2014 Şubat Anneleri

gayet uyduruk bir çorb ayaptım:) bu arada bana yakınlarım limon nane maydonoz yeme dediler düşük riskim varya:( nanesiz e limonsuzda çorba mı olur ki ya:) neyse açlıktanda midem bulanıo yiyim bari pişsinde

ikliimmm:))) midem bulanıyordu giremedim canım ayy onlarda da doğum stressi var heralde....yahu ben bir test sonucumu size yorumlatmak istesem bilginiz varsa yardımcı olmazmısınız??? ayy ben mi çok inceyim yoksa başkaları mı çok kabaaa??? senin sarışın afet napıyor??? tahlil sonucun ne zaman çıkıyor bu arada???

ay o bulantı yokmu günler zehir geçiyor sorma bende birde ağızda zehir tad var o bitiriyor olayı zaten
sarışın afet nne yapsın sallıyo popoyu geziyo evin içinde :1: öpüyo senide
tahlilimi cumartesi gidip alıcaz arıycam ne zaman çıkmışsa aslında
ne test sonucu bacım yayınla anlayan çıkar

Sanirim ilk cinsiyet haberi benden. Kizim geliyooooor. :)) 2 li test icin gitmistik. Doktor pat diye soyleyiverdi. Kesin mi dedim evet kesinlikle kiz dedi. Esim acaip sevindi. Ayy hala inanamiyorum ya, cok mutlu oldum. Darisi hepinizin basina...

Canim gözün aydin cok sevindim cok erken göstermis kendini ay darisi bizim basimiza

kızlaar nasılsınız bakalım bugün :) ben geçtiğimiz hafta hep mide bulantısıyla boğuştum. bugün de kontrolumuz vardı doktor bulantı için ilaç verdi umarım iyi gelir. bugün 9 hafta 3 günlük olmamız gerekiyordu son ölçüme göre ama 10 haftalık görünüyoruz 3.1 cm :)bebişim önden mi gidiyor ne yapıyor bilemedim. bir sorum olacak izmirde olup 2 li test yaptıran var mı benim gittiğim hastane çok pahalıya yapıyor 250 tl civarı. bu kadar da çakallık olmaz ki :) devlet hastanesi aşırı kalabalık oluyor sabah 6 bile gitsem gene zor sıra gelir :) ne yapıcaz bilemiyorum bana fikir verin :)

Canım hangi hastaneye gidiyorsun ?

Merhaba herkese
Ben de kismetse subat annesi olacagim sizler gibi.
Benim 2,5 yasinda bir oglum var. Simdi ikinci kez ayni yollardan geciyorum:) ayni bulantilari yeniden cekiyorum ne yazik ki oglumda da 4 ay bitene kadar bulanti cekmistim ama en azindan gecici oldugumu biliyorum.
Umarim herkes hayirlisiyla bebisini kucagina alir. İlk bebegi olacaklar icin en guzel zamanlariniz bol bol uyuyun:) ben 2,5 senedir deliksiz uyku uyumuyorum :) 27 ay suren bir emzirme surecim oldu o nedenle uykuya hasret kaldim simdi ikincide yine aynilari olur herhalde.. Neyse hepsi gecici o kadar tatlilar ki herseye deger..

hoş geldin ne çok 2.3 yaş bebeği olan 2.yi yapan var çok mu cesaretliyiz yoksa uyanıkmıyız :1: bendede var 22 aylık kızım :9:

kızlar bugün canım sebzeli bulgur pilavı istedi yaptım valla bulantı olmadııı :nazar::nazar::nazar::nazar:
birde aylardır yemediğim şeyi köfte istedi canım eşime kıyma ısmarladım heyecan yaptı adam :27:
köfte aşeriyordu benim yüzümden :52:
bakalım inşallah bulantısız güzelce yerim :nazar:

valla uyduruk çorba bile iii geldi:) ben baharat hastasıyım ya baharatsız hele acısız ekşisiz hiç bişeyin tadı yok ama neyse idare edicez artık

kızlar bugün canım sebzeli bulgur pilavı istedi yaptım valla bulantı olmadııı :nazar::nazar::nazar::nazar:
birde aylardır yemediğim şeyi köfte istedi canım eşime kıyma ısmarladım heyecan yaptı adam :27:

afiyet olsun canım inş yersin güzelce.bende dün oturarak yapsam mı dedim ama çiğ ete dokunmaya korkuyorum zaten halimde yok

ay o bulantı yokmu günler zehir geçiyor sorma bende birde ağızda zehir tad var o bitiriyor olayı zaten
sarışın afet nne yapsın sallıyo popoyu geziyo evin içinde :1: öpüyo senide
tahlilimi cumartesi gidip alıcaz arıycam ne zaman çıkmışsa aslında
ne test sonucu bacım yayınla anlayan çıkar

ohh miss annesi sallasın o tontiş poposunu:))) öpüyormu beni cidden ayy yerim onu been:) inşallah hayırlı sonuçlar alırsın güzelim,peki ultrasonla da baktılar mıı??? benimkine bakacaklarmış kan tahlilinin yanı sıra....yani bebeğimi görcem o gün de:)))
tiroid testleriydi yaa canımı sıkan....yarın tahlil vermeye gitcem tekrar...tsh çok düşük ama t3 ve t4 normal çıktı doktor da ilaç vermedi dahiliyeciye gittim hatta....benim gibi olan var mı diye meraktan sordum ama sormaz olaydım.....maksat biri birşey olmaz canım sen canını sıkma benim de öyle sorunum oldu ilaç vermemişti dese psikolojik olarak rahatlıyor insan ama bunu anlamak için de kafa ve anlayış lazım maalesef olmayanına denk geldik:)

jack geçmiş olsun şimdide varmı ateşin enfeksiyon falan kapmadın inş.

pantolonlar ne durumda arkadaşım ben 38lere kesin sığmıyorum artık 40 lar akşamları sıkmaya başlıyor 42 leri çıkarcam şuan taytla idare ediyorum, neyseki her kiloda olduğum için zamanla boy boy beden beden giysilerim var :1::1:
henüz yarım kilo almışım daha sabah tartıldım fakat karnım baya büyüdü sanırım pantolonlar bu yüzden sıkıyor

sanada geçmiş olsun arkadaşım kendize dikkat edin

şimdilik hepsine sığar durumdayım ama otururken falan düğmeleri açıyorum:18:
benim senin gibi her bedenden giysim de yok bi tane yanlışlıkla aldığım bi beden büyük pantolonum var onu giyerim artık
olmayaya başliyinca giysiler:)
ama artık çıkıo galba göbdek en azından içime çekince girmio içeri
eskiden çektim mi geri giderdi göbeğim:1:

off off olsa da yesek o bulgur pilavından:))) şöyle salçalı mı??? içinde biber,domates,soğan ve havuç mu var ayyy canım nasıl çekti yaaa:)))) dur ben de yapcam ama yarın ya da atlayıp sana mı gelsem taş çatlasın 10 dk:))))) :nazar:

Oh maşallah bulantıların azaldığını ve istenilen yemeklerin yapılıp yenildiğini görmek ne kadar güzel afiyet bal şeker olsun canım :46:

valla uyduruk çorba bile iii geldi:) ben baharat hastasıyım ya baharatsız hele acısız ekşisiz hiç bişeyin tadı yok ama neyse idare edicez artık

Uyduruk muyduruk sonuçta midene bişey girdi.Hem boşver zaten baharat çokta iyi bişey değilmiş yağ yaparmış :52:
Şaka bi yana afiyet olsun canım.

Son düzenleme:

ne çorbası yaptın???? ben şuan belgesel izliyorum aslan zebrayı yiyor:)))) çok iştahlı yedi ama yaaa:))))) yuhh bana dimi....

eliifffffffffffffff napıosunnnnnnnnnnnn???????????

Oh maşallah bulantıların azaldığını ve istenilen yemeklerin yapılıp yenildiğini görmek ne kadar güzel afiyet bal şeker olsun canım :46:

Uyduruk muyduruk sonuçta midene bişey girdi.Hem boşver zaten baharat çokta iyi bişey değilmiş yağ yaparmış :52:
Şaka bi yana afiyet olsun canım.

kıs bizde kıl yapıyor olmasın??? :52:

Bak baaaak bende ki akıla bak 24 KİTCHEN diye bi yemek kanalı var onu açtım onlar yemek yapıyor ben izliyorum sanırım normal değilim :27:

Back
X