2014 Şubat Anneleri

hadi ya oda kotüymüş ama yapcak bişey yok gecer inşallah herkes 3 ay sonunda bitcek yazıyo inşallah öyle olur kendi adıma söylim düzeldim galiba birde ben eşimin kokusunu cok severim hep bana sarılsın isterim yanı geçici bu durum sendede gececek merak etme allah eşine sabır versin :))

bende bi gün sarılmadan uyumamıştım ama:) artık tiksiniyorum bildiğin

sana doktor bir serbest artık rahat ol desin de görürüm ben seni:)))) 4. aydan sonra sen atlayacan ceyhana demedi demee...sonra lauranaaaaaa çok fenayım deme:))))

benim yasağa 2 hafta kaldı galiba :))şaka bi yanada bende atlıcam galiba ozaman ceyhanın üstüne çok seviyorum kocamı cok bizi mide bulantısı degil doktorlar ayırıyo :))

libidolarla bi sorunum yok çok şükür canım biz senin var diye konuşuyoruz :))sen dedin sende yaz diye bende muhabbete dahilim artık arkandan konuşmak zevkliymiş okuyacagını bile bile :)))

yazma diyorum şimdi:)))))) şaka şaka:) az sonra gecikmeli de olsa ikindi namazını kılcam o zamana kadar çekiştirin bakalım:))) hem biliyorsun benim hormonlar bugün delirmiş zaten 2 kişiyle kavga ettim yahu akıllı beni bulmaz deli götümden ayrılmaz hesabı oldu:))))

yollayım kız:) libidonu yesinler oyyyyyyyyyyyyy ben asla yapamam yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyy

kıs bak şu hallerin bir geçsin bana özel mesaj atcaksın laurana o libidolarla başım dertte diye:) bu arada ben de eşim beni öpsün istemiyorum midem bulanıyor ama malum libidolar için öpmek şart değil:)))))))) ayyy çok terbiyesiz oldum ben:)

yazma diyorum şimdi:)))))) şaka şaka:) az sonra gecikmeli de olsa ikindi namazını kılcam o zamana kadar çekiştirin bakalım:))) hem biliyorsun benim hormonlar bugün delirmiş zaten 2 kişiyle kavga ettim yahu akıllı beni bulmaz deli götümden ayrılmaz hesabı oldu:))))

kıs bak şu hallerin bir geçsin bana özel mesaj atcaksın laurana o libidolarla başım dertte diye:) bu arada ben de eşim beni öpsün istemiyorum midem bulanıyor ama malum libidolar için öpmek şart değil:)))))))) ayyy çok terbiyesiz oldum ben:)

güldürme beni güldürme:)

deli :))) (terbiyesiz lau) :)))

muhabbetimize bak hizaya gel.kız bende çok seviyorum kocamı sevmez olur muyum ama işte bu sevgi değil hiçbişe değil bi değişik haller ama adamın kokuusndan nefret ediorum dokunmasın istiorum buda öle bi sevgi işte:)

annemle kardeşimede küstüm durmadan arıyormuşum yorulmuşlermış işleri güçleri var mış resmen sölediler yani gcıklar bana gülüolar işin yok gücün yok yat işte die

muhabbetimize bak hizaya gel.kız bende çok seviyorum kocamı sevmez olur muyum ama işte bu sevgi değil hiçbişe değil bi değişik haller ama adamın kokuusndan nefret ediorum dokunmasın istiorum buda öle bi sevgi işte:)

tabiki canım ben bende geçti ohaller demek istedim eskisi gibiyiz yani..

Canım merak etme tek değilsin ben de öyleyim eşimin kokusunu çok severdim ama yanıma yaklaşmasını istemiyorum o kadar bazen öpüyor yanağımdan falan nefesimi tutuyorum o öpüp gidene kadar yatarken sarılıp yatamıyorum zaten boğuluyor gibi oluyorum havasız kalıyorum nolacak bu halimiz bilemem inş en kısa sürede eski halimize döneriz..

ohhh nereleri gezdin??? valla bana uyar gezmek ama şu bulantılarım daha net bir şekilde ve düzenli olarak kesilsin de öyle yapalım...cumartesi alinin dayısına iftara gittik ama burnumdan geldi bulantıdan dolayıı...ayy annem arıyor döncem ben size:)

Canım merak etme tek değilsin ben de öyleyim eşimin kokusunu çok severdim ama yanıma yaklaşmasını istemiyorum o kadar bazen öpüyor yanağımdan falan nefesimi tutuyorum o öpüp gidene kadar yatarken sarılıp yatamıyorum zaten boğuluyor gibi oluyorum havasız kalıyorum nolacak bu halimiz bilemem inş en kısa sürede eski halimize döneriz..

inş canım ya inş çok zor bölede:)

7-8 mi bencede biraz fazla ama sen hamişsin olsun o kadar katlansınlar dimi ama :)

kız yalnız yatınca böle oluor işimi yapabilsem böle olmaz onlarında çok misafiri oluo bide ben sarıyorum:) şakadan küstüm zaten onlarda gülerek söledi yat dinlen bizimde kulağımız ağrıdı yemek yapıoruz gün boyu temizlik yaptık falan die:)oy oy ne hallere düştük :)

kız yalnız yatınca böle oluor işimi yapabilsem böle olmaz onlarında çok misafiri oluo bide ben sarıyorum:) şakadan küstüm zaten onlarda gülerek söledi yat dinlen bizimde kulağımız ağrıdı yemek yapıoruz gün boyu temizlik yaptık falan die:)oy oy ne hallere düştük :)

arada bana da oluyo o misafir gelcek diyolar sonra arıcam ertesi gün arıyolar :))

Back
X