Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirleride bitmio işleride bitmio aman hiç hamilenin halinden anlayan yok:):)
kızlar ben çıkıyorum moralim bozuldu biraz ya ben bugün fazla alınganım ya da gerçekten millet kafayı sıyırmış neyse iyi akşamlar gelebilirsem gelirim iftardan sonraa.....
canım yaaaaaaaaaaaaaainş kötü bişi olmamıştır ya
kızlar ben çıkıyorum moralim bozuldu biraz ya ben bugün fazla alınganım ya da gerçekten millet kafayı sıyırmış neyse iyi akşamlar gelebilirsem gelirim iftardan sonraa.....
Yine kim neden kızdırdı kimbilir.İnşallah büyük bir mevzu değildir :44:
Bu arada herkese hayırlı iftarlar kızlar hadi Allah kabul etsin
ne oldu kısskızlar ben çıkıyorum moralim bozuldu biraz ya ben bugün fazla alınganım ya da gerçekten millet kafayı sıyırmış neyse iyi akşamlar gelebilirsem gelirim iftardan sonraa.....
selam kızlar nasılsınız bakalım ben öyle kös kös oturuyorum evde mide bulantılarım azaldı biraz daha ama bi doluluk hissi var sürekli midemde tadım tuzum yok yani.:))![]()
anladım canım haber et mutlaka bende gaziye gidemedim daha haftaya gitmeyi düşünüyorum gata yı dene bakalım bicanım ya mesaj hakkın dolmamış daha çarşamba gitçem nasip olursa eşim gataya gidelim diyor yenimahalle ter kalıyomuş bize onu kıramadım ama gatada çok uzak yaaa
anladım canım haber et mutlaka bende gaziye gidemedim daha haftaya gitmeyi düşünüyorum gata yı dene bakalım bi![]()
bencede zübeyde cok kötü gatayıda normal düşünüyusan önermiyolar sezaryan ii ben zekai ye giriş yaptırdım çayyolundaki polikliniğe bide gaziye gitcem ikisi yeterli:))tamam canım bakalım 11. haftaya gircez haftaya 2li test zamanı doktor çok gerekli görmezse yaptırmayı düşünmüyorum sen ne düşünüyosun eşim bide zübeyde hanıma kayıt yaptıralım diyo bende aslaaa dedim nolur nolmaz diyo bende oraya yaptırana kadar tahir buraka yaptıralım diyorum
bencede zübeyde cok kötü gatayıda normal düşünüyusan önermiyolar sezaryan ii ben zekai ye giriş yaptırdım çayyolundaki polikliniğe bide gaziye gitcem ikisi yeterli:))
![]()
bu işler biraz kader kısmet meselesi canım şansımıza ne gelırse artık evet secenek cok olunca insan karar veremiyo en iisii olsun istıyo zaman ve şartlar neyi gösterecek bakalım hakkımızda hayırlı olsun burada bi arkadaş daha vardı ankaradan o balgata koru hastanesine gidıyorum demişti memnundu bana ters orası bide ben devlet istıyorum şu an lokmana gidiyorum zaten özel istemiyorumeşimin arkadaşlarının eşleri orada doğum yapmış illede oraya gitcez çok iyimiş diyo ne bilim bende burda hastane bilmediğim için hangisi iyi hangisi kötü bilemiyom bi arkadaşımda gazide epudural sezeryan yaptırmış çok iyi diyo nasip bakalım bizim buraya hastaneler hep uzak kalıyo fazlada sıkıntı yapmak istemiyorum kendime allaha emanet diyorum insanlar doğuda ne şartlarda doğum yapıyolar burda seçenek çok insanın aklı karışıyo fazla düşünmemek en iyisi ben normal düşünüyom allahın izniyle
bu işler biraz kader kısmet meselesi canım şansımıza ne gelırse artık evet secenek cok olunca insan karar veremiyo en iisii olsun istıyo zaman ve şartlar neyi gösterecek bakalım hakkımızda hayırlı olsun burada bi arkadaş daha vardı ankaradan o balgata koru hastanesine gidıyorum demişti memnundu bana ters orası bide ben devlet istıyorum şu an lokmana gidiyorum zaten özel istemiyorum![]()
ohh miss annesi sallasın o tontiş poposunu:))) öpüyormu beni cidden ayy yerim onu been:) inşallah hayırlı sonuçlar alırsın güzelim,peki ultrasonla da baktılar mıı??? benimkine bakacaklarmış kan tahlilinin yanı sıra....yani bebeğimi görcem o gün de:)))
tiroid testleriydi yaa canımı sıkan....yarın tahlil vermeye gitcem tekrar...tsh çok düşük ama t3 ve t4 normal çıktı doktor da ilaç vermedi dahiliyeciye gittim hatta....benim gibi olan var mı diye meraktan sordum ama sormaz olaydım.....maksat biri birşey olmaz canım sen canını sıkma benim de öyle sorunum oldu ilaç vermemişti dese psikolojik olarak rahatlıyor insan ama bunu anlamak için de kafa ve anlayış lazım maalesef olmayanına denk geldik:)
off off olsa da yesek o bulgur pilavından:))) şöyle salçalı mı??? içinde biber,domates,soğan ve havuç mu var ayyy canım nasıl çekti yaaa:)))) dur ben de yapcam ama yarın ya da atlayıp sana mı gelsem taş çatlasın 10 dk:)))))![]()
aynen bende öyle düşünüyorum acıbadem abartmış yanlız bencede cok ucuk bi rakam dua edelım bence hayırlı bir doğum için iyi bir doktora düşmek için o zaman rahatlarız canım kendine ii bak ben cok duramıyorum bilgsyr karşısında midem kötü oluyo.bebeğin durumunda bi problem olmazsa bende özeli düşünmüyorum şimdi hastanelerde özel odalar var tutarım özel odayı bakarım keyfime sonuçta artık özellerde devletten farklı değil bide tabi özelden özele değişir kimi 500 alıyo kimi 5 6 milyar o kadar para da oraya ben veremem hatta acıbadem 7500 milyar alıyomuş sezeryana yuhh dedim ona verene kadar bebişime bir sürü şeyler alırım bebeğim için harcarım o parayı dimi yani ben öle düşünüyorumm
Oh maşallah bulantıların azaldığını ve istenilen yemeklerin yapılıp yenildiğini görmek ne kadar güzel afiyet bal şeker olsun canım
Uyduruk muyduruk sonuçta midene bişey girdi.Hem boşver zaten baharat çokta iyi bişey değilmiş yağ yaparmış
Şaka bi yana afiyet olsun canım.