Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendim çalıyorum kendim söylüyorum herkes pazar tatilinde benim koca işte bende tek başıma sarıyorum buraya:) yeni bir değişikliğimide yazıyorum buraya göğüs uçlarım kabuklanıp soyulmaya başladı kızlar:)
canım gel beraber çalıp söyleyelim :) benim eşim de şimdi banyoya girdi bi saat çıkmaz artık :) ben göğüs uçlarıma dikkat etmemişim pek ama göğüslerim aşırı kaşınıyor inanılmaz bir büyüme söz konusu. zaten 85 giyiyordum bu işin sonunda kaç beden giyicem bilmiyorum :) ben de dün kitap aldım bir arkadaşım tavsiye etmişti "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler" diye Epsilon yayınlarından bir kitap. Çok anlaşılır açık güzel yazılmış tavsiye ederim :) bu arada benim göbeğim büyüdükçe büyüyor şimdiden benden önde gidiyor :)
Canlarım bende evde oturup tek başına kalan anne adaylarındanımbenim karnım çok büyüdü ve bu durum beni çok korkutuyo gören 4,5 - 5 aylık sanıyo neden böyle oldu anlamadım. Fazla kiloluda değilim.hıımmmm bu arada ilk 6 hafta bebeğimden haberim olmadığı için tabi dikkat de etmedim hiçbirşeye ne yazıkki düşük tehlikesi geçirmişim birkaç kez. Hala düşük önleyici ilaç kullanıyorum. Ama 4 güne bitiriyoruz ilacı çooookkkkk şükür. Doktor ilaçdanda şişer karnın dedi ama bakalım bitince ne olacak :)
merhabalar
dün gece sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamak için. Tuvalete gittim adet başlarkenki gibi idrardan sonra kurularken hafif kırmızımsı bişeyler gördüm. Haftasonu olduğu için bi yere de gidemedm. Sadece bi kez oldu sonra normale döndü. Nedeni ne olabilir tahmini olan varsa çok sevinirim endişelendim baya![]()
canım hiçbir sorun olmaya bilir yada ufak bir kanama alanı oluşmuş olabilir ayaklarını kaldırıp yat dinlen bugün yarında bence bir doktoruna görün kanama devam etmediyse inşallah bişi olmaz.
çok hafif bi koyuluk vardı normalden yani kırmızı bile diyemem ama devam etmedi çok şükür yine de hafta içi gideyim diyorum doktora. Teşekkür ederim içim rahatladı biraz![]()
rica ederim canım malesef bu konuda uzmanlaştım ne güzel eşine sahur hazırlıyabiliyorsun ben hiçbişi yapamıyorum hatta dün gece kalkamamış aç suusz gitti işe bu sıcaktaüstüste düşük riskimden dolayı yatıyorum hep ve acaip halsizim .sende kendine dikkat et canım 3 ay dolana kadar normal dışına çıkma
kendim çalıyorum kendim söylüyorum herkes pazar tatilinde benim koca işte bende tek başıma sarıyorum buraya:) yeni bir değişikliğimide yazıyorum buraya göğüs uçlarım kabuklanıp soyulmaya başladı kızlar:)
spsecim ben de tombikim adımdan da anlaşılacağı üzere:) ideal kilom 55 civarı ama ben evlendikten sonra 62 ye kadar çıktım. 58,5 ile hamile kaldım şu an 59,2 yim çok korkuyorum top gibi olucam diye :)canım ben daha b hcg de 56 çıktığında göğüs kaşıntımdan şüphelenip gitmiştim aşırı ve çok kaşındılar ama kaşınmaya başlayınca öle böle olmuyordu yani artık kaşınmıyor buda yeni boyut olarak kabuklandı elimle soyuluyor:) yara falan yolmayı severim zaten:)enteresan huylar başladı.canım ben malesef şişko hamile kaldım zaten o yüzden çok farketmiyor gebelikle henüz kilo almadım ama benim kilo sizin doğum kilonuza yakın olur zaten:) eşim soğumasın nolur benden :) süs püs makyaj falan sevmez ama kilo hiç sevmez
spsecim ben de tombikim adımdan da anlaşılacağı üzere:) ideal kilom 55 civarı ama ben evlendikten sonra 62 ye kadar çıktım. 58,5 ile hamile kaldım şu an 59,2 yim çok korkuyorum top gibi olucam diye :)
Merhaba arkadaslar basim catliyor napicam bilmiyorumm bir fikri olan varmi.ne guzel sahura kalkmiyorsunuz.benim esim saati kurup kalkamadim diye sinirlendi bana o yuzden basagrim tuttu sinirden agladim durdum![]()
uçakla gidebilirsinaslında...kız canım arı sokmasını hissetmezmiyimki bilemiyorum :) olur herşey bakalım.ne güzel canım gidin benim yerimede gidin ben acaba doktora sorsam uçakla gitsemmi diyordum amaaaa eşim dediki ttaildede iki adım atmayacaksan hep odada yatacaksan ne anlamı ver halin varsa gidelim bende çok istiyorum dedi ve sanırım ben hep yatarım ya:)
duncan sana da sevgiler kuzum
spse m geçmiş olsun bitanem
kızlar uzun zamandır yazamadım..geçen hafta doktora gittim 11+4 günlükken..bebeğim gayet iyi maşallah..ikili test için salı günü gideceğim..oğluma erkek kardeş geliyor bu arada..doktorum erkek gibi dedi,salı günü kesin birsey söyleyecek inşallah..ilk gebeliğimdede yine 11+4 iken bilmişti oğlumu..bana gelince 4 kilo verdim..artık yemek yemek benim için tam bir işkence..ne zaman yesem şiddetli mide bulantısı çekiyorum..her gören ne olmuş sana diyor..ne göbek var ne bebekkimse inanmıyor gebe olduğuma..işte böyle kızlar..inşallah sizler ve bebişler iyisinizdir..bende geçmişi okuyayım bari kim ne yapmış :)
Kizlar sabahda yazmistim . karnima buz koymusum uyuyunca elimdrki buzu karnima koymusum bisey olmamistir demi ??
merhabalar
dün gece sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamak için. Tuvalete gittim adet başlarkenki gibi idrardan sonra kurularken hafif kırmızımsı bişeyler gördüm. Haftasonu olduğu için bi yere de gidemedm. Sadece bi kez oldu sonra normale döndü. Nedeni ne olabilir tahmini olan varsa çok sevinirim endişelendim baya![]()
Merhaba arkadaslar basim catliyor napicam bilmiyorumm bir fikri olan varmi.ne guzel sahura kalkmiyorsunuz.benim esim saati kurup kalkamadim diye sinirlendi bana o yuzden basagrim tuttu sinirden agladim durdum![]()