kızlar malesef felaket kötü bir gece geçirdim... hep buradan herkesi uyardığım şey benim başıma geldi...20 lik dişim tam çıkmamıştı çene yapımdan dolayı ve çıkan kısmı kırıldı.. ağrı yapmadığı için doktor bebek doğunca alalım demişti...ama malesef dün gece bir ağrı bir agrı allahım düşmanıma vermesin 1 saat uykuyla durdum bu sabah doktor baktığında 15 16. haftadan önce müdahale edemem ancak iltahaplanma var dişinde dedi. aksi gibi tek bir dişimde dolgu var o dolguda iltahaplandı yandaki diş olduğu için..
diğer bütün dişlerim çok güzel düzgün eksik bir dişim bile yok ama şuan ağrıdan kendimi balkondan atasım var... tuzlu su gargara karanfil yağı karanfil suyu gargara parol falan hikaye..yok böyle bir ağrı.. antibiotikte yok zaten çok endişeliydim kullanamam verseler bile gönlüm rahat etmez diodum dişçime giderken.. off allahım ne yapcam ben böyle.. sadece gargara verdi b grubu ilaç aynı parol gibi parasetamol var içinde. kullanılabiliyor...kadın doğumcum çok çok kötü olursan 1 tane apranax al dedi ama o da c grubu ilaç old için ölmediğim sürece içmem heralde...yüzüme tuttuğum buzdan dolayı dıştan kızarıklıkta oldu tam pamuk şekeri gibiyim
( kızlar bana dua edinnn lütfennnnnn