2014 Şubat Anneleri

zaten bahsettiğim yerler oralar tatlım öğle yemeğine oraya gidiyoruz ama ben bi tek sıkma ve böreklerini sevdim açıkcası tantuninin içine baharat boca etmişlerdi neyse idare ederiz ya :34::34:

yinemi ya bitemedi seni bu durumlar

hangi yıl mezun oldun balım benim burda çalışan bi arkadaşımda ordan mezun

2006 mezunuyum ben :34::34::34:

yoruldum bugün kusarken :ssz:
eve gidip yatmak istiyorum akşama da misafir var Allahtan yemeklerimi yaptım

Geçmiş olsun canım. Bence de evine git 1-2 saat uyu dinlen. Akşama yüzüne bakılmaz yoksa.
Zaten görüyorlardır ne halde olduğunu. :5:

ben bunu geçen bi arkadaşımla konuştum
onun dediğine göre birinin evinden ya da bahçesinden o bilmeden bir meyve yersen (zeytin falan da dahil)
sonrada o elini biyerine sürersen orda leke olurmuş
bunu arkadaşımın anası yapmış
annesinin evinde annesinden gizli zeytinini yemiş sonrada bacak arasına sürmüş elini
olursada çok gözükmesin diye:D
aynı yerde leke olmuş
sanırım kendi paramızla aldığımzdan bişi olmuo:D

pek bi cici
ben de cinsiyet öğreniyim alcam :32:

valla böyle şekerim biri 20 takarken ben 50 takamam yani
benden sonra bi akrabanın düğününe gitcekti annem
cimriler 20 takmıştı:27:
anneme 20 tak dedim hem de durumları iyi:ssz:
gerektiğinde çeyrek de takıom adamına göre:1:
bizde göletten toplamıyoz heralde paraları onlarınki kıymetliyse benimki de kıymetli hem vaktim hem param:ssz:

Allahtan olmamış bi daha yaparsan popona bacağına sür bari:1:

Al işte yine sesli güldüm :1:

kızlar bir yandan iş yapıyorum hepinizden tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın

masamı düzeltiyorum topuyorum falan haftaya yokum ya güya
ama elimden telefonun düşmeyeceği kesin neyse artık idare edecez.

bi daha d.tüme sürerim canım :9::9::9:

speedy bu halde bide misafirmi alıyorsun ya hemde yemeklimi :19::19::19::19:

kızlar günaydın ... size bi sorum olucak dün gece yatakta dönerken sol kasığımda batma oldu. çok canım acıdı bir kaç kerede devam etti çok tedirgin oldum doktora gitsem mi ??

müjdemi isterim!

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı'nın resmi gazetede gebeler ve emziren anneler için yeni yönetmeliği çıktı. gebe olduğumuz için günde 7,5 saatten fazla çalıştıramayacaklar bizi... yönetmeliğin kalanı aşağıdaki linkte:

Çalışan Annelerin Hakları Kesinleşti

sevgiler

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
dile benden ne dilersen :32::66::32::66::32::66::32::66::32::66::32::66:

müjdemi isterim!

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı'nın resmi gazetede gebeler ve emziren anneler için yeni yönetmeliği çıktı. gebe olduğumuz için günde 7,5 saatten fazla çalıştıramayacaklar bizi... yönetmeliğin kalanı aşağıdaki linkte:

Çalışan Annelerin Hakları Kesinleşti

sevgiler
canım bu yasalar zaten vardıki yeni değil yani sadece 8 saatti yanılmıyorsam 7,5 saate düşmüş zaten hakkımız olan bi çok şey var yani ama biz bilmiyoruz yada bilsekte işverenimiz uygulamıyor
yoksa gebe işinin yoğun olduğunu azaltılması gerektiğini talep edebilri falan bunlar zaten vardı yani ama kim uyguluyorki

ESENGL BİŞİCİK OLMAZ TATLIM O KADAR PİMPİRİKLENME Bİ BACAK KASILMASI BİŞİ DEĞİL

anlamadım yani nasıl 1,5 hafta fazla ölçtü sonra regl tarihinimi yanlış hesapladı ?

Nasıl yani ikili testinde ki ultrasonda mı 1 dakika içinde ölçüm yaptı :53: nasıl doktormuş bu gözlerinde ışın falan mı varmış.Sinir oluyorum böyle sorumsuz doktorlara ya töbe bişey dicem olmıcak şimdi.Sen kalk bir heves git güven olana bak umarım sonucun doğru çıkar :44:

bi dk da hem ense ölçüp hem de boy mu ölçtü 5 dk desen tamam da 1 dk da nası yaptı anlamdım
keşke o an çok büyük çıktı desydin vakit geçirme madem bi daha yaptır testi sen içine sinmediyse

kızlar bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...maddi acıdan kolaylık olsun diye devlete gittim adam beni ultrasona başka yere yolladı ıcerde 3 kişi vardık sıraya dızdı...gercekten 1 dk surdu bebegı gormedım bile.ultrason ekranı ona donuktu .sağlıklı mı dedim evet dedi...12 hafta 0 olmam lazımdı 13 hfta 4 gun dedı..inanın basıretım bağlandı nt 1.8 tamam kalk dedi...ben de yarına özel bi hastaneden randevu aldım şikayetimi söylıycem umarım bu ılgılenır....
kızlar neye dıkkat edeyim nasıl oluyor doğrusu ...teşekkür ederim.

eeeeeee. Burda esnek çalışma veya doğum izniyle ilgili şeyler yazmıyor. :s
ben mi göremedim yoksa

evet canım bende baktım olanlar zaten yasada olan şeyler yeni bişimiş gibi çıkarmışlar önümüze sunmuşlar
en azından gebe kadınla ve emziren anneyle ilgili olanlar eskinin aynısı

Uff banada ole soyluyorr cok erkeb cikti 2.olunca olecoluyo galiba.bizde minigime ciko diyoruzzz ;))) affiniza sığınarak soruyorum.demir ilaci kullandigimdan brri dişkim siyah normal demi ?

Normal normal...Benimde 3 ay oldu ama çıktı karın, 2. den mi diye desem diyeceğim ama benim kızımda da 3 ayda çıkmıştı fırt diye 4-5 aylık görünümünde.
Normalde de ben zaten dümdüz karınlı değilimdir, kısmen ince olsam da...
Ay bu arada çok zayıfladım ya fare gibi oldum tövbe tövbeeee fizik iyi oluyorda...yüz çöküyor..

kızlar bana cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...maddi acıdan kolaylık olsun diye devlete gittim adam beni ultrasona başka yere yolladı ıcerde 3 kişi vardık sıraya dızdı...gercekten 1 dk surdu bebegı gormedım bile.ultrason ekranı ona donuktu .sağlıklı mı dedim evet dedi...12 hafta 0 olmam lazımdı 13 hfta 4 gun dedı..inanın basıretım bağlandı nt 1.8 tamam kalk dedi...ben de yarına özel bi hastaneden randevu aldım şikayetimi söylıycem umarım bu ılgılenır....
Kızlar neye dıkkat edeyim nasıl oluyor doğrusu ...teşekkür ederim.

canım adam belkide doğrusunu yapmıştır bilemiyorum şimdi ama ilgisiz olması insanı gıcık ediyor evet fakat devlet hastanesi işte olacağı bu başka bişi beklememek lazım
yine bide git özele o baksın belkide bebeğin önden gidiyordur gerçekten

Eeeeeee. Burda esnek çalışma veya doğum izniyle ilgili şeyler yazmıyor. :s
Ben mi göremedim yoksa

doğum izniyle ilgili paket yasa daha çıkmadı canım, eylül-ekim gibi çıkacak deniliyor. bu sadece gebeler ve emziren annelerle ilgili yönetmelik. ben normalde en erken 18.30'da çıkabiliyorum, şimdi 17.30' da çıkabilecek olmama sevindim sadece. diğer maddeler çok da dikkatimi çekmedi

Back
X