2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar doymuyoruuuuuuuuuuuummm:18:ne olcak benim halim böyle sürekli açım.normalde günde iki öğün bi kaşıkla doyan ben hiç bişeyle doymuyorum..özellikle acı,ekşi,tuzlu deliriyorum.gece kalkıp limon yiyorum.diğer iki hamişlikte hiç böle olmadım..napcam ben yaaa aşeren varmı aranızda:2:

çok özendim yaa ben de zorla yiyorum :(( aşerme falan yok tiksinme var bende şu aşamada en sevdiğim şeyleri bile gözüm görmüyo :(

ya bende öyleyim:17:sabah dümdüz bir karın.akşama yaklaştıkça hava basıyolar sanki .4-5 derken gece oluyorum 6 aylık:49:

Çok acayip bir şey arkadaşım sabah korkuyorum bebeğime bir şey mi oldu diye sonra akşama doğru bir şişiyorum ki tarifi imkansız :52:
Daha ne kadar bu şekilde devam edecek sanırım karınlarımızı iyice şişmeye başladıktan sonra :49:

sorma canım heyecan tavan bugün cinsiyet tahminide heyecanlandırıyor :)
1.5 saat bakan dr istiyorum evet istiyorum nerde kim o dr :52: nerde be cnm özel hastane sözde 10dk dolmadı hiç ultrasonda yani bakalım bugün görücez bide teşekkür ederim cnm inşallah iyi geçer sende yaptırıcaksın yakındır :49:

Bak beni de heyecan bastı ilk fırsatta yaz canım bakalım bebiş tarafını belli edecek mi :16:
Bizim o doktor da özeldeydi bayan doktordu kadın sanki kendi bebeğine bakıyor gibi bakı ve çok şükür aynı doktor şimdi benim doktorum :9: yakaladım kadını dedim ya benim olacaksın ya toprağın uleeyynnn !!!
Yakınlar daha da yakınlaşsın ben çok meraklıyımdır da sağolasın canım bu arada :51:

arkadaşlar doymuyoruuuuuuuuuuuummm:18:ne olcak benim halim böyle sürekli açım.normalde günde iki öğün bi kaşıkla doyan ben hiç bişeyle doymuyorum..özellikle acı,ekşi,tuzlu deliriyorum.gece kalkıp limon yiyorum.diğer iki hamişlikte hiç böle olmadım..napcam ben yaaa aşeren varmı aranızda:2:

Ayy ne güzel canım bence kıymetini bil..Ben zorla yiyorum herşeyden tiksiniyorum hiçbirşey yiyemiyorum..İnş kısa zaman da geçer yoksa bebişimin gelişimini etkilesin istemiyorum..:16:

Ayy ne güzel canım bence kıymetini bil..Ben zorla yiyorum herşeyden tiksiniyorum hiçbirşey yiyemiyorum..İnş kısa zaman da geçer yoksa bebişimin gelişimini etkilesin istemiyorum..:16:

kıyamam yaa düzelir inşallah...azaz sıksık ye..4.aydan sonra tiksintiler geçiyo bildiğim kadarıyla.sabret azıcık..ya benm korkum çok kilo almak :18:50 kiloyla hamişliğe başladık56 kiloyum şu an.. hayatımda bukadar yemek yediğimi hatırlamıyorum :56:

Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.. Eşim de hekim epey araştırdık ve cvs yaptırmaya karar verdik, umarım güzel haberler alırız.. İnşallah hepinizin sonuçları güzel çıkar arada kalmazsınız, ben herşeyin hayırlısı diyerek kendimi en önemlisi bebeği üzmemeye çalışıyorum .. Kararsızlık çom zor.. hepimizin hakkında hayırlısı..

tskler ıklım ve su-perisi cevaplarınız ıcın;) baslarda bn cok iyi yıyordum simdi en sewdgm seylere bile tıksıntı oluyor kızlar oysakı karnımda ac ama bogazımdan asagı ınmıyor gerı cıkıcak gıbı oluyor:( ıns. bebegım beslenıyordur kndımı zorluyorum artık yemeye calısıyorm

kızlar kontrole gittik 2li için kan verdim
dr çok uyuz bişeydi :47: yalvardık cinsiyet tahmini diye bacak arasına bile bakmadı çok çok illa istenirs 14.hafta dedi :ssz:
neyse hayırlısı dedik
enseye falan hepsine baktı herşey normal görünüyor 1 hafta sonra test sonucunu alınca bakarız rakamları hesaplarız dedi
bu arada bebek resmen eşimin kopyasıydı çenesi küt tüh dedim buda eşimin kopyası yine bana bişey yok kızımda kopyası :5:

Son düzenleme:
Bak beni de heyecan bastı ilk fırsatta yaz canım bakalım bebiş tarafını belli edecek mi :16:
Bizim o doktor da özeldeydi bayan doktordu kadın sanki kendi bebeğine bakıyor gibi bakı ve çok şükür aynı doktor şimdi benim doktorum :9: yakaladım kadını dedim ya benim olacaksın ya toprağın uleeyynnn !!!
Yakınlar daha da yakınlaşsın ben çok meraklıyımdır da sağolasın canım bu arada :51:

canım sen de bakim nerde bu dr ben ist sefaköydeyim yakınsa bizde gideriz valla ciddiyim:)
sen şanslısın yakalamışsın o dr :72:

Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.. Eşim de hekim epey araştırdık ve cvs yaptırmaya karar verdik, umarım güzel haberler alırız.. İnşallah hepinizin sonuçları güzel çıkar arada kalmazsınız, ben herşeyin hayırlısı diyerek kendimi en önemlisi bebeği üzmemeye çalışıyorum .. Kararsızlık çom zor.. hepimizin hakkında hayırlısı..

canım sorun ne ben kaçırmışım anlaşılan yazdığını inşallah önemli bişey değildir allah korusun

canım sorun ne ben kaçırmışım anlaşılan yazdığını inşallah önemli bişey değildir allah korusun

Canım 2 li test de 1/410 çıktı risk,ne iyi ne kötü dedi dr ve ayrıntılı ultrason yaparak birkaç şeye daha baktı..ense kalınlığında problem yok ama serbest hcg oldukça yüksek, dr cvs yapalım dedi,durumu kesin öğreniriz dedi, çarşamba plesantadan örnek alınacak, inşallah bunu da atlatırız..

Canım 2 li test de 1/410 çıktı risk,ne iyi ne kötü dedi dr ve ayrıntılı ultrason yaparak birkaç şeye daha baktı..ense kalınlığında problem yok ama serbest hcg oldukça yüksek, dr cvs yapalım dedi,durumu kesin öğreniriz dedi, çarşamba plesantadan örnek alınacak, inşallah bunu da atlatırız..

hımm inşallah bebeğin çok sağlıklıdır problem falan yoktur ama 2li teste benim fazla güvenim yok arkadaşım mahfoldu üzüntüden karnından sıvı alalım demiş dr aldırdı sonuç tertemiz çıktı inşallah sendede kötü bişey çıkmaz

Günaydın güzel hamişler, günaydın güzel anne adayları :16:

Pazar gününüz güzel geçsin emi :54:

Ben yine bu sabah biraz agresif uyandım eşime saldırmamak adına burada az deşarj olayım dedim :52:

Günaydın güzel hamişler, günaydın güzel anne adayları :16:

Pazar gününüz güzel geçsin emi :54:

Ben yine bu sabah biraz agresif uyandım eşime saldırmamak adına burada az deşarj olayım dedim :52:

Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.

Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.

Bende agresiflik yok ama inanılmaz duygusalım. Hormonlarım beni ele geçirdi dün yok yere oturdum ağladım :14::14::14:

Günaydın arkadaşlar :16::16::16:

Back
X