe başka bi doktordan randevu aldım devlet hastanesinde bide o baksın istiyorum çok ıtangacım şimdi devletteki doktorun odasına girince ben ne diyeceğim ? Hamileyim size gelmek istedim mi diyeceğim ?

Kuzlar ben özelde bi doktora gidiyorum çok memnunum allah nasip ederse doğumuda onda yapmayı düşünüyorum . Doktorum yıllık izinde şimde gelir gelmez gideceğim . Perşembe gününe başka bi doktordan randevu aldım devlet hastanesinde bide o baksın istiyorum çok ıtangacım şimdi devletteki doktorun odasına girince ben ne diyeceğim ? Hamileyim size gelmek istedim mi diyeceğim ?

ayy canım hiç öyle korkucak birşey utanacak bir durum yok karşındakini bir hekim olarak görmelisin zaten şu an için rutin kontroller dışında çok da bir şey yok.:21:

Back
X