2014 Şubat Anneleri

prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....

kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....

adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))

Hep makinalardan zaen aslında ben şbalık etlide değilim :27::27::27::27:

Evet öle diolar bende görmedim :26::26::26:

İyi düşünüyorum ama korkmaya da devam ediyorum istem dışı :(
Önümüzdeki c.tesi kendi doktorumla randevum var bakalım inşallah herşey yolundadır

peki progestanı alttan mı alıyorsun yoksa oral olarak mı verdi??? bence vajinal al güzelim 4 kat daha etkili oluyormuş....bana öyle demişti doktorum ama ben korktuğum için alamadım ağız yoluyla aldım geçti çok şükür...kanamam hiç olmadı ama kanama alanı olmuş içerde öyle demişti doktor geçti....inşallah seninki de geçer güzelim yaaa....rabbim bu mubarek aylarda üzmesin hiçbirimizi...

prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....

kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....

adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))

Sancım hiç yok canım. Hatta dün lekeyi görünce şaşırdım hiç hissetmedim çünkü. 20 gün önce kanamam olmuştu adet dönemlerinde olur bu kanama demişti doktorum. Şuan tam adet dönemindeyim. ona bağlıyorum. çünkü bugün doktor bi kanama alanı görünmüyor dedi.

Sancım hiç yok canım. Hatta dün lekeyi görünce şaşırdım hiç hissetmedim çünkü. 20 gün önce kanamam olmuştu adet dönemlerinde olur bu kanama demişti doktorum. Şuan tam adet dönemindeyim. ona bağlıyorum. çünkü bugün doktor bi kanama alanı görünmüyor dedi.

o zaman korkma canım...ben bir düşük yaşadım ve hiç sancım yokken koyu kahverengi lekem gelmişti koşmuştum doktora bakmıştı ve kocamaaannn kanama alanı görmüştü iğne yapıp yollamıştı 2 gün sancı çektim sonra düştü ama bunda da lekem yoktu kanama alanım vardı ne garip:)))) sende kanama alanı yoksa hiç korkma geçer inşallahh...burada ilişkiye giren arkadaşlar var ve sonrasında bildiğin kırmızı kan görüp doktora giden var ama hiç sorun yok vajina ağzında kan birikmesi demişler...seninki de muhtemelen öyle birşeydir güzelim....

Kızlar benim şimdi çıkmam lazım malum anne baba burda kayın peder ile kayın validem sağolsun terasta mangal partisi hazırlamışlar :52:

Gelince fotoğrafımı ekleyeceğim öptüm sizi seviyorum:16:

canımmm ocelıkle gecmıs olsun maalesef 3 gndr bnde de var adet gunlerım gttm bnde de knama gormedı ıgne vurdu hap verdı progeston ama ayakta dolanayım gelıyo leke bnde cok korkuyorum doktora gttnde burada paylasr mısın

o zaman korkma canım...ben bir düşük yaşadım ve hiç sancım yokken koyu kahverengi lekem gelmişti koşmuştum doktora bakmıştı ve kocamaaannn kanama alanı görmüştü iğne yapıp yollamıştı 2 gün sancı çektim sonra düştü ama bunda da lekem yoktu kanama alanım vardı ne garip:)))) sende kanama alanı yoksa hiç korkma geçer inşallahh...burada ilişkiye giren arkadaşlar var ve sonrasında bildiğin kırmızı kan görüp doktora giden var ama hiç sorun yok vajina ağzında kan birikmesi demişler...seninki de muhtemelen öyle birşeydir güzelim....

Benim de geçen seferki kanamam ilişki sonrası olmuştu canım. doktora gittiğimde kanama alanı vardı iğne yaptı doktor 10 gün raporlu yatmıştım. Şuan hafif bi lekelenme kanama alanı yok çok şükür. Yine de korktuk tabi ama inşallah geçecek bu günler. Sağ sağlim alacağız kucağımıza Allah ın izniyle..

subat annelereri mrb .11+2 günlük hamileyim 6. haftamda düşük riski yasamıstım cok sükür atlattık dönemi akıntım bikac haftadır beyaz geliyodu ama bugün yine sarı akıntı geldi cok korkuyorum kızlar yardımcı olabilirmisiniz daha önce bu durumu yasayanlarrrr lütfen;(((

selam hamişler nasılsınız bakim.. biraz bulantıyla savaşdıktan sonra son birbuçuk aydır ilk kez mutfağa girip pilav yapıp yedim. kahvaltılıklar midemi bukadar bastırmıyor nedense. arefe gününden beri kasığıma sancılar giriyor. kanama olmadığı için korkmuyorum ama yinede huzursuzum. pazartesi görcem bebişimi inşallah sorunda çıkmazsa çok ferahlayacağım :31:

yahu tamammm tutmamış hayalim işte:)))) bak adallye güzel dedik yeni gelin gibi utandı sustu:)))) ben arsızım ayol:)))

:9::9::9::9::9::9::9::9: Adally duy sesimizi

Yerleşme kanamasıdır o zaman :34::34::34:Kanama alanın yokmuş ne güzel :16::16::16: İnşallah devamı gelmez

Kızlar benim şimdi çıkmam lazım malum anne baba burda kayın peder ile kayın validem sağolsun terasta mangal partisi hazırlamışlar :52:

Gelince fotoğrafımı ekleyeceğim öptüm sizi seviyorum:16:

Ben yokken ekleme sakın :30::30::30:Afiyet olsun :16::16::16:

canımmm ocelıkle gecmıs olsun maalesef 3 gndr bnde de var adet gunlerım gttm bnde de knama gormedı ıgne vurdu hap verdı progeston ama ayakta dolanayım gelıyo leke bnde cok korkuyorum doktora gttnde burada paylasr mısın

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Tabi paylaşırım. Bol bol dinlenicez bugün yarın mecburen. Ben pazartesi iş başı yapıcam. allah tan işim masa başı ve ağır bir iş değil. Allah hiçbirimize o acıyı yaşatmaz inşallah.

subat annelereri mrb .11+2 günlük hamileyim 6. haftamda düşük riski yasamıstım cok sükür atlattık dönemi akıntım bikac haftadır beyaz geliyodu ama bugün yine sarı akıntı geldi cok korkuyorum kızlar yardımcı olabilirmisiniz daha önce bu durumu yasayanlarrrr lütfen;(((

bendede çoğunlukla akıntı sarı- daha çok yeşilimsi renkte oluyor. ben önemsemiyorum ama umarım kötü bir işaret değildir.

sarı akıntıdan korkmaaa su içmeyi çoğalt geçer:) bende hep oldu hatta yeşil bile oldu da önemsemedim amaaan dedim su içmem lazım ve içtim geçti ...kahverengi olursa bile korkma doktora git o söyler sana işin vehametini...yaniii kısacak yok birşey:)))

hadi hatunlar ben kaçar...ikindiyi kılcam sonra hoop yatcam sonra kalkcam haliyle ve yemek yicem sonra yine uyucam terlicem derken kalkcam offff diyip vantilatörü belime vurdurcam ve yine uyucam:))))))

sarı akıntıdan korkmaaa su içmeyi çoğalt geçer:) bende hep oldu hatta yeşil bile oldu da önemsemedim amaaan dedim su içmem lazım ve içtim geçti ...kahverengi olursa bile korkma doktora git o söyler sana işin vehametini...yaniii kısacak yok birşey:)))

hadi hatunlar ben kaçar...ikindiyi kılcam sonra hoop yatcam sonra kalkcam haliyle ve yemek yicem sonra yine uyucam terlicem derken kalkcam offff diyip vantilatörü belime vurdurcam ve yine uyucam:))))))
umarım bisey yoktur laurana daha öncede düşük yaptıgım için rahat olamıyorum:( hemen progestan aldım bakalım gececekmi

Kızlar ne çok kaynatmışsınız :) istanbul ekibi buluşuyor bizi kıskandırcak mısınız ille de:) buluşunca fotolarınızı koyun görelim merak ederiiz:) kıslaar fikrim geldi. göbüş fotolarını çekip paylaşabiliriz yüzünüzü çekmezsiniz sadece göbüşünüzü çekersiniz sıkıntı olmaz :)

Eki Görüntüle 770202 Eki Görüntüle 770201

ahanda yeni kestirdiğim saçlarım:)))) unutanlar için uzun halini de koyayım:) ama büyük rahatlık,bu arada şuan webcamdan çekiyorum noolur inek mememe bakmayın:)Eki Görüntüle 770204 bu da eski hali:) yorumlarsanız sevinirim,olumsuz yoruma da hazırım:)

ben bunu yeni gördüüm çok şirinsin çıtı pıtı ne güzel :) uzun saç da yakışıyormuş ama kısa çok rahat ben de kestirdim ordan biliyorum:) gayet de yakışmış :)

Back
X