2014 Şubat Anneleri

Burun kanaması mı bende olmadı canım geçmiş olsun demeliyim sanırım bilemedim hani olması gereken birşeyse eğer :1:
Bekleyeyim bakayım bende de olur belki haber veririm sana.

canım diş eti kanaması ve burun kanaması normal şeyler gebeliğin bu döneminde
yinede teşekkürler

canım diş eti kanaması ve burun kanaması normal şeyler gebeliğin bu döneminde
yinede teşekkürler

Benim ilk gebeliğim olduğundan pek bi bilgim yok hani çizelgede yazanlar sizin tecrübeleriniz doktorun söyledikleri işte ben de teşekkür ederim :54:

Son düzenleme:
Buluşalım canoom bir süredir annem bende biliyorsunuz onu göndereyim o zaman laurana ile de konuşuruz uygun olduğumuz bir gün görüşürüz :23:

Ne zaman gidecek annen benimde arkadaş yıllık izne çıkacak o izindeyken bende katılamam en kötü ihtimal eylülde buluşuruz hem havalarda serinler :34::34::34:

bu arada senin bebik 100 gr civarında olmuş şu aralar ay yarın benim çizelgemdede aynı şeyler yazacak :16::16:

Şimdi ona dikkat ettim senin çizelge de 74 gr benimkinde 110 gr dedim nasıl bu kadar değişim olabiliyor diye şaşırdım bir an :27:

Son düzenleme:
Ne zaman gidecek annen benimde arkadaş yıllık izne çıkacak o izindeyken bende katılamam en kötü ihtimal eylülde buluşuruz hem havalarda serinler :34::34::34:

bir ya da iki hafta daha burada net bir tarih yok :26: öyle ya da böyle bi gün hallederiz be canım hem o zaman göbüşler daha çok çıkar.Artık benim göbek daha ne kadar çıkacaksa :52:

Ekle de görelim artık şu göbüşünü ben bu akşam bir tane daha eklemeyi düşünüyorum baaak benden önce ekle ama ölcem meraktan :23::23::23::23::23:

Telefonumda hafıza kartı yok telefondan da ekleyemedim akşam eve gittiğimde hafıza kartı takıp ona atcam daha sonra buraya eklicem çok işim var çok :31::31::31:

Telefonumda hafıza kartı yok telefondan da ekleyemedim akşam eve gittiğimde hafıza kartı takıp ona atcam daha sonra buraya eklicem çok işim var çok :31::31::31:

Sıkıntı büyük yani olsun ben beklerim ama sakın geç kalma erkeen geeelll sakın geç kalma erkeeen geel :52::52::52:

azcık kış hazırlıklarını konusuyoduk diğer topikte coşmuşunuz yine.göbüş mü yarıstırıyosunuz :27::27:

Kış hazırlıklarıyla işim olmadığından konuyu göbişlerle daha dikkat çekici bir konuyla kaynattım jackim :51:

Hakikaten nasıl hızlı bir büyümedir bu maşaallah hepsine :nazar: :1:

Haklısın canım. Bi yerde okumuştum.
Bebekler doğduklarında anne karnındaki hızıyla büyümeye devam etseydi, doğduktan bir ay sonra boyları 3 metre olurdu yazıyordu.
Düşünse 3 metre bişeyin seni emdiğini :30::30::30::30::30:

Haklısın canım. Bi yerde okumuştum.
Bebekler doğduklarında anne karnındaki hızıyla büyümeye devam etseydi, doğduktan bir ay sonra boyları 3 metre olurdu yazıyordu.
Düşünse 3 metre bişeyin seni emdiğini :30::30::30::30::30:

Aboovv :53: düşününce bi garip oldum ama yapacak birşey yok o da evlat işte mecbuuur emzireceksin :27::27::27:

Sıkıntı büyük yani olsun ben beklerim ama sakın geç kalma erkeen geeelll sakın geç kalma erkeeen geel :52::52::52:

Kış hazırlıklarıyla işim olmadığından konuyu göbişlerle daha dikkat çekici bir konuyla kaynattım jackim :51:

Gördüm konuştuklarınızı :9::9::9: benimde kışlık hazırlamam lazım :31::31::31:

valla kuzucuklar hazırlasak iyi olur.kısın totomuzu pek kaldıramayacağımız için kolaylık olabilir.:1::1:bu ara biraz olsun iyiyim.hazırlayıp atcam buzluğa bişeyler:34::34:

Back
X