Eğer artarsa git hastaneye tekrar ama yerleşme kanamasıdır bence.İYi düşün olur mu stres yapma kendine![]()
İyi düşünüyorum ama korkmaya da devam ediyorum istem dışı

Önümüzdeki c.tesi kendi doktorumla randevum var bakalım inşallah herşey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer artarsa git hastaneye tekrar ama yerleşme kanamasıdır bence.İYi düşün olur mu stres yapma kendine![]()
prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....
kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....
adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))
Önümüzdeki c.tesi kendi doktorumla randevum var bakalım inşallah herşey yolundadır
Hep makinalardan zaen aslında ben şbalık etlide değilim
Evet öle diolar bende görmedim :26::26::26:
prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....
kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....
adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))
Sancım hiç yok canım. Hatta dün lekeyi görünce şaşırdım hiç hissetmedim çünkü. 20 gün önce kanamam olmuştu adet dönemlerinde olur bu kanama demişti doktorum. Şuan tam adet dönemindeyim. ona bağlıyorum. çünkü bugün doktor bi kanama alanı görünmüyor dedi.
Sancım hiç yok canım. Hatta dün lekeyi görünce şaşırdım hiç hissetmedim çünkü. 20 gün önce kanamam olmuştu adet dönemlerinde olur bu kanama demişti doktorum. Şuan tam adet dönemindeyim. ona bağlıyorum. çünkü bugün doktor bi kanama alanı görünmüyor dedi.
o zaman korkma canım...ben bir düşük yaşadım ve hiç sancım yokken koyu kahverengi lekem gelmişti koşmuştum doktora bakmıştı ve kocamaaannn kanama alanı görmüştü iğne yapıp yollamıştı 2 gün sancı çektim sonra düştü ama bunda da lekem yoktu kanama alanım vardı ne garip:)))) sende kanama alanı yoksa hiç korkma geçer inşallahh...burada ilişkiye giren arkadaşlar var ve sonrasında bildiğin kırmızı kan görüp doktora giden var ama hiç sorun yok vajina ağzında kan birikmesi demişler...seninki de muhtemelen öyle birşeydir güzelim....
yahu tamammm tutmamış hayalim işte:)))) bak adallye güzel dedik yeni gelin gibi utandı sustu:)))) ben arsızım ayol:)))
Kızlar benim şimdi çıkmam lazım malum anne baba burda kayın peder ile kayın validem sağolsun terasta mangal partisi hazırlamışlar
Gelince fotoğrafımı ekleyeceğim öptüm sizi seviyorum![]()
canımmm ocelıkle gecmıs olsun maalesef 3 gndr bnde de var adet gunlerım gttm bnde de knama gormedı ıgne vurdu hap verdı progeston ama ayakta dolanayım gelıyo leke bnde cok korkuyorum doktora gttnde burada paylasr mısın
subat annelereri mrb .11+2 günlük hamileyim 6. haftamda düşük riski yasamıstım cok sükür atlattık dönemi akıntım bikac haftadır beyaz geliyodu ama bugün yine sarı akıntı geldi cok korkuyorum kızlar yardımcı olabilirmisiniz daha önce bu durumu yasayanlarrrr lütfen;(((
subat annelereri mrb .11+2 günlük hamileyim 6. haftamda düşük riski yasamıstım cok sükür atlattık dönemi akıntım bikac haftadır beyaz geliyodu ama bugün yine sarı akıntı geldi cok korkuyorum kızlar yardımcı olabilirmisiniz daha önce bu durumu yasayanlarrrr lütfen;(((
Adally duy sesimizi
Yerleşme kanamasıdır o zamanKanama alanın yokmuş ne güzel
İnşallah devamı gelmez
Ben yokken ekleme sakınAfiyet olsun
![]()
umarım bisey yoktur laurana daha öncede düşük yaptıgım için rahat olamıyorumsarı akıntıdan korkmaaa su içmeyi çoğalt geçer:) bende hep oldu hatta yeşil bile oldu da önemsemedim amaaan dedim su içmem lazım ve içtim geçti ...kahverengi olursa bile korkma doktora git o söyler sana işin vehametini...yaniii kısacak yok birşey:)))
hadi hatunlar ben kaçar...ikindiyi kılcam sonra hoop yatcam sonra kalkcam haliyle ve yemek yicem sonra yine uyucam terlicem derken kalkcam offff diyip vantilatörü belime vurdurcam ve yine uyucam:))))))
Eki Görüntüle 770202 Eki Görüntüle 770201
ahanda yeni kestirdiğim saçlarım:)))) unutanlar için uzun halini de koyayım:) ama büyük rahatlık,bu arada şuan webcamdan çekiyorum noolur inek mememe bakmayın:)Eki Görüntüle 770204 bu da eski hali:) yorumlarsanız sevinirim,olumsuz yoruma da hazırım:)