2014 Şubat Anneleri

İyi günler kızlaaarrr :)) Şimdi hastaneden geliyorum galiba oğlum olacakkkkkk :)) :16: Pipisini sevsinler yavrumun :16: :16: oyy nası da tatlı tatlı hareket ediyodu yesinn onu annesiii :))) :56: İkili test yaptırmak istemiyodum ben doktorum da ense kalınlığın da ve burun kemiğinde falan problem yok bebek de problem görünmüyor dedi istersen yaptırmayabilirsin dedi ben de yaptırmayacağım..Ayyy çok güzel bi duygu yaaa rabbim herkese yaşatsın. :32: :32:12+1 olmuşuz erken gidiyor gelişimi böyle giderse Ocak'ta gelecek bakalım...

dün 10+3dedi bana, bu çerçevede 12 filan olmam gerekiyor sanırım. istek kağıdı yanımda değil artık akşama arıycam eve gidince. Tarihi geçmiş olmaz ama yeter ki o tarihe randevuyu alabilelim. :((

alırsın inşallah güzelim galiba izin aldın o gün??? benim geçen çarşamba 10+2 idi eğer bir sorun yoksa şimdi 11+1 olmam lazım haftaya çarşamda da 12+2 olmam gerekiyor....umarım bir aksilik yoktur yaaa çünkü bir düşüğüm oldu başka bir olumsuzluğu kaldıracak gücüm yok....daha dün tiroidim problemli diye ağladım ya bebeğime birşey olursa korkusuyla....rabbim hepimize sağlıklı sihhatli güzel yüzlü hayırlı evlatlar versin....

İyi günler kızlaaarrr :)) Şimdi hastaneden geliyorum galiba oğlum olacakkkkkk :)) :16: Pipisini sevsinler yavrumun :16: :16: oyy nası da tatlı tatlı hareket ediyodu yesinn onu annesiii :))) :56: İkili test yaptırmak istemiyodum ben doktorum da ense kalınlığın da ve burun kemiğinde falan problem yok bebek de problem görünmüyor dedi istersen yaptırmayabilirsin dedi ben de yaptırmayacağım..Ayyy çok güzel bi duygu yaaa rabbim herkese yaşatsın. :32: :32:12+1 olmuşuz erken gidiyor gelişimi böyle giderse Ocak'ta gelecek bakalım...

çok sevindim canım yaaa....ne güzel böyle cinsiyet haberlerini duymak.darısı bize inşallah...:16:

alırsın inşallah güzelim galiba izin aldın o gün??? benim geçen çarşamba 10+2 idi eğer bir sorun yoksa şimdi 11+1 olmam lazım haftaya çarşamda da 12+2 olmam gerekiyor....umarım bir aksilik yoktur yaaa çünkü bir düşüğüm oldu başka bir olumsuzluğu kaldıracak gücüm yok....daha dün tiroidim problemli diye ağladım ya bebeğime birşey olursa korkusuyla....rabbim hepimize sağlıklı sihhatli güzel yüzlü hayırlı evlatlar versin....

izin alıcam ertesi gün akşam da istanbul dışına çıkıyoruz, dolayısıyla bir şekilde ayarlamak hem yolculuk öncesi her şeyin yolunda olup olmadığını görmek istiyorum.
hem sen gönlünü ferah tut inşallah iyi haberleri almaya devam edeceğiz hep beraber. dualarımız müşterek Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Bu arada kızlar doktorum genellikle bebeği sağ yumurtalığında olanlar erkek;sol yumurtalığında olanlar kız oluyor dedi..Sizin ki ne tarafta biliyor musunuz?

Allahıım süper bir haber buu hep böyle güzel haberler alırsın inşallah:))) demekki ultrasondan normal doktor da ölçebiliyor??? ayy biz niye onca para bayıyoruz ama yaaaaa:((((((( bakalım bizimki pipi mi gösterecek yoksa başka birşey mi:))))))) ne güzel birer birer cinsiyet haberleri de almaya başlıyoruz artıkın:)) oğluşun sağlıklı olsun da isterse ocakta olsun,ayy isim düşünmeye başlarsınız artık bir fikriniz var mı erken sormam için ama napim içim içime sığmadı:))))

tebrik ederim canım inşallah benim bebeğimde gösterir kendini gittiğimde bu arada sanadamı kesin dediler yoksa ihtimalmi..

Allahıım süper bir haber buu hep böyle güzel haberler alırsın inşallah:))) demekki ultrasondan normal doktor da ölçebiliyor??? ayy biz niye onca para bayıyoruz ama yaaaaa:((((((( bakalım bizimki pipi mi gösterecek yoksa başka birşey mi:))))))) ne güzel birer birer cinsiyet haberleri de almaya başlıyoruz artıkın:)) oğluşun sağlıklı olsun da isterse ocakta olsun,ayy isim düşünmeye başlarsınız artık bir fikriniz var mı erken sormam için ama napim içim içime sığmadı:))))

Teşekkür ederim canım benimm :54: :54: İnş en kısa sürede darısı sizlerin başına doktor kesin söylemek istemiyorum dedi ama bariz görünüyordu işte erkek :9: Hayırlısı olsun da hiç önemi yok canım kız,erkek..Demekki ölçebiliyor ense kalınlığına baktı ölçtü gayet normal dedi zaten 2 li yapılırken de ult. bakıyorlar bildiğim kadarıyla...Amin inş canım aynen hiç fark etmez sağlıkla kucağımıza alalım ne zaman doğduğunun bi önemi yok tabi çok da erken olmaması kaydıyla :9:
İsim ben Yusuf ismini çok seviyorum ama eltimin oğlunun ismi de Yusuf bilemedim koysam mı ki diye bakalım bir de eşim babasının ismini istiyor o da Ali ; Yusuf Ali :16: Bakalım tabi değişebilir..:1:

zeoyay çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inş. oğlunun pipisini canlı canlı görmekte nasip olur inş. :9::9::9:

gelsinde ocakta gelsin be annesi ne güzel işte 3 gün önce 5 gün sonra ne önemi varki

bu arada bende bu karnımdaki sıpama soldan yumurtladım öyle hissediyordum yani
bundan önceki düşüne ve 5 yaşındaki oğluma ise sağdan yumurtlamıştım canım
umarım doktorunun teorisi doğrudur :34::34:

Bu arada kızlar doktorum genellikle bebeği sağ yumurtalığında olanlar erkek;sol yumurtalığında olanlar kız oluyor dedi..Sizin ki ne tarafta biliyor musunuz?
tebrikler:nazar::nazar::nazar:benim dr.da sağdan yumurtlamışsın dedi.o zaman erkek mi olur dedim.ilk defa böyle birşey duyuyorum dedi.umarım sağ sol olayı doğru değildir.

tebrikler:nazar::nazar::nazar:benim dr.da sağdan yumurtlamışsın dedi.o zaman erkek mi olur dedim.ilk defa böyle birşey duyuyorum dedi.umarım sağ sol olayı doğru değildir.

sen bu teorinin doğru olmamasını bense doğru olmasını istiyoruz :9::9::9::9::9::9:
bi kaç haftaya öğreniriz
bakarsın ikimizinde kızı olur :34::34::34::16::16:

hahah eğer doğruysa 3.pipi yolda :52:

Teşekkür ederim canım benimm :54: :54: İnş en kısa sürede darısı sizlerin başına doktor kesin söylemek istemiyorum dedi ama bariz görünüyordu işte erkek :9: Hayırlısı olsun da hiç önemi yok canım kız,erkek..Demekki ölçebiliyor ense kalınlığına baktı ölçtü gayet normal dedi zaten 2 li yapılırken de ult. bakıyorlar bildiğim kadarıyla...Amin inş canım aynen hiç fark etmez sağlıkla kucağımıza alalım ne zaman doğduğunun bi önemi yok tabi çok da erken olmaması kaydıyla :9:
İsim ben Yusuf ismini çok seviyorum ama eltimin oğlunun ismi de Yusuf bilemedim koysam mı ki diye bakalım bir de eşim babasının ismini istiyor o da Ali ; Yusuf Ali :16: Bakalım tabi değişebilir..:1:

ali iyidir hatta aliler iyidir:)))) kocamın adı ordan biliyorum:9: gerçi eltinin oğlunun adı ise koyma yine de sen bilirsin ama yakup koy o zaman hem yusufun(a.s) babası töbeeeeeeee:))))))))

allah korusun canım düşüncesi bile kötü :))

kıs tabii kötü ama bana nerden yumurtladığımı hiç söylemediler sadece ortaya bazen de sağa bastırarak bakıyorlar:))) kıs eliifff birimizin oğlu birimizin kızı olsun beşik kertelim:))))))))))) benimki oğlan seninki kız olsun o zaman da ceyhanın kızını alalım ehehehe:)))))

çok sevindim canım yaaa....ne güzel böyle cinsiyet haberlerini duymak.darısı bize inşallah...:16:

Amin inş canım benim darısı hepinizin başına sağlıklı haberler almak o kadar güzel birşeymiş ki inş bu keyfimiz hiç bozulmaz...:16:

tebrik ederim canım inşallah benim bebeğimde gösterir kendini gittiğimde bu arada sanadamı kesin dediler yoksa ihtimalmi..
Canım doktorum kesin söylemek istemem dedi 1-2 haftaya daha kesin sonuç alırız dedi ama büyük ihtimal erkek dedi..

ayy bana ortadan bakıyorlar o zaman ne oluyor:)))))))))))
Ahahahahha ayy canım sen beni güldürdün alah da seni güldürsün :9: Yok canım banada hatta sol tarafımadaha yakın baktı ama heralde yumurtalıkların yeri bize göre farklı.. :9:

bu da yeni bir teori, hiç bilmiyorum ki ne tarafta, hiç sormamışım???
Evet canım ben de ilk defa duydum ama doktor bir sürü kişiyi muayene ediyor bilmem bi bildiği vardır heralde :54:

zeoyay çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inş. oğlunun pipisini canlı canlı görmekte nasip olur inş. :9::9::9:

gelsinde ocakta gelsin be annesi ne güzel işte 3 gün önce 5 gün sonra ne önemi varki

bu arada bende bu karnımdaki sıpama soldan yumurtladım öyle hissediyordum yani
bundan önceki düşüne ve 5 yaşındaki oğluma ise sağdan yumurtlamıştım canım
umarım doktorunun teorisi doğrudur :34::34:
Amin inş canım böyle mutlu haberler almak çok güzel birşeymiş gerçekten rabbim herkesin yüzünü güldürsün hep inş. Aynen ne zaman geleceğinin bi önemi yok yeter ki doğumdan çok çok önce gelmesin :9: Umarım canım allah gönlünüzdeki neyse onu nasip etsin..

Bilmiyorum ki canım ben de ilk defa duydum umarım gönlündeki olur canım..:54:

kıslar bana 10 dakka ihtiyaç molası:))))))))

spse çabuk doktorunun ne dediğini yazıyorsun:)))

eliff bak şu beşik kertmesi olayını iyi düşün,hem benim oğlan libido bakımından bana çekerse senin kız biraz zorlanır ama artık idare etsin:)))))

Back
X