- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
bana doktorum aç karna ve idrara sıkışık gel dedi o gün ikili testimiz yapılıcak.. hatta hiç sormadı bize 2li istiyo musunuz istemiyo musunuz diye 15 inde gelin 2li test yapıcaz dedi biz de paşa paşa tamam dediksaol cnm inşallah hepimizin güzel çıkar kimse üzülmesin
kızımda bu haftada erkek demişti kız çıktı 2 hafta sonrasında o açıdan erkek derse inanmaya niyetim yok :)
çikolata kısmını biliyorum çok işe yarıyor hatta bol suda içmek lazım mesane dolu olsun ki ultrason daha net görünsün
ama tok kısmını pek bilmiyordum 2li içinmi önemli tok olmak?
dr hiç bişey demedi bize.

ne güzel iştahın var ki yiyosun zaten zayıfmışsın ama bazı doktorlar kiloya çok takıntılı kızabilir sana ilk aylarda kilo alımını pek onaylamıyolarkıyamam yaa düzelir inşallah...azaz sıksık ye..4.aydan sonra tiksintiler geçiyo bildiğim kadarıyla.sabret azıcık..ya benm korkum çok kilo almak :18:50 kiloyla hamişliğe başladık56 kiloyum şu an.. hayatımda bukadar yemek yediğimi hatırlamıyorum![]()

oyy ben de agresifim duygusalım hem de nasıll.. zaten balık burcuyum ben ağlak balıkGünaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.