- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
günaydın canim nasilsin bugün
Günaydın fadikcim. Ben iyi sayılırım sanki mide bulantılarım günden güne azalıyor. 2 gündür mide bulantım var ama çıkarmıyorum en azından.Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canim nasilsin bugün
Günaydın fadikcim. Ben iyi sayılırım sanki mide bulantılarım günden güne azalıyor. 2 gündür mide bulantım var ama çıkarmıyorum en azından.Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..
bi sey degil canim, ne olcak. ins bi sey olmaz bak ne kadar cok kisinin basina gelmis, demek ki normal tamam mi iyi dusuncez ins.
biz amerikada yasiyoruz canim, o yuzden anlayabiliyorum, bazen turkce olarak arayinca cok bilgi cikmiyor (kk disinda) ondan ingilizce ariyim dedim. ins gecer yavas yavas :) optum!
Canımm aynı şey aynı sebepten dolayı benimde başıma geldi bana da yasaklamdı ilişkiyi çok sık olmadığı sürece problem yok dedi ve önlem için de progestan verdi onu içiyorum günde 2kez...artık bu gidişimde kesecekti ilacı ama tataile çıkacağız biz yollarda da bişey olmasın diye gelince keselim dedi...
Canım ne durumdasın merak ettim seni
yat uzan canim ayaklarını yukarı dik bi süre geçmiş olsun canim allah şifa versin
canım ya akşam çok kötüydüm resmen saplandı bıçaklar çok canım yandı ağladım ama hiçbişi yapamadık.hiç normal değildi ama ALLAHIMA emanet inşallah.haftasonuda doktor yok burda.inş kısmet olursa salı günü gidicem kayseriye inşalah sağlıkla görürüm yavrumu
Canım doktorunun telefon numarası falan yok mu bi arayıp sorsan belki bir fikir verir ya
Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..
canım ben daha yaptırmadım pazartesi yaptıracam. ama görümcem 2 hamileliğinde de yaptırmıs ve 2sinede %90 özürlü demişler aldırmak istememiş ama hele ilkinde o kadar üzülmüs ki yemeden icmeden kesilmiş ama görsen 2side masallah cin gibi. 3. hamile su an buna yaptırmadı hicbir testi bosyere moralim bozuluo die. canım Allah bilir ne olacagını sonucta bunlar bi tahmin sen dua et bol bol insallah bi sorun yoktur
günaydııınnn..
kötü haberlere çok üzüldüm Allah sabır versin...
şu testleri duydukça insan tereddütte kalıyor ya yapsan bir türlü yapmasan bir türlü
bende dün iş yerinde çok eğilip kalktım ve akşamdan beri sağ kasığımda bir batma var ve geçmiyor
gece çok ağladım acaba bişey mi oldu diye
korkudan eşimede iş yaptım diyemedim
ama bu bana büyük bir ders oldu
zaten hamileyim eskisi gibi eşşek gibi iş yapmadığım için suratlar 5karış
bundan sonra yapmıycam bari üzülmeyeyim suratlarına
moralim çok bozuk, çalışmaktan soğudum
hepinize güzel haftasonları diliyorum
kendinize dikkat edin
artık miniğimin farkındayım, aşkımmmmı bidaha hiç üzmiycem
(dün eşim bu aşkım lafına bozuldu 2.mi oldum ne diyo :))
Böyle şeyleri okuyunca neden yaptırıyoruz ki bu testleri diye düşünüyorum açıkcasıMadem kesinlik belirten bir şey yok neden insanlara zehir ediyorlar 6-7 ayını
Aldırsan bu sefer onu düşünceksin acaba yanlış mı yaptım doğru mu diye. Önceden hiç düşünmeden aldırırım diyordum ama şimdi o kadar rahat karar veremem sanırım. Allah sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimize inşallah
canımm 10.hftadaki o halini gördükten sonra aldırmak çok zor gerçekten kendine bağlıyo o hali seni durup durup bakıorum ultrason resmine...ben yaptırmıcam öle karar verdim 4lüyü yapalım sadece o zmn dedi doktor...müdahale edilmesi gereken bir şey varsa da ayrıntılı ultrasonda belli oluyormuş zaten herşey...tüm organlarını herbişeyini görebiliyormuşsun...inş ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmaz da üzülmeyiz hiçbirimiz...
Ben henüz söylemedim iş yerime hamile olduğumu bazen saklayabildiğim kadar saklayım diyorum bazende söylemek lazım diyorum. Ama söyleyince durum ortada ya işte çıkarırlar ya da surat asarlar.![]()
canımm 10.hftadaki o halini gördükten sonra aldırmak çok zor gerçekten kendine bağlıyo o hali seni durup durup bakıorum ultrason resmine...ben yaptırmıcam öle karar verdim 4lüyü yapalım sadece o zmn dedi doktor...müdahale edilmesi gereken bir şey varsa da ayrıntılı ultrasonda belli oluyormuş zaten herşey...tüm organlarını herbişeyini görebiliyormuşsun...inş ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmaz da üzülmeyiz hiçbirimiz...