2014 Şubat Anneleri

Şubat anne adaylarını tebrik ederim... Sosyoloji canım topiğin hayırlı uğurlu olsun dün bayram dolayısıyla beklediğim ikili test sonucumu aldım sonunda şükür ki tertemiz çıktı... Bir aşama daha geçtik canlar...:34:

canım su içmeyi çoğalt geçer bende de oluyor arada su içince geçiyor ama geçmezse doktoruna danış ve korkma kahverengi olmadığı sürece panik yapma:) ben yan yatmaya özen gösteriyorum zaten popom ağrıyor düz yatınca:)
kizlar tsh degerleri hakkinda konusmussunuz. ben de tiroid ilaci kullaniyorum yaklasik 6-7 aydir. ilk olculdugunde degerim 3.04 filandi. doctor da 2.5 un altinda gormek istedgni soyledi ilaca baladik, tiroid benzeri ilac aliyorsun, bu tsh I dusuruyor, bi de tsh I yukselten ilaclar var ama tiroid alinca tsh in dusmesi baya cabuk oluyor yaklasik 4-6 hafta. sonracima benim surekli tsh a baktilar duzenli olarak. bu aralar 1.3 filan cikiyor doctor da iyi diyor ama bi yandan da ilaca her gun devam ediyorum. yani ilaci biraksam tekrar 3 e filan cikabilir. boyle bi durum. dr ilac vermediyse heralde bi sorun yoktur sizde de, biz tup bebek klinigine gittgmz icin her seyi ince eleyip sk dokuyolardi.

Günaydın uyku yok bsna stresten basimda catliyor

canım sakin ol hayırlısıyla hiç bir şey olmayacak. tedavini olup evine döneceksin. bak arkadaşlar söyledi bebek asla etkilenmiyormuş lütfen kendini üzme artık. senin üzülmen bebeğe daha çok zarar veriyor sakin ol lütfen. şimdiden geçmiş olsun. güzel şeyler düşünmeye çalış tamammı canım öpüyorum:)

günaydın kızlarrr gününüz aydın mutlu güzel olsun:nazar:
kronik bacım nerdesin açtık topiki yoksun olcak şeymi allasen:24:

benim olmayan göbeğimde albübümde mevcuttur
göbüşlü hamişlerimizin yanında hiiiç bişey ama dünden heves ettim işte napayım:))

Günaydın uyku yok bsna stresten basimda catliyor

Stres yapma canım. Bi git gel doktoruna bak nasıl ferahlıcak için. Biz de burda merakla bekliyor olcaz. Bizi de unutma emi? :31:

göbüşlü hamişlerimizin yanında hiiiç bişey ama dünden heves ettim işte napayım:))

Arkadaşlık isteği gönderdim kabul et de görelim bakalım fasülyeyi :1:

Günaydın herkeslere :16::16::16:

Bugün izinliyim evdeyim karnım acıktı uyandım sizlere bakayım dedim.Birazdan eşimi uyandırıp aile hekimine gidicez kayıt olmaya sonrada güzel kahvaltı yaparız :56::56::56:

Lepi doktora gittim ya dün dr emin olamadı haftaya geçerken uğra tekrar bakayım kesin söylerim cinsiyeti ve yanılma,değişiklik olmaz dedi kendime güveniyorum dedi :21::21::21: Pazartesi 5 dk uğrıcam bakacak.

Stres yapma canım. Bi git gel doktoruna bak nasıl ferahlıcak için. Biz de burda merakla bekliyor olcaz. Bizi de unutma emi? :31:

Arkadaşlık isteği gönderdim kabul et de görelim bakalım fasülyeyi :1:

gördüğün üzre 14+5 göbeğim ancak ukadar
bu çoccuk biyerime kaçtı ama nerey bilemiyom:27:
bi kaç gündür olan göbeğimde kabız göbeğiymiş:52:
bugün indirdim o göbeği Allaha şükür

Günaydın herkeslere :16::16::16:

Bugün izinliyim evdeyim karnım acıktı uyandım sizlere bakayım dedim.Birazdan eşimi uyandırıp aile hekimine gidicez kayıt olmaya sonrada güzel kahvaltı yaparız :56::56::56:

Lepi doktora gittim ya dün dr emin olamadı haftaya geçerken uğra tekrar bakayım kesin söylerim cinsiyeti ve yanılma,değişiklik olmaz dedi kendime güveniyorum dedi :21::21::21: Pazartesi 5 dk uğrıcam bakacak.

vay az kaldı senin de:)
en son ben öğrencem bu topikte he:26:
hadi bakalım pazrtesiye şurda 5 gün var:40:

demek geç gelişinin nedeni izinli olmandı he
sen de ekle göbeğini anacım görmek istiom

Çok alemsin lepi kabız göbeği mi :52::52::52: Bende ekleyim bugün.Gerçi benim bebeksiz göbek bile baya büyüktü :9::9::9:

Günaydın canlarrrrr....albüme koyuyorum minik göbüşlü halimi :9::9: yatak odamın dağınıklığını görmezseniz sevinirimmmm:1::1:

Eki Görüntüle 777796

merhaba teyzeler hepinize el sallıyorum :nazar:

oyyyy maşallahhhh:nazar::nazar::16::16::16:

Kzlar ya:(doktorum aradı idratda yuzde 90 kan hucresi çıkmış sende ya kum ya taş var yarin gel dedi:(cok korktum uriner ultrason cekilecek:(dua edin lutfen

geçmiş olsun spsecim...içini ferah tut.cok arkadaş seninle aynı sorunu yasıyo....kötü bir şey duymadık çok şükür.inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım:16::16::16:

Merhaba kızlarr döktürmüşsünüz yine okuyamadım hepsini;) spse geçmiş olsun canım inş ciddi bişey yoktur..

kıjjjj limonnnnnn İstanbul tayfası görüşelim demiş...biz dipdibeyiz daha görüşmedik yawww:1::1:

Şubat anne adaylarını tebrik ederim... Sosyoloji canım topiğin hayırlı uğurlu olsun dün bayram dolayısıyla beklediğim ikili test sonucumu aldım sonunda şükür ki tertemiz çıktı... Bir aşama daha geçtik canlar...:34:

gözün aydın canım :16::16:darısı bana olsun.3 ağustosta gitmiştim ikili test için 10 gün sonra dediler bugün belki ararlar diyorum beklemedeyim:31::31:

Son düzenleme:
Günaydın canlarım ciperlerim böbreklerim dalaklarım :52:

Güneşiniz hiç solmasın emi :16:

Dün gece annemle mutfak dolaplarını tek tek temizleyip yerleştirdik yattığım yeri bilemedim alla uyanınca hafifi kasık ağrım oldu ama Allah büyük diyor kafaya takmıyorum daha doktor randevusuna da çok var ama sabır sabır sabır :27:

Bu arada lepiciğim göbiş nerde kız birden bööööö diye çıkıverecek ortaya valla :9:

Çok alemsin lepi kabız göbeği mi :52::52::52: Bende ekleyim bugün.Gerçi benim bebeksiz göbek bile baya büyüktü :9::9::9:

valla kronik ya dün falan bi şişiodum seviniodum 3 4 gündür göbeğim çıktı diye
meğersem kabızlıktanmış
bugün bütün duygularımı tuvalette bıraktım:27:
benim göbeğim ahada buymuş:D

Ahahahaha :64: tabrik ederim o zaman. Bi hafifleme söz konusu olmalı :1:
Var azıcık var bugüne kadar içeri büyümüş yeri kalmamıştır artık. Yetişirsin bize yakında :51:

vay az kaldı senin de:)
en son ben öğrencem bu topikte he:26:
hadi bakalım pazrtesiye şurda 5 gün var:40:

demek geç gelişinin nedeni izinli olmandı he
sen de ekle göbeğini anacım görmek istiom

Evet izinliyim yoksa karga şeyini yemeden gelirdim topiğimizi öksüz bırakmazdı :43::43::43: Evet az kaldı aslında dr gördü birşeyler ama söylemedi :31::31::31: Benim dra gel lepi.Dün bana dioki eğer gelişmişse bebek 12. haftada kesin sölerim ve sonradan değişme filan olmaz dedi kendime sonuna kadar güveniyorum bu konuda dedi.İstanbulda en erken söyleyen drlardan biriyimdir dedi.Benim dün 12+1 di bir kaç güne tam belli olur diye söylemek istemedi :50::50::50:

Kızlar rüyamda kızım oldu.
Yeşil gözlü, hafif gamzeli güzel mi güzel bi bebekti.
Çocuğu emzirmeye fırsat bulamıyordum bi türlü koşturmaktan. O da gözümün içine bakıp bakıp emziremeyince tekrar uyuyordu.
Var mı yorumlayabilecek :14:

Kızlar rüyamda kızım oldu.
Yeşil gözlü, hafif gamzeli güzel mi güzel bi bebekti.
Çocuğu emzirmeye fırsat bulamıyordum bi türlü koşturmaktan. O da gözümün içine bakıp bakıp emziremeyince tekrar uyuyordu.
Var mı yorumlayabilecek :14:

İçim gitti rüyana be canım :16:

Maşallah diyelin Allah hayırlara çıkarsın demekten başka bir cümlem yok zira rüya yorumlamayı bilmiyorum :1:

Back
X