- 3 Temmuz 2013
- 201
- 23
- 38
listeye sosyoloji nicki konu sahibi arkadaş ekleyebiliyor oda bir kaç gündür görünmüyor buralarda umarım iyidir ve bişiyi yoktur o gelince o ekler ancak
Ínshallah bi sheyi yoktur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeye sosyoloji nicki konu sahibi arkadaş ekleyebiliyor oda bir kaç gündür görünmüyor buralarda umarım iyidir ve bişiyi yoktur o gelince o ekler ancak
amin canım aminAllahım korusun öylelerinin şerrinden..neyse ki mail var elinde
sorun değil tatlım biz seni avatarın olmadan da severiz![]()
bu aralar iştahım fena açıldı sanki ya :18:
bayram sonrasına 3*4 kilo almış olarak dönebilirim![]()
Allahım korusun öylelerinin şerrinden..neyse ki mail var elinde
sorun değil tatlım biz seni avatarın olmadan da severiz![]()
aşağıdakiler neden öyle sadece bakıyorsunuz
sgun,sunshine,sincap vede alpinrosa burdaydı az önce nerdesinizzzzzzzzzzz
selam kızlar geçen hafta dr. gittim dün 2 li testin sonucunu öğrendim sonuç normal çıktı çok şükür :) biz doktara sormadan doktor cinsiyetini söyleyebilirim dedi hiç beklemiyordum bu kadar erken öğrenmeyi. Allah izin verirse KIZIIM olacak çok mutluyumeşim erkek istemesede ben kız istiyordum benim isteğim oldu
tabi kesin değil dedi ama olsun kızım olacak inşallah ben öyle hissediyorum
![]()
Merhaba kizlar. Guzel anniwler:)
Nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyo? Kizlar aranizda yeniyim, inwallah wubat annesi olucam. Bu arada yazmamiwdan once topigi ilk sayfadan buraya kadar hepsini bir bir okudum yani:)))) Bu gun de artik yazayim dedim. Cok guzel topik. Umarim burda guzel arkadawliklar edinirim. Hepimizin bebiwlerini Allah korusun. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin. O cigliklarini duymayi nasib etsin. Amin.
bu arada ilk hamileliyim. Yawim 25. Tahmini dogum tarihi 02 wubat. kismetse
bizde sana artık tombikgonzales deriz
bende bu ayda 1 kilo daha almayı bekliyorum açıkcası umarım daha fazlası olmaz bayram yeriz biraz tatlıları (yiyebilirsem tabi) birde tatile çıkcam otelde yerim (tabi yine yiyebilirsem çok yemeyede korkuyorum ben sonunda midem kötü oluyor)
Kızlar aranızda ilk çocuğu olacaklar özallikle bol bol dinlenin ve sinema, gezme, tatil ertelediğiniz ne varsa yapın. Heyecandan sonradan pişman olmam zannediyorsunuz ama saate bakmadan 2 saat geçirebilsem dünyanın en mesut insanı olacağım:)![]()
hoşgeldin tatlım evet aynı günlerdi yine tesadüf işte birde aynı günlerde doğum yaparız belki
kocalarımız aynı günlerde rahat durmamış desene![]()
![]()
benimde henüz pek iştahım yok açıkcası son 10 gündür falan azcık düzelmiştim ama 2 gündür yine pek bişi yiyemiyorum dün akşam bi kaç bayram kurabiyesi yedim mesela başkada bişi yemedim sabah çubuk kraker yedim
az önce biraz yemek yedim ama akşama nolur bilmem
iştahsızlık henüz normal bence zaten topicteki çoğu arkadaş aynı durumda
bu arada ben toplamda 1 kilo almışım oda 20 gündür falan aldığım sanırım
senin kilo durumun nasıl ????????
valla yadombilikgonzales bak buu da sevdim
![]()
tatlı yiyemiyorum Allahtan inşallah böyle de gideryemek istemiyorum..
bu ara abur cubur takıldım işyerinde alıyorum ara ara yiyorum henüz 900 gram almıştım dün tartıldım yine 400 gram gitmiş
54 ile hamileliğe başladım bakalım bayram sonrasına kaç kilo olarak dönüş yapacağım![]()
selam. geldim sonunda toplu alıntı yapmayı başardım.11 de kalkıyorum oğlanları sırayla doyuruyorum,bu arada yazılanları tek tek okuyorum.ondan yazamadım.sabah çok yazışıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum.bu arada kızınaaldıklarını çok beğendim ,speddy nin hediyeleri de çok güzeldi.sizin gazınıza geldim bende pembiş ciciler almaya başladım.pembe çılgınlığı var ben de.
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.oralarda kullanılan şöyle güzel türkçe isim önerilerin var mı?
selam. geldim sonunda toplu alıntı yapmayı başardım.11 de kalkıyorum oğlanları sırayla doyuruyorum,bu arada yazılanları tek tek okuyorum.ondan yazamadım.sabah çok yazışıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum.bu arada kızınaaldıklarını çok beğendim ,speddy nin hediyeleri de çok güzeldi.sizin gazınıza geldim bende pembiş ciciler almaya başladım.pembe çılgınlığı var ben de.
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.oralarda kullanılan şöyle güzel türkçe isim önerilerin var mı?
kocalarimizzzzay alemsin hic gulecegim yoktu
bende sut icemiyorum ac karnina meyva yiyemiyorum cikartiyorum hemen midem almiyor
dun soya sutu aldim onu icebiliyorum simdilik midem duzelene kadar iceyim diyorum
ben 8.9. haftalarda kilo vermistim ozaman bir ara yataktan kalkamadim sonra biraz toparladim ayni kilomdayim tam
suan ne aldim ne verdim...gobek zaten minicik cikti belli belirsiz kimse anlamiyor hamile oldugumu
sence hangi hafta gecer istahsizlik?
bence 16.haftadan sonra geçer genelde öyle oluyor çünkü
sen yurt dışındasın gerçi orda nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama böyle senin gibi çok halsiz ve hiç bişi yiyemeyen anne adaylarına burda serum veriyorlar hastanede içinede vitamin katıyorlar
bence 16.haftadan sonra geçer genelde öyle oluyor çünkü
sen yurt dışındasın gerçi orda nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama böyle senin gibi çok halsiz ve hiç bişi yiyemeyen anne adaylarına burda serum veriyorlar hastanede içinede vitamin katıyorlar
yok yapmazlar burada onu, zaten doktor bu durumun cok normal oldugunu soyluyor gecici bir durum diyor
yinede az ve sk yiyebiliyorum..16.haftadan sonra gelsin kebaplar kisirlarr lahmacunlarr deli gibi yiycem![]()
Ben de 12 haftadan sonra gecdi. O zamana kadar ac kaldim diye bilirim. Shimdi de duramiyorum. Kilo aldim. Tam 2 kilo. )))
Bu arada dogumumuz ayni))))
inşallah olmamıştır canım ya....sen de yaptır bır an önce
aynı gunumuzdeyiz ağağı yukarı bana gore 10 hafta 0 gunluğum de doktor daha az söyledi..asagıya baskı değıl de vajına ve kasık ağrım var sende de oluyor mu