2014 Şubat Anneleri

işten çıkarma gibi bi durum sözkonusuysa sakla saklayabildiğin kadar canım...:31:

Ben buraya yeni girdim sayılır jack 4 ay oluyor. Benden çok önce biri söylemiş işten çıkarmışlar iş arkadaşım söyledi o yüzden söylemeyi düşünmüyorum.4-5 ay idare edeyim sonrasında raporla idare ederim diye düşünüyorum acaba doğum izninin tamamını doğumdan önce kullanabiliyor muyuz :26::26::26:

Ben buraya yeni girdim sayılır jack 4 ay oluyor. Benden çok önce biri söylemiş işten çıkarmışlar iş arkadaşım söyledi o yüzden söylemeyi düşünmüyorum.4-5 ay idare edeyim sonrasında raporla idare ederim diye düşünüyorum acaba doğum izninin tamamını doğumdan önce kullanabiliyor muyuz :26::26::26:

sanırım iş yerinle konuşup ayarlayabilirsin onu.bende doğum öncesi iznimi doğum sonraı kullancam bi mani çıkmaz da calısabilirsem:31:

Son düzenleme:
Kızlar hamilelik nedeniyle işten çıkarmak bir suçtur. Eğer bu şekilde işten çıkarılma durumunuz olursa dava açma hakkınız bile var. Hamile kadın işten atılamayacak! - Sabah - 20 Temmuz 2013

Suç bunu biliyorum ama bunu nasıl ispat edebiliriz işte :31::31::31:

sanırım iş yerinle konuşup ayarlayabilirsin onu.bende doğum öncesi iznimi doğum sonraı kullancam bi mani çıkmaz da calısabilirsem:31:

Bakalım ben bir iki ay daha söylemeyim duruma göre karar veririm artık :31::31::31:

merhaba annişler...rabbım sıkıntısız bı surec sonunda saglıkla evlatlarımızı kucagımıza allmamızı nasıp etsın hepp dua edyorummm

bende doğum öncesi iznimi de doğum sonrası kullanayım diyorum.....en azından bebişimle daha cok vakit geçirmiş olurum....bir de söyle bi durum var...ben simdi asgari ücretten fazla alıyorum....ama maaasım asgari ucret üzerinden gösteriliyo....bu 4 aylık izin sonucunda maaşını sgk veriyomus ya hepsini birden....asgari ücretten verecek yani dimi...:31:

bunu iş yerimle konuscam....:31:ustunu tamamlasınlar:19:

bende doğum öncesi iznimi de doğum sonrası kullanayım diyorum.....en azından bebişimle daha cok vakit geçirmiş olurum....bir de söyle bi durum var...ben simdi asgari ücretten fazla alıyorum....ama maaasım asgari ucret üzerinden gösteriliyo....bu 4 aylık izin sonucunda maaşını sgk veriyomus ya hepsini birden....asgari ücretten verecek yani dimi...:31:

bunu iş yerimle konuscam....:31:ustunu tamamlasınlar:19:

Evet maalesef maaşın ne görünüyor ise yasal olarak sgk onu veriyor.İnşallah kabul eder iş yerin.

rabbim çalışanlara ve bir de iş sıkıntısı çekenlere yeardım etsin gerçi bazı hamilelikler rahat ama.ben eğer tatil olmasaydım şu dönemde ne yapardım hiç bilmiyorum çalışamazdım ama ne yapardım ne kadar rapor alırdım bilemiyorum evde bile o kadar zorlanıyorumki

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben çok heyecanlıyım 4 gibi evden çıkıcaz 2li için dr gidicez minişi görücez inş tahlil test kısmıda endişelendiriyor ama allah a emanet
ve ikili test ultrasonu herzamankinden daha uzun sürdüğü için belkide dr cinsiyet tahmıninde bulunur kız gibi kıza benziyor derse direk inanmak istiyorum ilk kız denen pek erkeğe dönmüyor çünkü :49:

günaydın kzılarr:emir_bebek:
nasılsınız bakalım
biz sabah sabah gittik bebek gördük gene:1:
doktor bi gördü biz geçen hafta görüşmüştük gibisinden bakıo
eşimi getircem demiştim yaa dedim:52:
hehe güldü ama sadece ultrasonda bakıcaz bugün muayenelik bişi yok dedi
olsun dedim:)
sonra işte gördüm sıpamı
ya bazen yokmuş gibi gelio hiç bi zorluk çıkarmıo canım benim bana sanki hamile değilim:nazar:
sonrada 2 li test için 25 26 sında geldedi
e geçen hafta 29 demiştiniz ben de 3 ünde gelirim diyordum dedim
hatırlamadı dediğini yoksam buhafta gitmicektim ben:2:
amaan napiyim be bu defa kocam gördü en azından hafta içi gelemio benim kocam
iyi oldu:1::1:

sizler naparsınız nedersiniz
işten çıkarmadan bahsetmişsiniz öyle bi hakları yok
nasıl kanıtlarız dersen
sonuçta bi gerekçelerinin olması gerekli
ve mahkemeler çoğunlukla işçiyi tutar
inşallah öyle bişey olmasında:20:

bide maaş olayını tam bilen var mı
ben memurum
bende mi izinden sonra alıcam maaşımı mesela o arada hiç kazanamıyormuyum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum:(( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..
benim sonuç perşembe çıkacak,yazarım o zaman üzülme diyemem çünkü ben de çok ama çok pimpirikliyim.sonuçlara ben de çok güvenmiyorum ama yaptırmasam merak ederim.en güzeli cvs ni yaptır ama stres yapma.kötü birşey çıkmaz.stres yaparsan kolestrolün tansiyonun yükselir.güzel haberler almak dileğiyle.

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben çok heyecanlıyım 4 gibi evden çıkıcaz 2li için dr gidicez minişi görücez inş tahlil test kısmıda endişelendiriyor ama allah a emanet
ve ikili test ultrasonu herzamankinden daha uzun sürdüğü için belkide dr cinsiyet tahmıninde bulunur kız gibi kıza benziyor derse direk inanmak istiyorum ilk kız denen pek erkeğe dönmüyor çünkü :49:

canım sonucun güzel çıkar inşallah:)
cinsiyeti de öğrenirsinbelki:)
bana doktor gelmeden çikolata ye bebek hareketlensin dedi
bi de tok gitcekmişim
sana da demiştir heralde:24:

Ben de çok fenayım canım ne yersem çıkarıyorum ama şu an biraz daha geçti gibi en azından bir iki lokma birşey yiyebiliyorum mide krampı ve ağrısı çekiyorum inş bir an önce geçer yoksa böyle çok zor..:5:

cnm şu an ben de iyiyim yiyorm az az ama ne yediğimden zevk alıyorum ne içtiğimden hep mecburiyetten yiyorm inşallah çabuk biter bulantılarımız hayata küstüm resmen :(

4 lü test ne oluyor annecik.O daha mı ayrıntılı oluyor :26::26::26:

Canım 2li testi özellikle aldırma düşüncesi olanlar için yapıyorlar ama aldırma düşüncen yoksa 4lü test yapmayı öneriyor doktorlar en azından benim doktorum öle... 16.haftada 4lü tarama yapılacak ve aldırma zamanı geçmiş oluoyr o zaman..

Bende beter durumdayım cnm en sonunda işe gidemedim, doktoruma gittim kilo kaybımı ve anlattıklarımı görünce hemen seruma gönderdi. 2 saat! serum aldım, bir de kendini çok kötü hissedersen diyerek..Muzaffer mi Zoffer mi öyle bi ilaç yazdı (okuyamıyorum da ) dün sorduğum eczanelerde ilacı bulamadım!
Bir de düzenli sabah akşam B vitaminlerini iç faydasını göreceksin dedi, sabır dedi .. Bende artık açlıktan dayanamaz hale geldiğimden kendime alternatif yiyecekler arayışındayım sürekli.
Birşeye dadanmak da iyi gelmiyor, bu sefer onu yiyemez hale geliyorum.
Bugün 9. Haftaya giriyorum, inşallah mutluluk yakın diyim ne diyim :44:

kusmaktan folik asiti de içemedim bugün başladım inşallah iyi oluruz en kısa zamanda ben de p.tesi acile gittim serum verdiler ama yine değişen bişey olmadı belki bebişe besin olmuştur çünkü ben bişey yiyemedm o sıra. Sabrediyoruz zaten mecbur allah tez zamanda sağlığımıza kavuştursun inş. hepimizi :49:

Back
X