• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba? :31:

Valla canım aynı haftadayız ben de hissetmiyorumm.. Çok küçükler daha.. Rahmin büyümesine bağlı kasılmalar gerilmeler oluyor onları hissediyorum sadece..

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

Eki Görüntüle 776528

öpüyorum hepinizii :)

uuu maşallah subanallah:)
kız kocaman olmuş göbüşş

Güzeller Günaydın iki gündür kayserideyim kendimi aştim zaten bayramdan beri cok huzursuzdum nedense bugun 9:30 da yeni doktorumla randevum var ikili test için dua edin lütfen iyi haberlerle doneyim esimde yok bugün .sizi seviyorum

günaydır müstakbel anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.:16:
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz.. :42:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

Günaydın kızlarrrr....nasılsınız görüşmeyeli.....baya bi kaynatmışsınız zaten....görüşülecekmiş falan.....fotolar koyulmuş ayrıca...bende istiyorum görmeyi sizleri haberiniz ola.benim için de eklersiniz artık fotoları :19:

bu arada bayramın 2.günü antakyadaydık.kuzumla anlaşma yaptık.arasıra bulantım olsa da çıkarmadım hiç.akıllı durdu ama dönüş yolunda başladı....2 gündür yine eski günlere döndüm sanki.dün cok kötüydüm:5:

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

Eki Görüntüle 776528

öpüyorum hepinizii :)

maşallah tombikimmmmm kocaman olmuşşşş...:nazar:yerimmmm ben onu:16:

Günaydın herkese ;

bayram tatili de geldi ve bitti :17: darısı ekime artık valla yetmedi bize ya bu tatil :14:
bayram da kusmalarım devam etti :30: bebeğimin hareketlerini de hissetmeye başladım ama az daha büyüsün de o zaman kesin hissedince anlayacağım sanırım

Günaydınnn..
Bende herbişeye ağlamalar başladı..
Dün apartmandan çıkarken kadının biri yaşlı annesiyle apartmana girmeye çalışıyordu,annesi zaten zor yürüyor bide kadın çekiştiriyordu.
Yalovadan beri canımdan bezdim senin yüzünden dedi kadına.
Benim musluklar açıldı hemen :43::43::43:

Günaydın kızçeler.
Nasılsınız bakalım. Benim ağzım esnemekten yırtılmak üzere. :17:
Şimdi serin serin yatağımda olaydım iyiydi. :43:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16::16::16: bayram iyi geçmiştir umarım hepiniz için tam 5 gündür giremiyorum buraya evdeki nette bozulmuş o yüzden geçmişi okumak zor olacak diye okumuyorum valla.
herkes iyidir umarım

biz iyiyiz çok şükür göbekler kocaman olmuş benimkide pek farklı değil benim göbek zaten var ondan diyordum ama tombikkusun resmini görünce zayıf ama bebekli dedim :1::1::1::1:

bende hurçtan hamile kıyafetlerimi çıkardım dün bi kısmını yıkadım üst olarak giydim tişörtü ama pantolunu ütüleyecek fırsatım olmadı yine tayt takılıyorum bugün

Günaydın kızçeler.
Nasılsınız bakalım. Benim ağzım esnemekten yırtılmak üzere. :17:
Şimdi serin serin yatağımda olaydım iyiydi. :43:

günaydın prolet88...nasıl oldun canım?sanırım hafif bi lekelenmen olmuştu yanlış hatırlamıyorsam:26:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16::16::16: bayram iyi geçmiştir umarım hepiniz için tam 5 gündür giremiyorum buraya evdeki nette bozulmuş o yüzden geçmişi okumak zor olacak diye okumuyorum valla.
herkes iyidir umarım

biz iyiyiz çok şükür göbekler kocaman olmuş benimkide pek farklı değil benim göbek zaten var ondan diyordum ama tombikkusun resmini görünce zayıf ama bebekli dedim :1::1::1::1:

bende hurçtan hamile kıyafetlerimi çıkardım dün bi kısmını yıkadım üst olarak giydim tişörtü ama pantolunu ütüleyecek fırsatım olmadı yine tayt takılıyorum bugün

bbilimmmm:16::16::16:

günaydın prolet88...nasıl oldun canım?sanırım hafif bi lekelenmen olmuştu yanlış hatırlamıyorsam:26:

bbilimmmm:16::16::16:

İyiyim canım dün de devam etti bu sabah bişey yok çok şükür. Progestan içiyor ve dikkatli hareket ediyorum. Dün çok hafif kıpırtılar hissettim ve biraz olsun rahatladım. Cumartesi günü randevum var zaten. Umarım herşey yolundadır.

selam canlarım ben evime döndüm bayram sonrası dün gece geldik almanyadan kesin dönüş yapan türkler gbyim:1:

bugün doktora gidicez kuzumla fakülteye son kez gidicem sorun yok diye doktorum başka yere gitmemi söyledi vedalaşalım dedi:5: benim gittiğim yer çünkü tüp bebek merkezi fakültenin :31:

sanırım özele gidicem ya bahar hastanesine yada medikale bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:31:

bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmı merak ediyorum cok belki bugün söyler doktor:17:

bide bazen ensemden agrı giriyo başım cok agrıyo ateş cıkıyo ...bazı geceler sıtmalanıyorum hamilelik boyunca 4 kere oldu içim üşüyo resmen.... heryerim arıyo eklem yerlerim otururken yatarken hiç rahat degilim yatagın içi yastık doluyo orama burama yastık koyuyorum sarılıp sarıplıp döne döne sızıyorum resmen:27::52:

İyiyim canım dün de devam etti bu sabah bişey yok çok şükür. Progestan içiyor ve dikkatli hareket ediyorum. Dün çok hafif kıpırtılar hissettim ve biraz olsun rahatladım. Cumartesi günü randevum var zaten. Umarım herşey yolundadır.
aaa lekelenmenmi oldu tatlım
üzülme inş. bişi yoktur
benimde bu gebeliğimde iki kez oldu belki yazdığımda görmüşsündür biri 5.haftada onu yerleşme kanaması dedi doktorum diğeride 11.haftada
ikisinide atlattık çok şükür allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eder inş.
selam canlarım ben evime döndüm bayram sonrası dün gece geldik almanyadan kesin dönüş yapan türkler gbyim:1:

bugün doktora gidicez kuzumla fakülteye son kez gidicem sorun yok diye doktorum başka yere gitmemi söyledi vedalaşalım dedi:5: benim gittiğim yer çünkü tüp bebek merkezi fakültenin :31:

sanırım özele gidicem ya bahar hastanesine yada medikale bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:31:

bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmı merak ediyorum cok belki bugün söyler doktor:17:

bide bazen ensemden agrı giriyo başım cok agrıyo ateş cıkıyo ...bazı geceler sıtmalanıyorum hamilelik boyunca 4 kere oldu içim üşüyo resmen.... heryerim arıyo eklem yerlerim otururken yatarken hiç rahat degilim yatagın içi yastık doluyo orama burama yastık koyuyorum sarılıp sarıplıp döne döne sızıyorum resmen:27::52:

öğrenenler çok canım bak yukarda anket bile var şuana kadar 19 erkek 12 kız görünüyor ankette

Günaydınnn..
Bende herbişeye ağlamalar başladı..
Dün apartmandan çıkarken kadının biri yaşlı annesiyle apartmana girmeye çalışıyordu,annesi zaten zor yürüyor bide kadın çekiştiriyordu.
Yalovadan beri canımdan bezdim senin yüzünden dedi kadına.
Benim musluklar açıldı hemen :43::43::43:

o kadının yaptığı ne zalimlik
küçükkende annesi onla zorlanıodu eminimki
ayıp ya çok kızdım:47:

ben geçen doğuştan iki kolu olmayan bi çobck gordum tv de
nihat hatipoğlkunun programında ben cennete girebilcekmiyim diyordu
en ilk sen gircen dedi hoca da
şimdi bile hatırlayınca tutamadım kendimi
Allahım ne bebeklerimizi ne bizleri bu şekilde sınamasın kaldıramicağımız yük vermesin inşallah

sincapppppppppp sende öğrenmişsin cinsiyetini seninde kızınmı olacak anacım şimdi hangi ara öğrendinde yazdın ben görmedim hiç hayırlı olsun kızın tatlım :16:

umarım canım...dikkat et sen kendine.....bişicik olmaz inş:16::16:

aaa lekelenmenmi oldu tatlım
üzülme inş. bişi yoktur
benimde bu gebeliğimde iki kez oldu belki yazdığımda görmüşsündür biri 5.haftada onu yerleşme kanaması dedi doktorum diğeride 11.haftada
ikisinide atlattık çok şükür allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eder inş.

öğrenenler çok canım bak yukarda anket bile var şuana kadar 19 erkek 12 kız görünüyor ankette

15 gün önce de kanamam olmuştu canım. Doktor iğne yapıp 10 gün rapor vermişti. O zaman rahimin alt kısmındaydı kanama. Şuan kanama alanı görünmüyor rahim etrafında çok şükür.
İnşallahhhh canım inşallahhh. :26:

Güzeller Günaydın iki gündür kayserideyim kendimi aştim zaten bayramdan beri cok huzursuzdum nedense bugun 9:30 da yeni doktorumla randevum var ikili test için dua edin lütfen iyi haberlerle doneyim esimde yok bugün .sizi seviyorum

Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz ;))

Back
X