Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yardim edin vajina ma resmen bicak saplaniyor.burda tek bir hsstsne var ve prstidyen nspcm brn.cok canım yanıyor kadik agrisi degil
Bazen banada oluyor ama çok şiddetli değil tabi inşallah seninkide önemli bişey değildir
canım ben çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa akşam üsstüde oldu geçti şimdi 3 4 kere gene ama bildiğin bıçak saplanıyorrrr çok canım yanıyor bence normal değil ama elim kolum bağlı burda
canım ben çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa akşam üsstüde oldu geçti şimdi 3 4 kere gene ama bildiğin bıçak saplanıyorrrr çok canım yanıyor bence normal değil ama elim kolum bağlı burda
canim ingilizce olarak arattim, bi cok kiside olmus, doktora sormuslar normal demis bak linki de burda
Vaginal Pain, 10 weeks pregnant? - Yahoo! UK & Ireland Answers
Önceki haftalarda bende de sık sık oluyordu bu aralar geçti bence uzan bacaklarini yuksege daya ve bunu düşünüp stress yapma bak gör geçecektir.
aynı ben de senin gibiyim canım nisan 20 de kürtaj oldum 1 ay bekledim hamile oldugumu ögrendim inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız :))Canım allaha şükür hamileyim bir ay korundum ardından hamile kaldım şu an sekizinci haftamdayım , rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah dualarım seninle duaların gücü büyük ben hergün 21 ayetel kürsi okudum karnıma dene istersen birde ovulasyon testi çok işeyarıyor
canim ingilizce olarak arattim, bi cok kiside olmus, doktora sormuslar normal demis bak linki de burda
Vaginal Pain, 10 weeks pregnant? - Yahoo! UK & Ireland Answers
canım çok teşekkür ederim rabbim ne muradın varsa versin inşallah nasıl çevirdin benim dilim zayıf.çok anlamadım
eşim tercüme etti sağol canım ama ben cidden çok kötyüm gözümden yaş geliyor o kadar acıyorki dua edin lütfen
Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..
bu gun ne gordum bilinnn . allahim inanamiyorum resmen mucizeeee. dr teyzemize kontrole gittik. ultrasonda bide ne goriyimmm. benim 11+3 luk minik sipam bi oynuyo teyzeleri bi hopluyo zipliyo gorseniz. :) saskinliktan dilim tutuldu. o daha minicinik seyy icerde oynuyo. biz duymasakta. :)
boyyle ayaklarini tepistiriyo. elini salliyo bisey yakaliycak gibi. popisinin ustunde hoplatiyo kendini ( totosunu yerim onun). dr teyzemiz bile sasirdi :)
ben bukadar erken bu denli hareket etmesini beklemiyodum :)
harika bi duyguuuu muthisssss. ( masallah deyin teyzeleriiii )
:)))))
allah hepimize nasip etsin . rabbim tamamina erdirsin. ins bu bebisime bisi olmaz. bu kadar gordukten sonra dayanamam![]()
iki gün önce bebeğimi kaybettim.o kadar kötü bir duygu ki Allah hiç bir anneye yaşatmasın.Rabbim hepinizin bebeklerine ve sizlere sağlık sıhhat versin.İnşallah hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ve bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.şu anda bunları sizinle paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum.
moralini bozmaa. kesinligi yok bunlarin nasil dayancaksin cvs ye.rabbim sana yardim etsin. sirf bu korkudan yaptirmiycam bu testleri
Canım Allah sabır versin, çok bekletmeden tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..
Ani sancısı olan arkadaş İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım.. Dr ua danış tahlil yaptır..
Amin canım 2 li testin yok ama cvs nin %100 kesinliği var..plesantadan örnek alıyorlar bebeğin genetiğiyle aynı oluyormuş.. Mecbur dayanıcam yoksa bu şüpheyle 6 ay geçmez..Rabbim sağlıklı olacaksa tamamını erdirsin diyorum, bir problem varsa zaten tedavisi de mümkün değil.. Bir de test sonucu bazen 3 haftayı buluyomuş
Bu arada benimki de hop hop oynadı, amuda kalktı yüzünü kaşıdı, çok komikti:)) içime herşey yolundaymış gibi doğuyor.. İnşallah öyledir, Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
üüzlme ccanım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın o sıvı almanında tehlikeli oldugunu söylüyolar araştır ve güvenli bi yere yaptır lütfen allah ayrdımcın olsun