2014 Şubat Anneleri

Kızlar aranızda ilk çocuğu olacaklar özallikle bol bol dinlenin ve sinema, gezme, tatil ertelediğiniz ne varsa yapın. Heyecandan sonradan pişman olmam zannediyorsunuz ama saate bakmadan 2 saat geçirebilsem dünyanın en mesut insanı olacağım:):27:

Allahım korusun öylelerinin şerrinden..neyse ki mail var elinde:34:

sorun değil tatlım biz seni avatarın olmadan da severiz:9::9::9::9::9::16::16::16::16::16:
amin canım amin
:16::16::16:

bu aralar iştahım fena açıldı sanki ya :18:
bayram sonrasına 3*4 kilo almış olarak dönebilirim :47:

bizde sana artık tombikgonzales deriz :9::9::9::9::9:
bende bu ayda 1 kilo daha almayı bekliyorum açıkcası umarım daha fazlası olmaz bayram yeriz biraz tatlıları (yiyebilirsem tabi) birde tatile çıkcam otelde yerim (tabi yine yiyebilirsem çok yemeyede korkuyorum ben sonunda midem kötü oluyor)

aşağıdakiler neden öyle sadece bakıyorsunuz
sgun,sunshine,sincap vede alpinrosa burdaydı az önce nerdesinizzzzzzzzzzz

selam. geldim sonunda toplu alıntı yapmayı başardım.11 de kalkıyorum oğlanları sırayla doyuruyorum,bu arada yazılanları tek tek okuyorum.ondan yazamadım.sabah çok yazışıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum.bu arada kızına:nazar: aldıklarını çok beğendim ,speddy nin hediyeleri de çok güzeldi.sizin gazınıza geldim bende pembiş ciciler almaya başladım.pembe çılgınlığı var ben de.

selam kızlar geçen hafta dr. gittim dün 2 li testin sonucunu öğrendim sonuç normal çıktı çok şükür :) biz doktara sormadan doktor cinsiyetini söyleyebilirim dedi hiç beklemiyordum bu kadar erken öğrenmeyi. Allah izin verirse KIZIIM olacak çok mutluyum :16::16::16::16:eşim erkek istemesede ben kız istiyordum benim isteğim oldu:52::52::52: tabi kesin değil dedi ama olsun kızım olacak inşallah ben öyle hissediyorum :21:

:nazar::nazar::nazar:

Merhaba kizlar. Guzel anniwler:)
Nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyo? Kizlar aranizda yeniyim, inwallah wubat annesi olucam. Bu arada yazmamiwdan once topigi ilk sayfadan buraya kadar hepsini bir bir okudum yani:)))) Bu gun de artik yazayim dedim. Cok guzel topik. Umarim burda guzel arkadawliklar edinirim. Hepimizin bebiwlerini Allah korusun. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin. O cigliklarini duymayi nasib etsin. Amin.
bu arada ilk hamileliyim. Yawim 25. Tahmini dogum tarihi 02 wubat. kismetse

allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.oralarda kullanılan şöyle güzel türkçe isim önerilerin var mı?

bizde sana artık tombikgonzales deriz :9::9::9::9::9:
bende bu ayda 1 kilo daha almayı bekliyorum açıkcası umarım daha fazlası olmaz bayram yeriz biraz tatlıları (yiyebilirsem tabi) birde tatile çıkcam otelde yerim (tabi yine yiyebilirsem çok yemeyede korkuyorum ben sonunda midem kötü oluyor)

valla ya :1: dombilikgonzales bak buu da sevdim :1:
tatlı yiyemiyorum Allahtan inşallah böyle de gider :50: yemek istemiyorum..
bu ara abur cubur takıldım işyerinde alıyorum ara ara yiyorum henüz 900 gram almıştım dün tartıldım yine 400 gram gitmiş
54 ile hamileliğe başladım bakalım bayram sonrasına kaç kilo olarak dönüş yapacağım :17:

Kızlar aranızda ilk çocuğu olacaklar özallikle bol bol dinlenin ve sinema, gezme, tatil ertelediğiniz ne varsa yapın. Heyecandan sonradan pişman olmam zannediyorsunuz ama saate bakmadan 2 saat geçirebilsem dünyanın en mesut insanı olacağım:):27:

evet bu konuda haklısın ama
yinede gitmedim sinemalar tatiller eğlenceler hepsi feda olsun yavrularımıza :16::16::16:
seninde böyle düşündüğüne eminim gerçi

ben anne olduktan sonra neden daha önce evlenip çocuk yapmadımki lafını çok dedim mesela :16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:9::9::9: hoşgeldin tatlım evet aynı günlerdi yine tesadüf işte birde aynı günlerde doğum yaparız belki
kocalarımız aynı günlerde rahat durmamış desene :60: :60:
benimde henüz pek iştahım yok açıkcası son 10 gündür falan azcık düzelmiştim ama 2 gündür yine pek bişi yiyemiyorum dün akşam bi kaç bayram kurabiyesi yedim mesela başkada bişi yemedim sabah çubuk kraker yedim
az önce biraz yemek yedim ama akşama nolur bilmem
iştahsızlık henüz normal bence zaten topicteki çoğu arkadaş aynı durumda
bu arada ben toplamda 1 kilo almışım oda 20 gündür falan aldığım sanırım
senin kilo durumun nasıl ????????

kocalarimizzzz:1::1::1: ay alemsin hic gulecegim yoktu:52:
bende sut icemiyorum ac karnina meyva yiyemiyorum cikartiyorum hemen midem almiyor
dun soya sutu aldim onu icebiliyorum simdilik midem duzelene kadar iceyim diyorum
ben 8.9. haftalarda kilo vermistim ozaman bir ara yataktan kalkamadim sonra biraz toparladim ayni kilomdayim tam
suan ne aldim ne verdim...gobek zaten minicik cikti belli belirsiz kimse anlamiyor hamile oldugumu
sence hangi hafta gecer istahsizlik?

valla ya :1: dombilikgonzales bak buu da sevdim :1:
tatlı yiyemiyorum Allahtan inşallah böyle de gider :50: yemek istemiyorum..
bu ara abur cubur takıldım işyerinde alıyorum ara ara yiyorum henüz 900 gram almıştım dün tartıldım yine 400 gram gitmiş
54 ile hamileliğe başladım bakalım bayram sonrasına kaç kilo olarak dönüş yapacağım :17:

bence çok almazsın ya bana öyle geliyor yani

selam. geldim sonunda toplu alıntı yapmayı başardım.11 de kalkıyorum oğlanları sırayla doyuruyorum,bu arada yazılanları tek tek okuyorum.ondan yazamadım.sabah çok yazışıyorsunuz hızınıza yetişemiyorum.bu arada kızına:nazar: aldıklarını çok beğendim ,speddy nin hediyeleri de çok güzeldi.sizin gazınıza geldim bende pembiş ciciler almaya başladım.pembe çılgınlığı var ben de.

allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.oralarda kullanılan şöyle güzel türkçe isim önerilerin var mı?

hoşgeldin neyse geç olsunda güç olmasın gelişin :16::16::16:
neler aldın neler foto çekiip ekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cok sag ol canim. Cumlemizinkin inshallah. Tabi ki Azerbaycanda son yillarda turk isimleri cok populer. En cok koyulan isimler Onur, Deniz, Duygu, Cinar,Nuray. Cok yani. Ben de turk ismi dushunuyorum. Ama daha cinsiyyeti belli degil)) Gostermedi kendini))

kocalarimizzzz:1::1::1: ay alemsin hic gulecegim yoktu:52:
bende sut icemiyorum ac karnina meyva yiyemiyorum cikartiyorum hemen midem almiyor
dun soya sutu aldim onu icebiliyorum simdilik midem duzelene kadar iceyim diyorum
ben 8.9. haftalarda kilo vermistim ozaman bir ara yataktan kalkamadim sonra biraz toparladim ayni kilomdayim tam
suan ne aldim ne verdim...gobek zaten minicik cikti belli belirsiz kimse anlamiyor hamile oldugumu
sence hangi hafta gecer istahsizlik?

bence 16.haftadan sonra geçer genelde öyle oluyor çünkü
sen yurt dışındasın gerçi orda nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama böyle senin gibi çok halsiz ve hiç bişi yiyemeyen anne adaylarına burda serum veriyorlar hastanede içinede vitamin katıyorlar

sen yurt dışındasın gerçi orda nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama böyle senin gibi çok halsiz ve hiç bişi yiyemeyen anne adaylarına burda serum veriyorlar hastanede içinede vitamin katıyorlar

yok yapmazlar burada onu, zaten doktor bu durumun cok normal oldugunu soyluyor gecici bir durum diyor
yinede az ve sk yiyebiliyorum..16.haftadan sonra gelsin kebaplar kisirlarr lahmacunlarr deli gibi yiycem:9:

Ben de 12 haftadan sonra gecdi. O zamana kadar ac kaldim diye bilirim. Shimdi de duramiyorum. Kilo aldim. Tam 2 kilo. )))

yok yapmazlar burada onu, zaten doktor bu durumun cok normal oldugunu soyluyor gecici bir durum diyor
yinede az ve sk yiyebiliyorum..16.haftadan sonra gelsin kebaplar kisirlarr lahmacunlarr deli gibi yiycem:9:

orda bunları bulabilecenmi peki ????

Ben de 12 haftadan sonra gecdi. O zamana kadar ac kaldim diye bilirim. Shimdi de duramiyorum. Kilo aldim. Tam 2 kilo. )))

maşallah iyi almışsın neyse ya sonra verilir inş.

bbilimcigim ask olsun:1: kebap lahmacun dunyanin neresinde yokki:9::9:
turk varsa onlarda var:52::52:

Son düzenleme:
maşallah iyi almışsın neyse ya sonra verilir inş.[/QUOTE]

Ben zaten zayifdim. Almam iyi bile oldu)))

hoşgeldin neyse geç olsunda güç olmasın gelişin :16::16::16:
neler aldın neler foto çekiip ekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTE]

ekleyeceğim de yeni yeni öğreniyorum.senin alışveriş hızına yetişemem bu arada.geçen c.tesi başka bir dr.a gittim,baya bir inceledi,iki oğlun varmış bu da kız dedi ben çıldırdım tabiki,kesin mi deyince de ikili test hch:222 ya ondan dedim dedi.ben iyice kaptırdım kendimi o hızla ilk cicilerimizi almış olduk.aslında şu hcg canımı çok sıkıyor ,keşke ikili test yaptırmasaydım diyorum.bebek doğana kadar ben düşünür dururum.
şimdi çarşıya gidip geleceğim ,sonra yazarım,hoşçakalın.:54:

inşallah olmamıştır canım ya....sen de yaptır bır an önce

aynı gunumuzdeyiz ağağı yukarı bana gore 10 hafta 0 gunluğum de doktor daha az söyledi..asagıya baskı değıl de vajına ve kasık ağrım var sende de oluyor mu

kasıklarımda çok az ağrı oldu ama 1 günlüktü, diğer aşağıya doğru baskı da geçti çok şükür. haftaya ikili test yaptıracağım, fiyatlar konusunda hiç bir fikrim yok. nareksisi sen yaptırdın mı? yada yaptıran arkadaşlar istanbul avrupa yakası hastane fiyatları konusunda bilgi verir misiniz?

Back
X