2014 Şubat Anneleri

selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn:9:

oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee

ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))

not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))

Oh oh hayırlısı olsun kuzum . Pembişine alla uzun ömürler versin . Güzel ciciler alırsın ona :))

öncelikle amiinnnn cümlemizinnn:)
hakkaten pipi farkıyla öndeler:))) daha öğrenmeyen bir sürü anne var ama bana sonraki ayda aaa pipi geliyor pardon derlerse naparım bilemem:) hayırlısı tabi ama insan çabuk alışıyor yaaa:) neyse fazla olurlarsa da kızlarımıza damat lazım dimii az olurlarsa kıymetli olurlar çok olsunlar ki bizim prenseslerimiz artıkın seçer birini:)

haklısın canım
bu arada kesin kızmı dedi yoksa kıza benziyor yada %90 kız falanmı dedi birde o çıkıntıyı sende gördünmü??

çok tebrik ederim cinsiyet öğrenenlerr...inşallah kucağımıza da alırız hayırlısı ile.... benım kı ne acaba...daha yenıyiz size göre...bugun doktora gıttım unıversıte hastanesıne...hızlıca baktı bebeği göremedim bile..ıyı ıyı dedı kanamam var dıye alttan da baktı...
kalbını dınlemedım kendını de gormedım...hareket edıyo muydu bılmıyorum...
haftasıyla uyumlu sorun yok dedi...10+5 gunluk hamıleyım..3.84 cm dedi..

gelelim sorumaaaa....ailelere ne zaman ve nasıl söyledınız...
biz bayramda soyleyeceğiz....yardımcı olur musunuz neler yaptınız....:49:

hadi hayırlı olsun:)
ben anneme dedim onda da kanamam vardı
yalan diyemedim anne anne oluosun dedim telde
nezaman dedi kadıncağız
beni verirken de böyle donmuştu:D
ocak gibi gelio dedim:)) sonra geldi yemeğimi yaptı falan kadıncağız
zaten utanmıştım hala bi tek annem ve kardeşim bilio ailede (baba yok malesef)
öyle havalı bi haber verişim olmadı yani

cinsiyet öğrenen arkidişlerimi tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah:)
ikili testi sorunsuz çıkanlar da içleri bi nebze olsun rahatlamıştır
Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

bugün temizlik ayaptım
sdece toz aldım :)
ama o da yetti yani
yarın eşim yerleri süpürür siler ben de mutfak banyoyu hallederim
bayram bahanesiyle ev eve benzer:D

ayy spsecim ben hep yanlız gittim doktora... ikili teste en yakın arkadaşım geldi çünkü aynı doktora gidiyoruz,onun yanında eşi vardı ben sap gibi girdim ama heycanımdan birşey azalmadı üzme tatlı canını normal yani:) bu arada kız çıktı ama ben tatlıdan nefret ettim hamileliğimin başından beri,hep limon yiyorum,turşu çekiyor canım bir de portakal mandalina,limonata felan:) dondurma bilem yiyemiyorum:) tabi tek tük baklava atmışlığım oldu ama zevk almıyorum artık...

Anaaaaaam ömrümü yediniz yaaaa:35::35::35: Ne çok yazmışsınız, oku oku bitmek bilmedi...

Test sonuçları iyi çıkan herkesin gözü aydın, cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim. Ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler....:16::16::16:

Bilgilerinizi gönderirseniz liste düzenlemesi yapıcam yarın. Öptüm hepinizi....

canım ben özelden msj gönderemedim, buradan bilgilerimi yazıyorum listeye eklersen sevinirim; yaş 27, ilk bebek, doğum tarihi; 10/02/2014 cinsiyet erkek.

not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))

Ayyy ne güzel. Tebrikler. Allah neshemizi hiç bozmasin. Minikler kurban olurum ben onlara:))))

:9: tEBRİK EDERİM CANIM. DARISI BAŞIMIZA

haklısın canım
bu arada kesin kızmı dedi yoksa kıza benziyor yada %90 kız falanmı dedi birde o çıkıntıyı sende gördünmü??

%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....

Ayyy ne güzel. Tebrikler. Allah neshemizi hiç bozmasin. Minikler kurban olurum ben onlara:))))

:9: tEBRİK EDERİM CANIM. DARISI BAŞIMIZA

ayyy çok teşekkür ederim kızlarr yaaa rabbim her isteyene versin inşallah ne olursa farketmez sağlıklı olduğunu öğrendiğim an herşey iyi benim için....umarım sizler de hep hayırlı haberler alırsınız canlarım benim:)))) duygulandım beee amaaannn amma sulugöz oldum:)

canım ben özelden msj gönderemedim, buradan bilgilerimi yazıyorum listeye eklersen sevinirim; yaş 27, ilk bebek, doğum tarihi; 10/02/2014 cinsiyet erkek.

ayyy çok teşekkür ederim kızlarr yaaa rabbim her isteyene versin inşallah ne olursa farketmez sağlıklı olduğunu öğrendiğim an herşey iyi benim için....umarım sizler de hep hayırlı haberler alırsınız canlarım benim:)))) duygulandım beee amaaannn amma sulugöz oldum:)

Gerçekten bebiwlerin iyi oldugunu bilmek bile insanin yüzünü güldürüyo. Cok garip bi duygu. Annelik böyle bi shey olsa gerek...)))

Canlar,

İlk gittiğim doktor Folik Asit vermişti. günde 3 defa içiyordum. İlaçlarım bitiyor ve randevum 17 Ağustos'ta.
Zaten Reflü hastası olduğumdan folik asit yanma yapıyordu değiştirmeyi talep edicektim.
Şuan o güne kadar yetsin diye günde 1 tane içmeye başladım.
Sizce kafama göre elevit falan alayım mı? Yoksa doktora kadar bişey kullanmasam bi zararını görür müyüm?

Canlar,

İlk gittiğim doktor Folik Asit vermişti. günde 3 defa içiyordum. İlaçlarım bitiyor ve randevum 17 Ağustos'ta.
Zaten Reflü hastası olduğumdan folik asit yanma yapıyordu değiştirmeyi talep edicektim.
Sizce kafama göre elevit falan alayım mı? Yoksa doktora kadar bişey kullanmasam bi zararını görür müyüm?

Bildigim kadariyla elevitin bi zarari yok. Hamileler kullana bilir. Ama sen yine de doktora danishmadan kullanma derim ben. baska bi sheye yan etkisi falan olmasin o yüzden

Bildigim kadariyla elevitin bi zarari yok. Hamileler kullana bilir. Ama sen yine de doktora danishmadan kullanma derim ben. baska bi sheye yan etkisi falan olmasin o yüzden

Canım, 17 sinde randevum var dediğim doktora ilk kez gidicem. Folik asiti başka bir doktor vermişti. Yeni doktoruma da bi arkadaşım gidiyor ona ilk günden elevit vermiş. %90 sana da aynısını verecek dedi ama yine de kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum.
1 hafta Folik asit almasam bişey olmaz herhalde.

Canım, 17 sinde randevum var dediğim doktora ilk kez gidicem. Folik asiti başka bir doktor vermişti. Yeni doktoruma da bi arkadaşım gidiyor ona ilk günden elevit vermiş. %90 sana da aynısını verecek dedi ama yine de kafama göre ilaç kullanmak istemiyorum.
1 hafta Folik asit almasam bişey olmaz herhalde.

Ben tam 1 ay olur folik asit kullaniyom. Bence de en dogrusu kafana gore ilac kullanma. folik asitin bi zarari yok onu kullan bence ilk dr- un demiwse eger.

%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....

bizimkide paralel ona göre kız dedi zaten ama biraz büyük dedi o yüzden kesin söylemiyorum dedi
bizim ailede genetik ayol bizim oralar zaten büyük dicektim adama :9::9::9::9::9::9:

bu arada ikili testin sonucu bende şimdi aldım freebeta hcg bende 23 çıkmış bu değere göre erkek olma olasılığı kafamı iyice karıştırdı :44::44::44: ayın 17 sinde tekrar randevum var onda 16.haftada oluyoruz bizde umarım artık kesinleşir iyice
ben alışverişin anasını sattım o ayrı erkek derse kime satcam ben bu kıyafetleri şimdi :1::1::1:

Ben tam 1 ay olur folik asit kullaniyom. Bence de en dogrusu kafana gore ilac kullanma. folik asitin bi zarari yok onu kullan bence ilk dr- un demiwse eger.

Öyle tabi de 1 hafta için yeni ilaç almak istemedim. Çok rahatsız ediyor çünkü midemi. :(
Doktora kadar yediğime içtiğime daha da dikkat edip ilaç kullanmıcam artık napayım :s

selam çarşıya borç ödemeye gittik ancak gelebildik,oldum olası sevmem şu bayram alışveriş işini.adım atacak yer yoktu.

e- bebekteki mevlüt kıyafetleri harika fakat cesaret edemiyorum ben henüz ona
çok şey almayayım yinede cinsiyet kesinleşmeden

daha ne cesaret edecen ,hızına yetişene aşkolsun.şu an en çok alışveriş yapan sensin galiba.

mrb kızlar bugün doktora gittik bebek 13 +6 günlük oldu ve cinsiyetini de öğrendik, benim de bir oğlum olucakmış doktor kesin hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz dedi, ben hala daha şoktayım bütün belirtiler, çin takvimi hepsi kızı işaret ediyordu benim içime de öyle doğuyordu ama tutmadı. neyse ki bebek sağlıklıymış doktor gelişimi çok güzel dedi en önemlisi de bu, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş.
:nazar:allah anneli babalı büyütmeyi ve güzel ömürler nasip etsin

erkek çıkanlar ve kız çıkanlar belirtilerinizi yazında bende kafamda bişiler oluşturayım artık bende çok merak ediyorum 12+6 da gösterecekmi bakalım kendini bize.eşimde gelemicek bu sefer ikili test falan hepsi yalnız olcam gerçi kardeşimide götürücem yanımda ama genede yalnız hissedicem kendimi:(

iki hamileliğimde tatlı canavarıydım sürekli kilo alıyordum.bunda tatlıdan ,kahvaltıdaki canım reçellerden,çikolatadan bile hoşlanmıyorum ve 3-4 kilo vermiş durumdayım.inşaallah sonradan pipi görünmez.

:nazar:tebrikler kız annesi.kızlarınızı alırım dedin,kaparlar artık kızçeni.ben de iki oğluş var mesela.

Anaaaaaam ömrümü yediniz yaaaa:35::35::35: Ne çok yazmışsınız, oku oku bitmek bilmedi...
Test sonuçları iyi çıkan herkesin gözü aydın, cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim. Ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler....:16::16::16:
Bilgilerinizi gönderirseniz liste düzenlemesi yapıcam yarın. Öptüm hepinizi....

sosyolojim nazlı nazlı gelip gidiyorsun bir yakalayamadık seni,liste için ellerine sağlık.

Canlar,

canım sen kafana göre kullanma çünkü reflü hastasısın elevitin senin durumundaki birine ne yapacağı belli olmaz....kan ilacı da verebilir doktor bence biraz bekle sonuçta ben de 12 haftam tam dolduğu anda kullanmaya başlamadım 4 gün oldu eleviti alalı....folik asite devam et sen....neden günde 3 tane içtiğini de anlamadım,ben folbiol içiyordum ve günde bir tane içinde de yazıyor...benim de midem hassastır birşey yapmadı....kafana göre alma derim....çok içine sinmiyorsa bir sağlık ocağına ya da en yakındaki başka hastaneye git sonra 17 ağustostaki randevuna gidersin....

Back
X