Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakikaten nerede, ortalarda görünmüyor???
Kuzlar ben özelde bi doktora gidiyorum çok memnunum allah nasip ederse doğumuda onda yapmayı düşünüyorum . Doktorum yıllık izinde şimde gelir gelmez gideceğim . Perşembe gününe başka bi doktordan randevu aldım devlet hastanesinde bide o baksın istiyorum çok ıtangacım şimdi devletteki doktorun odasına girince ben ne diyeceğim ? Hamileyim size gelmek istedim mi diyeceğim ?
bende isterim fareden görüşmek canımkatılmak isteyenler bana adreslerini yollasın kızlar ekleyim.
grup gizli kimse dışarıdan yazdıklarınızı falan da göremez :) buradan zaten devam ederiz ama face de daha sık görüşeibliriz
ayy canım hiç öyle korkucak birşey utanacak bir durum yok karşındakini bir hekim olarak görmelisin zaten şu an için rutin kontroller dışında çok da bir şey yok.![]()
katılmak isteyenler bana adreslerini yollasın kızlar ekleyim.
grup gizli kimse dışarıdan yazdıklarınızı falan da göremez :) buradan zaten devam ederiz ama face de daha sık görüşeibliriz
Ben odaya girince ne desemki ?
Face adresinizi yollayın kızlar
nasıl yapcaz canım onu
Face adresinizi yollayın kızlar
benimde öyle ,resim çekme fikri süper bence
![]()
face sayfanı direk kopyala bana özel mesaj yolla