2014 Şubat Anneleri

canım sorma bende tüy artışı olmuşşş yüzümde küçük küçük sivilciler çıkmışşşş canım ben 9.haftaya girdimm bende çok akıntı var bide bu iki gündür idrarımda yanmaaaaaaaa

Doktora sordun mu yanma olayını taube. Yanma genelde iltihaptan dolayı olur :26::26::26:

Günaydın lepi :16::16::16:
Benim tüylerimde artış olmadı hatta azalma oldu gibi.Ben normalde tüylerden çok dertli birisiyimdir ama hamilelikte o kadar zorlamıyorlar beni artış olmadı en azından :1::1::1:

Benim cildim kupkuru olduğundan sivilce hiç olmadı diyebilirim.:34::34::34:

Bende akıntıda olmadı hiç:26::26::26: Sadece idrar çok bulanık ve koyu renkli onun dışında akıntım yok :34::34::34:

kronikciğim benim ne bulantı ne kusma var
haliyle olan azıcık belirtime sahip çıkıp beni terk etmesinler diye dua ediom:1:
evet idrar koyu ve bulanık oluo niyeyse:26:
sağ kolum sola göre daha kıllı oldu perma yapsam tutar haha:D
neyse doğumdan sonra dökülcekmiş diye dokunmuom yoksam fenaa:52:

senin bebiş kocaman oldu görünce çok şaşırıcan
belki hareket bile eder sizin için:nazar:
çikolata ye hareketlensin bebiş hehe

İnşallah her şey yolundadır taubecim. Seninle günlerimiz çok yakınmış sen gittin mi yakın zamanda doktora. Sen nasılsın çok sık gelmiyorsun artık konuya :26::26::26:

canım evet geçen hafta gitmiştim bebişimiz 8 haftalıktıı canım benim hamileliğim çok kötü geçiyor mide bulantısı ve kusuyorum doktorum bana 10 tane serum verdiiiiii sabahta mide bulantısıyla uyandımmm çok zor bişeyyyyyy şimdi ise 9.haftaya girdikkk büyük ihtimalle bayramdan sonra bebişimi görmeye gidecemmmmmm

canım sorma bende tüy artışı olmuşşş yüzümde küçük küçük sivilciler çıkmışşşş canım ben 9.haftaya girdimm bende çok akıntı var bide bu iki gündür idrarımda yanmaaaaaaaa

idrarda yanma normal değil canım ilthap olabilir.
benim normalde de akıntım .ok değildi zaten azalınca acaba dedim ama kronikte hiç yokmuş mesela
benim minik değil bildiğin tepelerim var alnım doldu yanaklarımda biara çıban gibi acılı sert çıktı
valla ergen gibi oldum bişeyde süremiyorum yasak diye

kronikciğim benim ne bulantı ne kusma var
haliyle olan azıcık belirtime sahip çıkıp beni terk etmesinler diye dua ediom:1:
evet idrar koyu ve bulanık oluo niyeyse:26:
sağ kolum sola göre daha kıllı oldu perma yapsam tutar haha:D
neyse doğumdan sonra dökülcekmiş diye dokunmuom yoksam fenaa:52:

senin bebiş kocaman oldu görünce çok şaşırıcan
belki hareket bile eder sizin için:nazar:
çikolata ye hareketlensin bebiş hehe

Güldürdün beni sabah sabah lepi :9::9::9: Hormon değişiminden dolayı tüylenme oluyormuş maalesef.İnşallah bende olmaz zaten yeterince tüye sahibim :9::9::9::9: İdrar olayı yeterince su içmemekten kaynaklı diye düşünüyorum.Ben normalde çok su içerim ama hamilelikte mide bulantısından çok su içemiyorum maalesef :50::50::50:

Evet gitmeden çikolata yemeyi düşünüyorum :27::27::27: Gerçi çikolata istemiyor canımda ama :50::50::50:

Doktora sordun mu yanma olayını taube. Yanma genelde iltihaptan dolayı olur :26::26::26:

idrarda yanma normal değil canım ilthap olabilir.
benim normalde de akıntım .ok değildi zaten azalınca acaba dedim ama kronikte hiç yokmuş mesela
benim minik değil bildiğin tepelerim var alnım doldu yanaklarımda biara çıban gibi acılı sert çıktı
valla ergen gibi oldum bişeyde süremiyorum yasak diye

bunlar bebişinin eserleriiiiiiiiiiiiii onlarda geçerrrrrrrrrr ne yapalım bebişlerimiz için katlanıyoruzzzzzz

canım evet geçen hafta gitmiştim bebişimiz 8 haftalıktıı canım benim hamileliğim çok kötü geçiyor mide bulantısı ve kusuyorum doktorum bana 10 tane serum verdiiiiii sabahta mide bulantısıyla uyandımmm çok zor bişeyyyyyy şimdi ise 9.haftaya girdikkk büyük ihtimalle bayramdan sonra bebişimi görmeye gidecemmmmmm

Allah yardımcın olsun taubecim. Benim de oluyor bulantım ama senin ki kadar değil tabi :50::50::50: Son bir ay #direntaube :9::9::9: Ay kocaman olur bayramdan sonra :16::16::16:

Allah yardımcın olsun taubecim. Benim de oluyor bulantım ama senin ki kadar değil tabi :50::50::50: Son bir ay #direntaube :9::9::9: Ay kocaman olur bayramdan sonra :16::16::16:

sağol canım evet bayramdan sonra bebişim 12 haftalık olucakkk o zaman kocaman olurrrrrr çok güzel bi duyguuuu..ben 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettimmmmm bunu kaybetmek istemiyorummmm

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bugün kontrolümüz var 3 haftadan sonra bebişimizi görcez.Bakalım ne kadar büyümüş:16::16::16:

Pretty inşallah güzel sonuçlar çıkar ikili testte. Bebişine de maşallah :nazar::nazar::nazar:

bakar bakar:)
ilk iş ultrasona sokak oluo zaten sen geçen hafta bakıldı deme:1::1:

ayy ne güzel ben de cuma gitcem hesabıma göre tam olarak senin bebeğin kadar olcak boyu günü
inşallah hayırlısıyla ben de güzel sonuçlar duyarım
vesvese gelmeye başladı bana şimdiden stres yaptım
gece gece ya bişi varsa Allahım nolur olmasın diye diye uyudum sanırım hormonlarım ele geçirio beni:26:

Canım çok iyi anlıyorum seni çünkü ben de ayni korkularla gittim. Ama bir gördüm hareketlerini falan :) çook güzel bir duygu ya. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

günaydın canlarrrr:16::16:

dün neler konuşulmuş öyle...ben burdayken çıtınız cıkmıyo yaaaaaa.....ama gülmekten öldüm yani muhabbetlere:9::9::9:

hele o _laurana_ yok mu:27::27::27:

sağol canım evet bayramdan sonra bebişim 12 haftalık olucakkk o zaman kocaman olurrrrrr çok güzel bi duyguuuu..ben 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım canım kızımı kaybettimmmmm bunu kaybetmek istemiyorummmm

İnşallah bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına taubecim. :16::16::16: Allahım aynı şeyle sınamasın seni inşallah :16::16::16:

canım inşallah ikitest sonuçları güzel çıkarr maşallahhhhhh bebişineeeeee

canım şimdi bebişin büyümüşşşş inşallah bi sorun çıkmazzzzzzz

hatunlar günaydıın,
face çıkalı boşadınız burayı galba:1:

sizlere bir soru olcak benim hatta bi kaç tane:17:
böyle tüylerinde artış olan var mı daha bu vakitten benim kollarımdakiler saç gibi göbeğimdekilerde yakında kocamdakilele yarışacak hale gelecek gibi:27:
sivilceleriniz ne alemde bunlar nezaman geçer ergen gibi geziyorum 27 yaşında:52:

birde en önemli sorum
akıntınız nasıl
yani ben gördüğünüz gibi 12. haftaya girdim
ama sanki akıntım azaldı sizlerde durum nasıldır.

Benim normalde tüylerim pek belli olmaz ama hamilelikte siyah siyah çıkmaya başladı :( akıntı bende de azaldı bu arada

kızlar gunaydınnnnnnnn nasılsınız bakalım?

12 haftalıklara soruyorum özellikle karnınıza ani giren bıçak saplanma ağrılarınız oluyormu sizinde ?

Back
X