2014 Şubat Anneleri

düşününce bile kötü oluyorum inşallahj çok fazla almayız :84:
dr a kalsa bana vitamin verecek zayıfsın diyor neyseki sonra gittiğimde verdiklerimi de aldım kurtuldum :9:

Son aylarda çok alınıyor zaten bebekler sağlıklı olsun önemli olan o bebeğin sağlığı açısındanda en faZla 12 kilo diyorlar hayırlısı inşallah hakkımızda

SPSE geçmiş olsun canım bence de doktora git ve için rahat etsin...jack frost bende görmek istiyorum ama göbişini...benimde çıktı göbiş salı doktora gittiğimşzde gazdan ve hormondan kaynaklanan bi şişlik olduğunu söyledi...bu arada akşam göbeğinin daha çok şiştiğini söyleyen arkadaşım benimde öyle oluyor...bende bunu gaza bağlıyorum....aklımda kalanlar bunlar....haa bi de folik asiti 3.ayda mı bırakcaz die soran bi arkadaşım vardı bana doktor 3.ayda bırakıp demir hapına geçeceğiz dedi canımm......

Son aylarda çok alınıyor zaten bebekler sağlıklı olsun önemli olan o bebeğin sağlığı açısındanda en faZla 12 kilo diyorlar hayırlısı inşallah hakkımızda

inşallah 12 kilo ile tamamlayabiliriz hayırlısı olsun şimdiden düşünmeyelim en iyisi :28:

bebeğimi görmek istiyorum ya daha 2 hafta var :ssz:

bende öyle duymuştum canım eğer ilk aylarda kilo almazsan son aylarda kilo alış hızımda artıyormuş kilolarımız da inşallah çok fazla almadan hamileliğimizi sonuçlandırırız, gerçe bebekler sağlıklı olsunlar da geresi kolay

canım benim çok geçmiş olsun, gidip doktora göründüğünde için rahatlar merak etme, içini ferah tut, ayrıcı bizim bütün hallerimizi çekmek zorundalar , hem ne çekiyorlar ki bütün herşeyi içimizde biz yaşıyoruz onlar sadece dışarıdan izleyiciler,

Kesinlikle erkekler biraz daha dışarıda bu konuda aynı şey bizim içinde geçerli bir arkadaşımız hamileyken ne yaşadığımı bu kadar net hissedemiyorduk ama şimdi aynı duyguları yaşadığımız için birbirimizi çok net anlıyoruz .. Ama şunu belirteyim ki gebelik dönemi evlilik için büyük sınav inşallah anlımıZın akı ile geçiririz bu dönemi

SPSE geçmiş olsun canım bence de doktora git ve için rahat etsin...jack frost bende görmek istiyorum ama göbişini...benimde çıktı göbiş salı doktora gittiğimşzde gazdan ve hormondan kaynaklanan bi şişlik olduğunu söyledi...bu arada akşam göbeğinin daha çok şiştiğini söyleyen arkadaşım benimde öyle oluyor...bende bunu gaza bağlıyorum....aklımda kalanlar bunlar....haa bi de folik asiti 3.ayda mı bırakcaz die soran bi arkadaşım vardı bana doktor 3.ayda bırakıp demir hapına geçeceğiz dedi canımm......

sağol canım bakalım gidicem yarım ste

canım benim çok geçmiş olsun, gidip doktora göründüğünde için rahatlar merak etme, içini ferah tut, ayrıcı bizim bütün hallerimizi çekmek zorundalar , hem ne çekiyorlar ki bütün herşeyi içimizde biz yaşıyoruz onlar sadece dışarıdan izleyiciler,

orası öle ne yapıolarki inan sağlığım yerimde olsada işlri ben yapsam.ama bazen acıyorum ya işten gelior evde iş yapıor.ben hergün yeni bir senaryo ile ağlıyorum bu yüzden üzgünüm onun için.bazen sevgi dolu oluyor bazense sadece susuyor sanırım tak edior bazen:)

kızlar gidiyorum doktora bakalım alçıda gelmem inşalalh.yada bana bakıcak birini bulabilirim umarım:)

evde bazen kondisyon bisikletine biniyorum haftasonları da çok fazla yürüyoruz eşimle belki ondan olabilir :34: karın kasıma pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama

sağolun :54: 1-2 ay sonra o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylerim

canım kilo hamilelikte değil bende 12 kg ile tamamladım hamileliği ama emzirirken şişiyosun sütüm bol olsun diye sonrada bir iştahın açılıyo sorma asıl doğum sonrası aldım ben kg doğumda verdim baya

canım kilo hamilelikte değil bende 12 kg ile tamamladım hamileliği ama emzirirken şişiyosun sütüm bol olsun diye sonrada bir iştahın açılıyo sorma asıl doğum sonrası aldım ben kg doğumda verdim baya

anladım canım o zaman mecbur alıcaz süt olsun diye :34:

Dün trtde anne elimi tutsana diye bir program vardı her perşembe oluyor izlemenizi tavsiye ederim dün süt ile ilgili konuştular sütü en çok su içmek arttırıyormuş bir kaç fincan rezene çayı iyi geliyormuş özellikle mercan köşk çayı inanılmaz sütü arttırıyormuş ;)

Dün trtde anne elimi tutsana diye bir program vardı her perşembe oluyor izlemenizi tavsiye ederim dün süt ile ilgili konuştular sütü en çok su içmek arttırıyormuş bir kaç fincan rezene çayı iyi geliyormuş özellikle mercan köşk çayı inanılmaz sütü arttırıyormuş ;)

EVET İZİndeyken 1 kere izledim güzel program.
süt yoğunlaşması sanırım değişiyor kişiye göre teyzemde mesela vişne suyu inanolmaz süt yapıyordu genelde suyun olduğunu biliyorum ama dr lardan çok duymuştum yine az az ama sık sık yemek lazımmış son aylarda da onu inceleriz :49:

selamlar
4 gündür kusmaktan bulantılardan kendime gelemedim umarım sizler iyisinizdir. Bulantı için neler yapıyosunuz acaba ?

öyle cnm mecbur
aslında drlar bol su tüketin yemekte ekstra bişey yemeyin diyorlar ama bunu hiç bir türk dinlemez :)
ben en çok boza içmiştim fışkırtıyordu resmen aydada 1 kg garantı alıyordu kızım ama 10 aylık olunca emmeyi bıraktı :41:

günaydınlar herkeslere...:34:
dün dr.a gittim ikili test için .. sıpamı da gördüm buyumuş baya :emir_bebek::nazar::52:
ense kalınlığına baktı burun kemiğine baktı bide kan verdim haftaya belli olurmuş..
bir ay sonra da cinsiyetini öğrenmeye gelin dedi :52::52::52:
herhangi bir tahminde bulunmadı... ben de sormadım sağlıklı olsun da ...:nazar:
ama içimden bir his erkek diyo.. :55:

Ben de bugün ikili test için gittim gördük bebişimizi biz de çok şükür:) ellerini oynatıyo, parmaklarını açıp kapıyodu:)) çok şükür dr ense kalıknlığı iyi görünüyor dedi ama kesin sonucu kanlarla birlikte değerlendireceğiz dedi.. İnşallah hepimizi güzel sonuçlar alırız..
Bu arada bir de miyomum olmuş, hem de 3,5 cm.. Dr bebeği etkilemez dedi neyseki.. Yine de olmasaydı keşke;(

Arkadaşlar bu arada ikili test sadece olasılık veriyor.. Olasılığın yüksek olması durumunda karından sıvı alınarak test yapılıyor, bu işlemin yüzde 1 düşük riski var, ama Allah korusun bebekteki mongolluk durumunu % 90 belirliyor..Tedavisi yok, karar annenin.. İnşallah hiçbirimiz böyle bir durumla karşılaşmayız..

jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?

Benim de çıktı ki hiç kg alamadım,önceden de hafif göbeğim vardı ama bu farklı daha sert.. Bir de bizim ailede erken göbek çıkması genetik;) hamile eteğiyle kotu aldım lastikli oh pek rahatım artık;)

Ablam da aynen öyle almıştı canım bi de bebeğin süt alerjisi çıkınca onu besliyim diye daha çok yemişti.. Sonradan verdi neyseki.. En önemlisi onların sağlığı..

Back
X