2014 Şubat Anneleri

ben 25 tl ye tüm agda yaptırıyorum canım ya:1:kullanma onları bosver...bi dahakine ağdacıya git 5 dk da Beşiktaş :34:

bende bu hafta gidicem büyük rahatlık valla...doğuma kadar da gitmeyi düşünüyorum....tek aklıma takılan ben göbeğimi de aldırıyodum hamile olduğumu öğrendiğimden beri aldırmıyorum...dr a gittiğimde soracaktım unuttum yaa:26: kuafördeki kadın da 4.aydan sonra göbek alınıyo dedi ama ben bi sorayım dr a dimi:31:

canım ben küçük biyerdeyim öle enzih hijyenik biryer bulmam çok zor o yüzden hiç o işe girmiyorum

kocam gelcek az bi süsülensem diyorum göbek çıktı:( bacak morradı:( makyaj sevmez amannnnnn gene paspal paspal karşılayalım napalım

ayyyyyyyyyy aynen çok kötü ya detaylar dip köşe annem gelip yapıcam dedi 4 stlik yoldan kadıncağıız getiremem iş yapmaya kıyamam ya hasta zaten napıcam bilmiorum okul açılmadan hergün bişiler yapcam artık

Bende annemi çağırcam :31::31::31:

bide böle evde çok kalabalık birikti gibime geliyor atasım var herşeyi kocam yokken bir atma işlemi yapıcam gerçi çöpü dökerken yakalıo beni ama napimmmm:) kalabalık:temizlenmeyen ev demek bence kalabalık istemedğim ve sevmediğim halde nasıl oluyor anlamıyorum

Ben her yaz sonu ve her kış sonu atarım kalabalığı bende sevmiyorum ruhum daralıyor
:27::27::27:
kızlar maşallah baya yazmışsınız yine

detaylı USG ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar yaptıracakmısınız ??

Allahım biz çok cahiliz ya detaylı usg dediğiniz ne ki ya.

canım bendede batık çok istersen sürekli kese yap olunca oluyor bu meret
yapısal bir durum bence

Moralime moral kattın :27::27::27:

ayyyyyyyyyyy bebek arabasına gcık olurdum kızlar böle en daracık yerlere sokan bazı kadınlar yüzünden boş bebek arablarını yada artık 4-5 yaşına gelmiş çocukları gezdirenler yüzünden o yüzden hiç acele etmiorum galiba araba için tabi şu an uzaktan konuşuyorum ama ben kanguruyu çok seviyorum

ayyyyyyyyyyy bebek arabasına gcık olurdum kızlar böle en daracık yerlere sokan bazı kadınlar yüzünden boş bebek arablarını yada artık 4-5 yaşına gelmiş çocukları gezdirenler yüzünden o yüzden hiç acele etmiorum galiba araba için tabi şu an uzaktan konuşuyorum ama ben kanguruyu çok seviyorum

Kanguru 6 aydan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum ben.Oturma pozisyonuna benzediği için altı aydan sonrasına kullanılması öneriliyor. Kanguruda bana çok gereksiz geliyor.:44::44::44:

Kanguru 6 aydan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum ben.Oturma pozisyonuna benzediği için altı aydan sonrasına kullanılması öneriliyor. Kanguruda bana çok gereksiz geliyor.:44::44::44:

işte şu ana uzaktan sölüyorum ama daha rahat hareket edersin gbime geliyor kalabalıksız ama görücez bakalım

işte şu ana uzaktan sölüyorum ama daha rahat hareket edersin gbime geliyor kalabalıksız ama görücez bakalım

Taşıyana çok zor olur bence.Bebek olacak birde onun bakım çantası olacak :44::44::44: Ben taşıyamam en azından belime yük bindiği zaman ağrı yapıyor :31::31::31:

kendi doktoruma gidicem yeniden test yaptırıcam bunlar nerde yaptırdı belli değil testi.

arabayı unkapanı alt geçidi saraçhaneden aldık 550 TL

hayırlı olsun, istanbul'da saraçhane hem bisiklet hem de bebek arabalarında 1.adres zaten. peki fiyatları normal mağazalara göre daha mı uygun oluyor canım. eğer çok fark olursa istanbul'daki akrabalara sipariş edebiliriz.

ben detaylı usgyi düşünmüyorum kızlar bakalım yinede son anda kararımı değiştirmessem yaptırmıcam

lip detaylıyı bakşa bir uzman yapıyor kendi doktorun değil ve 21.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ayrı ücrete tabi devlette ödemiyor sanırım

kızlar kanguru ve araba konusunda ise
kanguru bel ağrıtıyor bizimkini ağrıtmıştı biz kullanamadık
bebek arabasıda çok gerekli değil eğer kendi aracınız varsa normaldede dışarı eşinizle çıkmanız dışında çıkmıyorsanız bebek arabası sizin için fuzuli olabilir

Kızlar merhaba, uzun süredir gelemedim kayınvalidemler vardı çok yoruldum streste cabası neyseki geçti ;)) sizler napıyosunuz benim ikili test sonucum şükür iyi çktı 7 eylülde randevumuz cinsiyeti kesinleştirmek için , bu arada ikili testte doktor kıza benziyor dedi ;)

Back
X