2014 Şubat Anneleri

canım ya evet sağol sol tarafa yamulmuş.alttanda hafif morluk var yattığım yerde nasıl olabilir ya nasıl ayyyyyyyyyyyy sinir oluyorum kendime yaaaa.burda hiçbişi anlamıolar arkadaşımın ayağı kırıkmış kırık yok dediler kız 30 gün topalladı.sonra kırık olduğu ortaya çıktı.o yüzden gitsemde:)kendime gülüyorum sinirim bozuldu sinirim

Canım şimdi soğukkanlı olman gerekiyor. başparmakta iki tane kemik var, yamulmaktan behsederken parmağının elinle birleştiği yerden mi yoksa iki kemiğin herhangi bir yerinde mi var? alttaki hafif morluk benim tahminimce elinle birleştiği yerde burada bir dolaşım aksamasını tarif ediyor bu da parmağının çıkmış olma ihtimalini ortaya çıkarıyor. nitekim çıkıkta da oynatamazsın ve şişer. gece yattığın yerde kırmış olma ihtimalin fazlasıyla düşük muhtemelen çıkmış gibi görünüyor. çıkmış parmağı hemen oturtabilirler ve ızdırabın çabucak diner. sen bir an önce hastaneye git bence, pratisyen bile olsa doktorlar ortopedide de staj görüyorlar.

kizlar simdi netten arastirdim. ilk uc ay bitene kadar rahim iceriye buyur dorduncu aydan sonra rahim disari portlermis. gobis buyumeyebilirmis yani.

ama buyuyenler icin tebrik ederim bence harika :) bende istiyom. kocamaaaaan olsun. ama benimki yedinci ayda ancaa belli olur :(

geçmiş olsun canım...
hemen moralini bozma
ağrın çoksakırık olacağını sanmıyorum
sen yinede bir doktora git istersen onlar elle deanlar illa film istemezbudurumdamecburen
bide gece tutar daha fena
gündüz gözüyle git sen bence dikkatet kendine ...

ağrı baya var canım yaaaa çok hemde.evet artık gidicem öğleden sonra şimdi onlar çıkmıştır öğle arasına bi bu eksikti genede rabbim hayılısını versin isyan etmiyorum.ama heralde yattığı yerden elini kıran bi benim heralde

Canım şimdi soğukkanlı olman gerekiyor. başparmakta iki tane kemik var, yamulmaktan behsederken parmağının elinle birleştiği yerden mi yoksa iki kemiğin herhangi bir yerinde mi var? alttaki hafif morluk benim tahminimce elinle birleştiği yerde burada bir dolaşım aksamasını tarif ediyor bu da parmağının çıkmış olma ihtimalini ortaya çıkarıyor. nitekim çıkıkta da oynatamazsın ve şişer. gece yattığın yerde kırmış olma ihtimalin fazlasıyla düşük muhtemelen çıkmış gibi görünüyor. çıkmış parmağı hemen oturtabilirler ve ızdırabın çabucak diner. sen bir an önce hastaneye git bence, pratisyen bile olsa doktorlar ortopedide de staj görüyorlar.

sağol tatlım öğleden sonra giddicem artık

adamda bıktı benden hiç iiii oluğum bir gün yok..bu hamilelik dönemi gerçekten evlilikler için büyük bir sınav bence yaaa.kadının hormanları erkeğin sabrı:)

adamda bıktı benden hiç iiii oluğum bir gün yok..bu hamilelik dönemi gerçekten evlilikler için büyük bir sınav bence yaaa.kadının hormanları erkeğin sabrı:)

aynen aslında belli etmiyorlar ama şimdiden bıktıklarına eminim ama mahkumlar tek başımıza yapmadık istiyolarsa onlara taktıralım bebeği onlar taşısın biz naz çekeriz :9:
şaka bir yana ben bulantı dışında belli etmemeye çalışıyorum :ssz:

günaydın cnm
uyurken ne olduki parmağına eşin sabah işe giderken basmış olmasın benimki sabahları çok bağıttırır beni :27:[/Q
canım yok yaaa yazık o düşük tehlikem var die korkuyo bana zaten dokunmuo bile.kız ne oldu bilmiyorum bu kadar olur yani yattığım yerdeeee

kesin biyere vurdurttun hatırlamıyorsun
yada damar damar üstüne falan binmesin

ALLAH kolaylık versin ya ben bazen öyle kötü oluyorum ki ayakta uyusam uyucam yani..
annem araba kullanmama izin vermiyo düşünün arabada sürerken uyurum belki diye korkuyo :D

Bende hamileyken hiççççç araba kullanmamıştım, sonra neredeyse unutuyordum çocukla birlikte iyice korumacı oluyor insan, yani ben öyle oldum biraz da korkak :30:
Şu anda halsizlikten araba ile yakın mesafe gidebilriim haricinde valla güvenemiyorum kendime...Bulantıydı, tansiyondu derken bir de trafik stresinde ne olurum bilmem . Bence annem doğru düşünmüş :3:

aynen aslında belli etmiyorlar ama şimdiden bıktıklarına eminim ama mahkumlar tek başımıza yapmadık istiyolarsa onlara taktıralım bebeği onlar taşısın biz naz çekeriz :9:
şaka bir yana ben bulantı dışında belli etmemeye çalışıyorum :ssz:

orası öle zaten hiçbişide demioda sanki ben anlıyorum yaaaa ya da takacak şeymi arıyorum bilmiyorum napalım valla çekecekler dediğin gibi

Günaydın kızlar,

Gün geçmiyor ki olaysız bir akşamımız geçsin. Dün akşam meyve yerken dişim kırıldı. Dolgulu dişim içerideki dolgu görünüyor şuan.
Bugün doktora gidince danışıcam ama sizde yaptırabilir miyim?

Canım geçmiş olsun, doktora danış birşey olmaz diyorsa yaptır bence ne yapılması gerekiyorsa, sonrası daha zor. Benimde ilk hamilelğimin son haftasında ekmek yerken dişim kırılıvermişti. Sonra diş doktorou beni gördü korktu, ben dokunamam ya doğurursanız diye espri yaptı...Neyse o diş bana çok dert oldu sonra onun yüzünden köprü yaptırmıştım.. Hamileyken ilaç almam takıntım yüzünden de dehşet ağrılar çekmiştim, doktorum minoset içebilirsin dediği halde...
Hamillikte dişler çok ihmal ediliyor :50:

valli kaslı geldi karnın bana spor yapıyormusun bilmiyorum ama fazlalığında var gibi durmuyordu

Bende aynı fikirdeyim ;) maşallahın var canım

evde bazen kondisyon bisikletine biniyorum haftasonları da çok fazla yürüyoruz eşimle belki ondan olabilir :34: karın kasıma pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama

sağolun :54: 1-2 ay sonra o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylerim

evde bazen kondisyon bisikletine biniyorum haftasonları da çok fazla yürüyoruz eşimle belki ondan olabilir :34: karın kasıma pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama

sağolun :54: 1-2 ay sonra o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylerim

Valla kilo konusu merak ediliyor ;) ben 63 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum bakalım şubatta kaç olucaz inşallah çok almayız ;)

Valla kilo konusu merak ediliyor ;) ben 63 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum bakalım şubatta kaç olucaz inşallah çok almayız ;)

düşününce bile kötü oluyorum inşallahj çok fazla almayız :84:
dr a kalsa bana vitamin verecek zayıfsın diyor neyseki sonra gittiğimde verdiklerimi de aldım kurtuldum :9:

canım benim çok geçmiş olsun, gidip doktora göründüğünde için rahatlar merak etme, içini ferah tut, ayrıcı bizim bütün hallerimizi çekmek zorundalar , hem ne çekiyorlar ki bütün herşeyi içimizde biz yaşıyoruz onlar sadece dışarıdan izleyiciler,

Back
X