canım kabul ettim ama sildim fotoyu yaaa....bi dahaki aya görürsün olur mu![]()
olur canım sorun degil:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kabul ettim ama sildim fotoyu yaaa....bi dahaki aya görürsün olur mu![]()
lauranaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin ya facetemiki acaba ama o face girsede burayada girerdi
mrb arkadaşlar... aranızda tsh düşüklüğü yaşayan var mı????
Aranızda bu ilacı kullanan oldu mu arkadaşlar? Doktorum önerdi, sakıncası da olmaz, çok zor durumda olursan iç dedi. Önceki hamileliğimde böyle birşey kullanmamıştım, o zaman sürünene dek direnmiştim, annemde kalmıştım filan bi süre, doktorumun bu kadar perişan odluğumdan haberi yoktu.. prospektüse baktım hamilelikte güvenilirliği kanıtlanmamıştır, kullanılmamaldıır diyor.
İşin bir diğer yanı bu ilaç ana maddesinden serumlara katıyorlar, ben şimdi tereddütte kaldım..
Bu arada henüz ilacı da bulabilmiş değilim, gayet merkezi yerlere soruyorum kalmadı diyorlar.
:92::92::92::92:![]()
selamlar
4 gündür kusmaktan bulantılardan kendime gelemedim umarım sizler iyisinizdir. Bulantı için neler yapıyosunuz acaba ?
Canım kullandım en zararsızı dedi drbende bir gün işe yaradı ertesi günü aynı oldum drda içmene gerek yok o zaman dedi
canım cok merak ettiniz diye yazmak istedim troidi aynı çıktı ama ilaçlık değil hamişliğinden dolayı öyleymiş şimdide annesinde ondan giremiyo bide malum midesi cok bulanıyo ve cıkartıyomuş onun dışında iyi merak etmeyin..bu arada parmagını soğuk suya koyarsan iyi gelirmiş hemen geçer inşallah:)
Şimdi düşünüyorum da serum da zaten var, ama serum bile süper şekilde kesmiyor bulantıyı.. İlacı da öyledir o zaman.
İşin aslı bolca dinlenme belkide benim iş ev arası biraz uzak, yolda da mafoluyor işte içim dışım trafikta dur kalk..Belkide ilaçsız beklemek sabırla en iyyisi![]()
Şimdi düşünüyorum da serum da zaten var, ama serum bile süper şekilde kesmiyor bulantıyı.. İlacı da öyledir o zaman.
İşin aslı bolca dinlenme belkide benim iş ev arası biraz uzak, yolda da mafoluyor işte içim dışım trafikta dur kalk..Belkide ilaçsız beklemek sabırla en iyyisi![]()
Selam 2013 şubat annesiyim. ne zamandır KK girmiyorum. Nostalji yapıp sizi okumak istedim. senin mesajını görünce de sırf cevap yazmak için girdim. Hemen kaçacağım:) Ben Şubat ayında Epidural sezaryen oldum (belden aşşa) komşunun bahsettiği durum ben de de olmuştu. henüz ameliyat başlamamıştı ve tepedeki ışığa karnımın yansıdığını gördüm o anı izleyemeyeceğim için de dr lardan rica ettim biraz açısını değiştirdiler:) hepsi bu. Senin arkadaşın seni biraz korkutmuş, kesmeler falan gerek yokmuş bunları anlatmasına ameliyat bu tabi keseceklerilk bebeğim olasına rağmen çevredeki kıskanç hatunlar benim sezaryen ameliyatında kararlı olmamı çekemediler iyiki de olmuşum düğün gibiydi ayyyyyyy çoook kötü diyenleri burdan yalanlıyorum bizzat kendim
doğumun ertesi sabahı kalktım makyajımı yapıp kızımı kucağıma aldım ve koridorda turladım doktorum beni görünce pozitif hasta da bir başka oluyo canım dedi ve harikasın dedi.:) dokunma dışında bir şey hissetmedim ve o süreyi film gibi yaşadım. hatta fotoğraflarda makyajlı falan gülümsüyorum, bebek gelene kadar tabi sonra koverdim ben de duygusal anlar başladı.. Sizi takipteyim hanımlar tadını çıkartın. Çok keyifli 9 ay diliyorum hepinize
![]()
sivilcelerimde başladı:)
Benimde yüzümde kırmızı lekelenmeler başladı göz çevremde özellikle. Böyle vücudunu ovalarsın çok sürtünmeden kızarır ya onun gibi![]()
kocama göre çillerimde çıkmış gcıkkkkkk beni ağlattı sonrada yok yok falan dedi olan oldu artık kıvıramaz
İkimize kız evlat geliyor sanırımBu arada hamilelikte oluşan lekeler için bir doğum sırasında yüzünün terini saçınla silersen leke kalmıyormuş hiç.
o an sanırım hiç aklımıza gelmez :) bide tabi onun için normal doğum gerekir yoksa sezeryanda ameliyathane buz gbi olur zaten.ölemiymiş canım bana hep kız gibi gelior zaten kız istiyorum tabi sağlıklı olsun ama farketmez
mrb arkadaşlar... aranızda tsh düşüklüğü yaşayan var mı????
iki gün önce bebeğimi kaybettim.o kadar kötü bir duygu ki Allah hiç bir anneye yaşatmasın.Rabbim hepinizin bebeklerine ve sizlere sağlık sıhhat versin.İnşallah hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ve bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.şu anda bunları sizinle paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum.